Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(20)
Raspunsuri - Pagina 16
moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Raluca_u vad ca am declansat ceva discutii pe aici cu salarizarea in perioada de medical si pre-postnatal. eu am fost sfatuita sa raman acasa in risc maternal - 75% din media veniturilor brute pe ultimele 10 luni. si vream sa fac un calcul sa vad cat ar fi. stiu ca e mai mult decat as lua daca as merge in continuare la serviciu. si avand in vedere ca in calculul indemnizatiei din CIC se iau in calcul veniturile nete, chiar m-ar avantaja. la asta v-ati gandit? |
Sa fie asta o modalitate de a mari indemnizatia? Adica o portita de marire a veniturilor pe urmatorii doi ani???
Ce parere aveti?
danutza , bafta azi!!!
Iulia
9+
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui panda77 Dar salariul bonus nu este valabil numai in sectorul bugetar? Eu, in sistemul privat, n-am auzit de el... Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 11+ countdown pentru samburel |
nu, nu numai la bugetari .. caci toate companiile din ro tb sa respecte contractul colectiv de munca la nivel national. bine, asta cu conditia sa nu ai vreo clauza in contract care sa spuna ca nu ti se acorda bonusurile acestea.
si salariul asta bonus nu se da la functionari publici .. habar nu am dc ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
9+Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bunwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
monica_dicut spune:
Treaba asta cu diferenta pana la 100% nu o stiam. Interesant... bine, la mine a fost o situatie cam ciudata ca initial nu vroiau sa imi dea postnatalul desi scrie clar la lege ca ai dreptul la concediu pe intreaga sa perioada chiar daca bebe moare...
Cu salariu mediu pe unitate asa este, se da si la privat pentru ca acel contract colectiv de munca national eu stiu ca este baza minima care trebuie sa se acorde anagajatului. Dar posibil sa ma insel. Mie vroiau sa mi-l dea dar din nou a intervenit situatia care era cam confuza.
POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
12+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
moni_iulia spune:
| citat din mesajul lui Raluca_u vad ca am declansat ceva discutii pe aici cu salarizarea in perioada de medical si pre-postnatal. eu am fost sfatuita sa raman acasa in risc maternal - 75% din media veniturilor brute pe ultimele 10 luni. si vream sa fac un calcul sa vad cat ar fi. stiu ca e mai mult decat as lua daca as merge in continuare la serviciu. si avand in vedere ca in calculul indemnizatiei din CIC se iau in calcul veniturile nete, chiar m-ar avantaja. la asta v-ati gandit? |
Sa fie asta o portita de marire a indemnizatiei???
Ce parere aveti?
Danuta , bafta azi!
Iulia
9+
1sweet_angel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ralu80
Indemnizatia pentru cresterea copilului o plateste statul. Prenatalul si postnatalul sunt platite doar partial de angajator in functie de numarul de angajati, restul de Fondul national de asigurari sociale de sanatate: 1)- pana la 20 angajati, plateste angajatorul primele 7 zile 2)- 21-100 angajati, plateste angajatorul primele 12 zile 3)- peste 100 angajati, plateste angajatorul primele 17 zile Eu asa stiu, dar poate ma insel. Nu vad care ar fi problema cu marirea salariului inainte de prenatal. Raluca 14+ mama Rianei(2 iulie 2006) |
fetelor mersic pt raspuns..... nu am precizat un lucru....eu sunt angajata la firma sotului si salariul il pot mari cat vreau ca doar noi platim toate darile la stat....insa aici am vazut eu problema cu marirea salariului inainte de prenatal(daca pot sa spun asa).....sa nu faca astia panarama ca vreau sa insel statul
asta a fost si motivul pt care am intrebat cine plateste indemnizatia de cestere a copilului.
dar daca stau si ma gandesc bine....e ca si cum m-as imbata cu apa rece.....platesc mai mult acum ca sa primesc un pic mai mult pe urma.
nu ma bagati in seama prea mult.........neuronul nu mai functioneste

9+
Ellenuta spune:
hai ca m-ati bagat in ceata ...
PTR CONCEDIUL DE SARCINA SI LAUZIE ADICA CELE 126 ZILE
1. 85% din brutul veniturilor pe ultimele 6 luni sunt platite de stat?
1. timp de 6 saptamani, angajatorul tb sa plateasca diferenta de 15% ai sa beneficiezi de 100% salariul brut, nu?
e corect ce am inteles eu?
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
9+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
moni_iulia spune:
| citat din mesajul lui suede Am fost si noi la ecograf.Avem 7 saptamani si 1.1 mm. |
Felicitari!
Cred ca-i vorba de 1.1 cm. La mai multi!
Iulia
9+
Danuta1979 spune:
Ellenuta...eu zic ca ai inteles corect
Sueze...nu are cum sa fie bebe de 7 sapt. doar de 1,1 mm. La mine la 6 sapt. si 3 zile avea 6,4 mm.
Dana
12+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1