Aradence DC...! (117 )-si noi alaturi de Emma
Raspunsuri - Pagina 4
adablackcat spune:
Nico, ce bine ca e papacios Bogdanelu' mic.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
flavia ramona spune:
Apar si io dupa vreo cateva zile de la intalnire. A fost fain, a prins bine.
Niko, bine ca ne mai dai vesti despre voi.
Ada, faini papucii. Io-s pe acolo cu nr adica 37-38, da is problema la calapod, nu orice mi-e bun si comod.
Noi la lucru planuim o plecare la timi intr-o zi, mai multi colegi si cu un sef, la mall.
De 8 Martie am fost pe acasa, nu am facut mare lucru.
Azi a fost o zi plina cu nebuni, zau daca mai intelegi lumea, numa unu si unu is cateodata. Ieri o venit unu ca are apa in masina, ca masina lui ii in garantie si ca ce masini de doi bani is si dupa ce or desfacut astia la greu ia ghiciti ce facuse de fapt omu??? Si-o spalat bordu cu apa si detergent, da spalat in sensu ca o aruncat bine mersi cine stie cata apa ca o intrat peste tot si azi cand sa ia masina se mira ca are de platit . Si nu va inchipuiti ca era un fiecine, era director la o firma si avea ditamai Nissan-ul.
alinamoro spune:
POZE de la Straja!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
maria_rubi spune:
Din pacate nu am vesti bune. Am nevoie urgent de un antibiotic pe care nu-l gasesc nicicum, nici in Ro, nici in Hu, exista doar in spitale...Amikozit se cheama, substanta activa e Amikacinum. In concluzie, nastereae o loterie, nimeni nu imi poate garanta ca eu si copilul o sa fim bine dupa. Nu zic mai multe.
Va pup, noapte buna!
38+ cu Mara 18.01.2007 si bebe Dora la purtator
monica70 spune:
Hello fetele!
CRISTINA stai ca nu pricep: daca medicamentul se gaseste doar in spitale ,nu te poti interna si sa ti-l dea in spital??? Asa ar fi normal!!!
Eu sunt cam scurta,ca la birou am mult de lucru saptamana asta si cand vin acasa sunt cam zombie.Nici nu prea am cine stie ce noutati notabile ...
Pusi la toate ! La poaze poate apuc sa ma benoclez pe larg in We ...
MONI 17s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
maria_rubi spune:
Nu stiu in ce spitale se gaseste, prefer sa-l fac rost cumva si sa fac tratamentul acasa decat sa mai calc in vreun spital.
38+ cu Mara 18.01.2007 si bebe Dora la purtator
monica70 spune:
CRISTINA tin pumnii sa faci rost.Dar daca nu reusesti nicicum,decat sa stai asa fara tratament , tot mai bine la spital ...
Noapte buna gagici
MONI 17s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
ancapolgar spune:
Alinush, f faine poze, bine ca v-ati distrat. Ade e tot mai scumpa si cretulina ca tine. Dragos, nu mai zic, cand iti arata ochii aia superbi, te topesti. Oricum, se vede ca le-a placut si lor. Da ce s-a camuflat Calin, zau daca iti dadeai seama cine e.
gabibociort spune:
Buna fete. Asa m-am chiaunit de 8 Martie, ca nu-mi revin. Cred ca mi-a facut bine iesirea, prea bine, ca deja ma stafidesc acasa, daca m-am dintr-un pahar de cocteil. Ma doare un sfant cap...maria_rubi, imi pare rau. Incearca totusi la spital decat sa stai asa. Multa sanatate.alinamoro super piticii tai. Se vede ca le-a priit iesirea. Cred ca si tie.Claudelu suntem la negocieri cu fumatul. Incerc diverse variante sau . Sa vedem ce iasa.Noi suntem bine, Maria a descoperit ca este de ajuns sa ceara ceva si primeste (intr-o zi o sa-l omor pe al meu - si rezolv si problema tigarilor astfel). Acuma vrea non stop "af" (afara), nu mai are stare in casa. Noroc cu buni, ca altfel....doamne, adu odata primavara!!!Va pup gagiciGabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun
Claudelu spune:
Salutica!
No mi-am baut cafa cu Ada, asa cum stim noi, vreo 2 ceasuri tot am baut pe ea
CristinaR, ooofff ce rau imi pare de tine, dar hai fi optimista ca totul va fi bine cu tine si cu Dora
Uite am cautat pe net si am vazut ca Amikozit se comercializa la www.centrofarm.ro/idW00292002/detalii_produs.html" target="_blank">Centrofarm, farmacia aia ce s-a deschis la Podgoria. N-ar fi rau sa incerci, poate chiar au pe stoc!
Alina, foarte faine sunt pozele, se vede ca v-ati distrat
GabiB, e bine daca mai poti trata Si eu vreau sa am puterea sa le las, dar acum chiar nu-i momentul...sau sunt eu prea slaba de ingeri, dracu stie
Claudia si Raul-Andrei