Aradence DC...! (117 )-si noi alaturi de Emma
Raspunsuri - Pagina 6
gabibociort spune:
Ba era in august 2006, pe strand, festivalul berii - amu vazui ca scrie data pe poze. Pe atunci eram si io mare organizatoare de pestacole.Gabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun
monica70 spune:
Hello,vad ca ati facut atmosfera prin zona V-am citit de la birou printre picaturi, dar n-am avut timp de scris
GABI no lasa ca asa oi rade si io de tine cand s-o freza Maria singurica
Am plecat la ora de lecturat povesti ...
MONI 18s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Somleac spune:
Na salut,
eu nici in butoi nici afara. Pe drumuri cum imi sade mie bine , vorba lu bunica-mea saraca "parca te-o facut ma-ta in tren". Doamne ce dor imi e de ea.
Ieri am fost iar la scalda la Oroshaza. Am dus fetele de la mine de la firma cu ocazia zilei de 8 martie. A fost ceva de vis , eu una n-am mai trait asa ceva pana acum, pur si simplu tot strandul a fost apoape numai al nostru, mergeau toate minunile din bazine numai pentru noi. M-am dat pe tobogan cred ca de vreo 60 de ori, pana nu m-au mai tinut picioarele sa urc scarile. Na si ganditi-va ca jumatate din angajate au ales sa mearga la lucru, in loc sa vina la scalda si la o masa super. Cheltuielile toate le-a suportat firma.
Azi la lucru, maine in schimb am ziua Alex. O zi intreaga dedicata numai lui. Adevarul e ca merita saracul ca e cel mai oropsit. Daria fiind la scoala trebuie sa ma ocup de ea, astia mici is mici si pica intr-una si fac boacane si tot mereu ma ocup si de ei, singurul Alexut ramane pe dinafara mai mereu. Si mai are si dezavantajul sa fie super cuminte. Asa ca maine de dimineata mergem amandoi la gradi unde voi fi colega lui " preferata", apoi la 12 plecam , luam masa la restaurant ( in viata mea cum povesteste de incantat oricui vrea sa-l asculte cum vom manca o ciorbita calda cu smantana si pulpe cu cartofi prajiti si vom bea un kinley)dupa care ne intoarcem acasa sa ne jucam impreuna. Am rezolvat cu femeia care v-a disparea din decor cu astia mici. Daca l-ati fi vazut cat e de fericit, uuff. Cand am venit de la balet a coborat la masina inebunit, iti dai seama mami ca e seara deja, stii ce inseamna asta?, hai repede sa ne culcam......sa se faca mai repede dimineata, bineinteles.
Alina multa sanatate.
Restul
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
adablackcat spune:
Ioi Miha ce fain! Il cred ca e super happy...o zi dedicata doar lui... Iulia ma strica de cap in fiecare zi "Azi putem merge la Alex?"
Ce fain ca v-ati distrat asa bine la balaceala. Las' ca daca o sa le povesteasca fetele la cele care n-au vrut sa mearga o sa stie ce-au ratat!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
maria_rubi spune:
Miha, am citit postarea ta si i-am aratat-o si sotului pt ca m-a incantat cum ai tu grija ca fiecare copil sa se simta important. Foarte frumos, felicitari!
38+ cu Mara 18.01.2007 si bebe Dora la purtator
ancapolgar spune:
Miha, chiar esti super! Trebuie sa fie f greu sa te imparti intre ei, dar e minunat cum reusesti.
Claudelu spune:
No ca si pe mine m-a incantat postarea Mihaelei!
Nu am cuvinte pentru sa-ti spun cat de mult te admir
CristiR, ai gasit antibioticu ala?
Claudia si Raul-Andrei
maria_rubi spune:
Clau, l-am gasit intr-un final ieri pe la orele 16....am dat pe telefoane cat intr-o luna intreaga. Multumesc mult de tot fetelor care s-au interesat pt mine
38+ cu Mara 18.01.2007 si bebe Dora la purtator
alinamoro spune:
Salutare!
Eu tot acasa in pat, n-am putut merge nici azi la lucru. Cum ma ridic din pat ametesc si se invarte totul cu mine.
La multi ani Claudiu!
Clau, sa-ti traiasca sotul!
Cristina M, ma bucur ca ai gasit medicamentul.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
ionelradu spune:
SUNT MIRELA MAMICA DIN SIMERIA CARE AM CERUT AJUTOR SI MAMICILE DIN ARAD NU AU STAT PREA MULT PE GANDURI SI M-AU AJUTAT . NU AM CUVINTE SA VA MULTUMESC SI VA DORESC MULTA SANATATE LA TOATE IN SPECIAL DOAMNEI MARIA RUBINSTEIN .INCA O DATA MULTUMESC DIN SUFLET CHIAR AVEAM MARE NEVOIE.