Aradence DC...! (117 )-si noi alaturi de Emma
Raspunsuri - Pagina 7
maria_rubi spune:
Offf, Alinush, tot asa rau iti e? sa-ti treaca repede! Gripa ai sau ce te-a lovit asa tare?
38+ cu Mara 18.01.2007 si bebe Dora la purtator
ancapolgar spune:
LA MULTI ANI, CLAUDIU!
Claudita, sa-ti traiasca sotul si sa fiti mereu fericiti impreuna!
maria_rubi spune:
Na, ca uituca sunt!
La multi ani, Claudiu! Clau, sa-ti traiasca sotiorul si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!
edit: Anca, te-am cam copiat in urare, nu prea le am cu asa ceva
39+ cu Mara 18.01.2007 si bebe Dora la purtator
maria_rubi spune:
Ioi Mirela, ce m-ai mai domnit Ne bucuram ca te-am putut ajuta, sa va fie de folos si sa nasti un bebe sanatos!
Claudelu spune:
Doamna Cristina ma bucur ca ti-ai gasit antibioticu
Mirela, sa fiti sanatosi! Mie-mi pare rau ca n-am putut sa te ajut cu mai mult
Multumesc de urari Am sa-i transmit
Claudia si Raul-Andrei
gabibociort spune:
Sa-ti traiasca sotul, Claudelumaria_rubi sau Cristina (ca io sunt in ceata cu numele tau) ma bucur ca ti-ai gasit medicamentul. Sanatate multa si tie si la bebelu.
Somleac sau Miha (aceiasi ceata), te admir. Sincer. Eu nici cu mine nu am rabdare suficienta.alinamoro multa sanatate. Sa te faci bine. Fa si tu ca mine - daca nu a cedat la medicamente, m-am betivit de 8 Martie. Moni, zau asa, nu m-am putut abtine. Apoi cum sa nu rad, zi si tu. Ca nimica ca acolo o sa ajung si eu sau poate cine stie ce alte nazbatii o sa-mi faca. De fapt a si inceput sa ma traga in piept fiica-mea; cand stau la calculator o enerveaza, atunci vine ma ia de mana sa mergem la ea in camera sa-mi arate ceva iar cand ajungem in camera, ea o taie inapoi la fuga razand, se arunca pe tastatura si zice "doi, doi".Gabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun
maria_rubi spune:
Gabi B, eu is Maria-Cristina, acum fiecare imi zice cum ii e mai usor.
adablackcat spune:
Ioi Clau ca am uitat sa-ti felicit barbatu'! Sa fie happy for ever!
Cristina rubi, bine ca ti-ai gasit antibioticul ala. Dar te va ajuta mai mult sau nu e nik sigur?
Gabi b, Somlea Cristi e sotul doamnei "somleac", adica Miha, care a venit cu Victoras la Retro.
Mirela, chiar ne bucuram ca am putut sa ajutam. Nu se stie cand o sa avem noi nevoie...asa ca...dar din dar se face rai.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
maria_rubi spune:
Ada, se pare ca antibioticul asta a dat rezultate f bune pe proteus, dar si efectele secundare sunt pe masura...... Nu stiu cum o sa fie finalul, dar macar fac tot ce-mi sta in putere pentru amandoua. Nu vreau sa dramatizez, suntem optimisti, nu cred ca-i dracul asa negru cum pare.