Durerea unei pierderi de sarcina (80)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss_85 spune:

heppymum,te inteleg perfect...la mine azi ar fi fost DPN-ul,si e tare greu sa nu ma gandesc ca astazi ma puteam bucura de fetita mea,as fi putut sa o tin in brate sanatoasa, am fii petrecut Pastele impreuna
dar ea nu a mai rezistat si s-a stins acum 2 luni,la mine in burtica
sper sa reusim intr-o zi sa ne vedem visul implinit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavy7 spune:

acum am vazut si eu acest subiect
ce sa spun, daca era sa am bebe, acum aveam un copil de 7 anisori, si la al doilea, saptamana asta ii aflam sexul
e crud ceea ce ni se intampla!
sunt la pamant chiar daca rad si glumesc cu toata lumea, durerea mea e in suflet si nu o arat nimanui!
sunt tot timpul deprimata si demoralizata, iar speranta a murit o data cu bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oach spune:

tocmai am pierdut si o a doua sarcina; oprita in evolutie la 9 sapt .Prima a fost in mar 2008, anembrionara.Socul acum si durerea sunt incomparabil mai mari.Daca anul trecut era un sac gol, acum mi-am vazut samburelul,format,cu batai de cord fetal, cu tot...si dupa 5 zile, la o eco de rutina.......nimic..liniste de mormant ma doare cumplit , dar trebuie toate sa mergem mai departe,nu? dar e asa de greu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

lavy

Fetele, eu va urez un PASTE FERICIT alaturi de cei dragi, Lumina Sfanta a Invierii sa ne lumineze sufletele si sa ne aduca zambete pe buze, sa ne ajute Dumnezeu sa ne tinem in brate bebeii sanatosi

33 + minune de Maya Teodora
AMR 6 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui oach

tocmai am pierdut si o a doua sarcina; oprita in evolutie la 9 sapt .Prima a fost in mar 2008, anembrionara.Socul acum si durerea sunt incomparabil mai mari.Daca anul trecut era un sac gol, acum mi-am vazut samburelul,format,cu batai de cord fetal, cu tot...si dupa 5 zile, la o eco de rutina.......nimic..liniste de mormant ma doare cumplit , dar trebuie toate sa mergem mai departe,nu? dar e asa de greu....

ABSOLUT ca trebuie sa mergem mai departe si nu trebuie sa incetam sa speram.Sa luptam, sa ne incredem in Dumnezeu si sa ne dorim; imi pare tare rau, plangi daca asta simti, fa exact ce crezi ca-ti face bine si ai sa vezi ca vei reusi sa iti tii si tu bebele in brate curand

33 + minune de Maya Teodora
AMR 6 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

iti multumesc din suflet pt incurajare, lauraa.Iti doresc tot ce e frumos pe lume si cele mai frumoase ultime saptamani de sarcina si un Paste fericit tuturor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_85 spune:

oach,imi pare tare rau pt bebelusul tau!
Dumnezeu sa-ti dea puterea de a merge mai departe! stiu cat de greu este...eu mi-am pierdut fetita acum 2 luni,in luna 7 de sarcina,tot oprita in evolutie,si nu ai cum sa nu te gandesti ca daca se nastea vie avea toate sansele din lume sa traiasca...dar nu ne putem impotrivi vointei lui Dumnezeu.trebuie sa fim puternice,sa mergem inainte cu speranta ca intr-o zi ne vom implini si noi visul si ne vom tine bebelusii in brate sanatosi.
acum trebuie sa te pui pe picioare si sa incepi o serie de investigatii sa vezi care ar fi putut fii cauza pt ca data viitoare sa fie bine.

laura,mai ai atat de putin si iti vei tine minunea in brate!Dumnezeu sa va ajute ca sa ajungeti sanatosi la termen!

Mergi la inceput

criss 85, imi pare tare rau........de ce ti s-a intamplat asta?dar gata, nu vreau sa te mai rascolesc inutil.Sa dea bunul Dzeu sa ne tinem si noi bebelusii in brate cat mai repede, si sanatosi!! Poate ca el stie cel mai bine de ce a decis asta.Desi am crezut ca a vrut sa ma pedepseasca si nu am inteles de ce .Si l-am visat... pe copilas ; era baietel, si era frumos si sanatos si era imbracat in albastru..Dar gata, fie ca lumina de Sfintele Pasti sa ne aduca liniste si sa ne lumineze calea catre bebeii nostri, cei care sa ramana cu noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Oach imi pare tare rau pentru pierdere, doar timpul e in "favoarea noastra" si durerea se diminueaza.
Acum de Sarbatori toate ne gandim cum ar fi fost daca am fi avut copilasii mult doriti si ne e foarte greu.La fel gandesc si eu dar presimt ca lucrurile se vor schimba. D-zeu are alt plan pentru noi, sa adoptam un suflet care nu are pe nimeni sa ii ofere dragoste.
Dorinta de a avea un copil e mare dar la fel si frica de a nu se intampla din nou aceeasi nenorocire...dupa ce ai trei experiente (la 28 de saptamani, ultimele doua sarcini)te gandesti si la sanatatea ta.
Acum mi-am schimbat jobul dar la anul vrem sa depunem actele pentru adoptie.
Luminoasa sarbatoare a Sfintelor Pasti sa coboare peste noi toti bucurii duhovnicesti pace si buna intelegere, iar Hristos cel Inviat sa ne daruiasca sanatate si intru toate, buna sporire. Hristos a Inviat!

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

SARBATORI FERICITE ! Multa sanatate, lumina si tot ce e mai bun, alaturi de cei dragi voua !

....................
..................
.........
......

Sunt aici, mereu alaturi de voi, dar mai din umbra pentru o perioada.
Nu am nici o noutate, sunt bine, va si va pe TOATEEE !!!

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea stelutei EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!

Mergi la inceput