Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(20)
Raspunsuri - Pagina 18
diamar78 spune:
Monica, ai grija cu curateania asta. Daca ti-a spus dr sa stai cuminte de ce nu asculti? Eu sunt terminata dupa ce aspir in casa si nu sunt decat 2 camere.
Kiki, si mi imi plac jeleurile dar m-a certat o tipa care stie ce vorbeste si mi-a spus sa nu mai mananc ca sunt pline de E-uri periculoase. De atunci imi mai iau si eu asa din cand in cand de pofta.
Cristina, asa director sa tot ai. Nu ai aflat cumva cum se calculeaza la noi CIC pt al doliea copil, 85% din veniturile pe ultimele 12 luni inainte de nasterea celui de-al doilea copil sau 85% din veniturile pe ultimele 12 luni inainte de nasterea primului copil?
1sweet angel , tot laptele din magazine este pasteurizat dar oricum trebuie sa-l fierbi si tu.
Despre bonusul la nastere pot sa spun ca eu nu am primit. Sunt functionar public si cand am fost la jurist a spus ca la noi nu se da, ca oricum nu sunt bani asa ca nu am mai facut nicio cerere. Cine stie, poate daca faceam cerere primeam si eu. De cei 15% platiti de angajator timp de 6 saptamani nu stiam.
10+ si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Ellenuta spune:
diamar cum am spus .. la functionari publici nu se da acest salariu bonus.
despre indemnizatie am intrebat si eu. deci daca te-ai intors la job si ai iesit din CIC, ti se calculeaza 85% din media veniturilor nete pe ultimele 12 luni inainte de nastrea lui bb.
vad ca tu ar trebui sa nasti in septembrie .. si ti se va calcula asa ..
august 2009x2, iulie 2009, iunie 2009, mai 2009, aprilie 2009, martie 2009, februarie 2009, ianuarie 2009, decembrie 2008, noiembrie 2008, octombrie 2008. se face media veniturilor in lunile astea, se imparte la 12 si indemnizatia va fi 85% din suma neta rezultata.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
9+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
diamar78 spune:
Pai asta e problema Ellenuta ca eu sunt in CIC, o sa ma intorc la servici in 26 mai si o sa lucrez 3 luni, 3 luni si ceva depinde de cum o sa ma simt.
10+ si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
adela2006 spune:
buna fetele
sper sa ne primiti si pe noi 
va dau cateva date sa ma treceti si pe mine in lista
UM 25.11.2008 , DPN 01.09.2009 , data nasterii 07.03.1977
mai am o fetita alexia maria ( 13.01.2007 )
mai citesc din urma si sper sa am timp sa revin azi daca nu maine
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare
pazza spune:
fetelor am si eu o intrebare....maine fac 10 saptamani si am fost doar o data la medicul ginecolog...eu nu lucrez si trebuie sa platesc pentru fiecare control...cam la cat timp ar trebui sa merg la control?...ma simt bine dar vreau sa fiu sigura ca
e bine si el...iar medicul meu de familie e cam
imi spune ca nu e nevoie sa merg.dar din cate stiu trebuie facut control lunar.oooffff
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diamar78 Pai asta e problema Ellenuta ca eu sunt in CIC, o sa ma intorc la servici in 26 mai si o sa lucrez 3 luni, 3 luni si ceva depinde de cum o sa ma simt. 10+ si mamica strengarului David 25.05.2007Doamne ajuta pe toata lumea! |
in cazul asta e cam nasol .. cred ca vei ramane pe 600 ron .. daca ti se face media 3 luni lucrate + 9 cic, oricum esti jos dar un pic mai sus decat 600 ron ...
edit in 26 mai poti intra direct in pre-natal, asta inseamna sa nu mai revii la munca .. dar nu stiu in cazul asta daca ti se calculeaza raportat la bb 1 .. off .. complicat

intreaba si tu la hr ..
pupici
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
9+Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bunwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
ramsan spune:
Buna ziua, dragelor!
sweet_angel mai bine il fierbi si nu vei avea probleme niciodata. Asa as proceda si eu.
pazza daca tu crezi pentru linistea ta ca e nevoie sa mergi la control mai des, fa-o si in functie de posibilitatile tale materiale. Oricum toate controalele, echografiile si analizele sunt destul de costisitoare daca nu cotizezi in vreun fel la CAS. Daca esti studenta, beneficiezi de gratuitati, dupa cate stiu eu... sper sa nu vorbesc aiurea...
Azi a ajuns vestea ca sunt
la urechile sefului, si cica ar fi ramas "interzis" fara sa scoata un sunet 

Va spuneam ca firma la care lucrez eu se cam clatina (sa dea DD sa se mai tina macar 5 luni asa ca dupa aia intru in prenatal) si tocmai ce am aflat ca voi lua chenzina cu 20% mai putin 
... si astia sunt bani ce intra in calculele de indemnizatie!
Printre altele, mi-e somn de pic, si tare as trage un pui de nani chiar aici pe tastatura 
Va pup. Ramona
Bebita din burtica 10
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
lutoniana spune:
Buna fetele, nu pot participa si eu la discutie ca deh....ma incadrez acum la alte legi si calcule dar asa cum a zis o fata asa stiu si eu ca se facea la noi la firma, care era de 30 angajati, platea angajatorul tot si ulterior el platea mai putin la stat .
Moni care e faza cu caruciorul roz ? ca nu am inteles nimic
Primim ceva aici (un semn in frunte) ca sa se stie fiecare ce va avea, fetita sau baietel ? superrrrrr
Pe mine ma chinuie in continuare constipatia dar incerc sa ma tratez 
Pup toate fetele cu minuni in burtici
si asteptam vesti calde si bune bune....
Cea mai fericita
13+
Raluca_u spune:
pazza pt ca esti insarcinata ai parte de toate consulturile, analizele uzuale gratuite, la fel si nasterea.
si medicamente compensate poti primi.
cu trimitere de la medicul de familie ai dreptul la consultatii gratuite, ecografii si tot ce considera medicul ginecolog ca este necesar.
urmatorul controlla ginecolog ar trebui sa il ai in intervalul 12-14 saptamani.
pupici si nu te mai stresa.
Raluca
12+ si
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
lutoniana spune:
Apropos de lapte ca si pe mine ma nauceste complet acest subiect.
Aici in UK scriu pe toate produsele obligaoriu, avertizari pentru alergii, referitoare la alune ...si lapte.
Am luat ditamai raionul de branza de la un capat la altul si am citit TOATE bucatelele de branza in parte. Nu scrie ca ar contine lapte pasteurizat 
Scrie doar Allergy advice: contains cows' milk.
Pai alergica nu-s ....dar e pasteurizat ? Eu optez pentru varianta ca in comert nu se gaseste decat pasteurizat. Asa ca mi-am cumparat o mozzarella si am papat-o toata (era cat un gogoloi mic.....) cu rosioare si ardei gras. Sper ca nu am facut rau dar trebuia sa pap si eu putina branzica ca mi-era pofta 
Cea mai fericita
13+