Aradence DC...! (117 )-si noi alaturi de Emma

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Clau, merci de cafea!
Cristina rubi, imi pare tare rau ca ai primit iar vesti proaste. Sper ca o sa fiti bine si tu si Dorutza!
Flavia, plina lumea de nebuni.
Alina m, am vazut pozele si iar mi s-a facut dor de munte. V-ati relaxat bine? Desi doua zile e cam putintel...dar decat deloc, bine-i si-asa.
Cu Carmen si Mela m-am intalnit de dimineata dar doar ne-am salutat ca eu eram in masina si aveam pe altul in spate.
Acum m-am uitat la lista de sarbatoriti pe martie...Clau voi ati inceput de ieri cheful pentru ziua lui Clau?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Eu sunt in pat bolnava, nu pot merge la lucru azi....

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ada, asa se pare Oricum n-am mai ras de mult cat si cum am ras aseara...ce aseara, azi noapte
Am vorbit cu Lavi si la ora 9 seara ma duc azi la ea Pe nocturna

Alina, biata de tine! Sanatate mult

Ce-i cu linistea asta? ha? iar ati dat in depresii? nu ma enervati O viata avem si aia trebuie traita la maxima intensitate (chef si voie buna) nu in depresii Hai pupici la toata lumea si scoateti capu din butoi, care sunteti intrate in el

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Asa mah Clau...sa mai "revergoram" subiectu'!!!
Alina, asa rau esti bolnava? Sanatate multa!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

si o piesa pentru sufletul meu

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Claudelu, ia de vezi http://community.webshots.com/album/570468155LTAwSd?vhost=communityGabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

no fain, da io tot pe astia ii iubesc cel mai tare

http://s4.photobucket.com/albums/y150/uscatica/HOLOGRAF/?action=view¤t=SA400036.flv

Iar de urmatorii ...no comment, za best
http://s4.photobucket.com/albums/y150/uscatica/pHOENIX/?action=view¤t=SA400013.flv

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Wow Gabi. Ce pupic ti-a tras Igrisan! De cand sunt pozele? Ca ti-a crescut un pic parul de atunci
Clau eu din pacate sunt in butoiul cu depresii. Faine si pozele tale. Da unde te-ai pozat si unde s-a tinut concertul?? Aia blonda din spate e profa de info La Moise Nicoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Gabitzica Pozele sunt din ciclul "fosta-ai lele cand ai fost". De atunci mi-a crescut parul, vorba aia, parul lung si minte scurta. Cred ca 2005-2006. Cum e cu operatia, cum te simti? Da tu pe unde prin PMA?Claudelu si mie imi place muzica Holograf si Phoenix, dar la Cargo imi place si omu. M-au dezamagit puternic cei de la Phoenix, am avut ocazia sa-i vad live in culise. No comment. Sau poate la o cafea.Bre Monica, tu ce mai zici? L-am vazut ieri se socru-tau, cred mergea la oras. Ce faci, cum esti? Cred ca ti-am zis ca sunt mandra de nepoata-mea ca are atitudine vizavi de freza ei. Bravo, fato, nu te lua dupa mama-ta!Alinamoro imi pare rau de tine. Si eu am fost gripata. Stai la pat si ia ceva boabe, desi...sti ca tine 7 zile cu tratament si o saptamana fara. Deci... multa sanatate.Sa va zic tocmai m-am apucat de vreo 3 ceasuri sa lucrez la un proiect, timp in care am scris titlul, iar restul pe forum Nu am nici un spor, iar neuronul meu este inca ametit de .
Va pup
Gabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Gabi (la patrat), daca nu ma insel ambele concerte au fost in 2007 la Sindicate, la interval de o saptamana doua, ceva de genu! Primii au fost cei de la Phoenix...au facut un spectacol demential, iar holografii, ce mai, io ii ador

GabiB, hai ca-ti spun io de Gabi pe unde prin PMA e Tot prin Directie ca si Clau meu (Gabi, nu te superi ca i-am raspuns eu, nu? )

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput