Durerea unei pierderi de sarcina (80)
Raspunsuri - Pagina 10
s_alinutza spune:
Am fost azi a 2-a oara la control, deocamdata suntem bine, avem 8 saptamani si ne bate inimuta frumos! Sunt asa de emotionata si speriata in acelasi timp ca nici nu indraznesc inca sa ma bucur. Medicul a spus ca vrea sa ma vada la control saptamanal pana la 12 saptamani. Sper din suflet sa fie bine de data asta Primele analize, de luare in evidenta au iesit bine.
Sanatate multa tuturor!
Va
8+
happymum spune:
alina si sarcina usoara in continuare. te cred si te inteleg. insa de data asta Dumnezeu trebuie sa fie mai bland... eu asa il rog mereu. te pup si pe tine si pe bebe mic si drag. sa iti faci pozici la burtica. si sa imi arati si mie .
sper si eu ca in curand sa iti dau vesti bune. Doamne ajuta!
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea
s_alinutza spune:
Happymum o sa fac poze, abia astept sa creasca burtica de la bebe...acum a crescut da' e de la mancare deocamdata... Sotul meu se tot distreaza de mine, ca fac deja burtica, da i-am aratat azi in poza de la eco ca bebe are numa 1.52 cm, asa ca burta care se vede sigur e de la mancare....
Ma rog din suflet sa ai si tu vesti bune cat mai curand, si tin pumnii sa fie bine!!!!
8+
cris_81 spune:
Buna fetelor! Nu stiu daca am nimerit bine.
Vreau sa va intreb ce analize ati facut voi dupa ce ati pierdut sarcina? Eu inca nu gasesc motivul pierderii a 2 sarcini si sincer mi-e frica sa incerc iar.
Felicitari proaspetei gravidute si multa sanatate
s_alinutza spune:
Cris 81 eu am pierdut o sarcina care era partial molara (e destul de complicat) era oprita din evolutie si a trebuit sa o intrerup. Dupa asta am facut doar biopsie din tesutul eliminat, alte analize nu am facut. Asta a fost in noiembrie 2008. Iar acum am facut beta hcg inainte de a ramane insarcinata, da asta a fost o analiza facuta din proprie initiativa,medicul nu mi-a cerut sa fac analize suplimentare. Poate te lamuresc restul fetelor, eu nu stiu mai mult.
Multa sanatate!
8+
Michelle81 spune:
S_alinutza-felicitari pentru samburica din burtica.sa iti dea Dumnezeu o sarcina usoara si un copilas sanatos!
Chantal-nu mai stiu nimic de tine,sper din suflet ca esti bine.
L5845-multumesc pentru modificarile facute.
Imi pare rau pentru toate fetele care au ajuns aici,care au ajuns sa cunoasca aceasta durere e pierderii unui ingerasVa doresc din suflet multa multa putere!
jasmine30 spune:
Michelle, te salut cu drag !
Ce mai faci, esti bine sanatoasa? Nu prea ai mai scris aici... Si noi cred ca suntem printre veteranele acestui subiect.
Eu nu am mai reusit sa raman insarcinata din decembrie 2007, cand am pierdut a doua sarcina, dar nu deznadajduim. Si apoi daca asa vrea Dumnezeu cu noi,a tunci trebuie sa o acceptam!
Dragele mele va doresc u Post usor, atat cat a mai ramas din el si Sarbatori de Paste cu lumina si sperante in suflet!
Cu drag,
cristinaro spune:
Felicitari mamicilor cu samburei in burtica!
cris_81Draga mea, cum la mine nu se stie cauza mortii lui bb am primit de la dr analize legate de coagularea sangelui:
-Fibrinogenemie
-Timp Quick, Activitatea de protrombina
-Timpul de tromboplastina partial activat (APTT)
-Timpul de singerare
-Timpul de coagulare (Lee-White)
-INR (International Normalised Ratio)
-Activitatea factorilor de coagulare (VIII, IX)
Deoarece inca mai am de luat tratament inca n-am ajuns la intepat. De altfel si dr m-a sfatuit ca atunci cand merg sa le fac sa nu mai iau nici un fel de pastilute.
Multa santate!
happymum spune:
este prima luna cand nu m-am mai gandit ca bebe s-a dus pe data de 13 noiembrie si ca sunt 5 luni de atunci.
in schimb ma gandesc foarte mult la data de 28 aprilie cand ar fi fost DPN.
si cel mai rau mi-a fost alaltaieri cand o vecina s-a trezit ca de ce nu mai am burta? ce am facut cu ea? nu i-am spus decat ca nu am chef sa vb cu ea despre bebe meu. si am plecat.
sper din tot sufletul ca dupa acest post sa se intoarca un fratior sau o surioara de-a lui beius, la mine.
va urez Paste fericit si liniste sufleteasca.
cu mult drag va
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea