Durerea unei pierderi de sarcina (80)
Raspunsuri - Pagina 9
laurraa spune:
Monica, sarcina usoara si sa dea Dumnezeu sa tii un bebe mancacios si sanatos in brate; m-am bucurat enorm cand am vazut ca ai burticutza
danny
31 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
danny1 spune:
lauraa, monica, , sa va creasca mari bebeii.sa fie sanatosi.
simonia, asa am sa fac.multumesc de sfat.cand am avut fetita nu aveam aceste probleme de sanatate.ele s-au activat pe baza de stres, dupa.
ce ciudat ma simt cand toti au in jur bebei, iar eu ma gandesc la ingerasii mei, unu cat de mare ar fi fost, altul cand s-ar fi nascut.unii imi zic s-o las balta, sa ma bucur de ce am .nu ca nu as fi multumita...Doamne fereste.dar parca in puzzel-ul sufletului lipseste ceva.
mami de
s_alinutza spune:
Nu am mai avut timp sa intru pe forum, am avut un weekend asa de agitat....
Dar am fost miercurea trecuta la medic si sunt din nou, 5 saptamani fix zicea medicul pe vremea aia, desi dupa calculele mele erau 6, da asa emotionata eram ca n-am mai zis nimic. Mai merg saptamana urmatoare la control, atunci trebe sa vina si rezultatele analizelor de sange. Inca nu indraznesc sa-mi pun la semnatura sarcina si saptamanile, mai astept un pic. Sunt foarte fericita dar si foarte speriata....... Si mi-e teama parca sa mai citesc povestile triste de pe forum....La sarcina trecuta cand citeam cate ceva trist pe forum, imi faceam semnul crucii si spuneam in gand "Doamne fereste pe toata lumea"....si pana la urma aveam sa-mi scriu si eu povestea trista aici....Acum mi-e teama, dar sper....sper sa fie bine de data asta....
Va
criss_85 spune:
Alinutza,ai reusit sa aduci un zambet pe fata mea cu aceasta veste!
Ma bucur enorm cand aud asemenea vesti,mai ales de la persoane care isi doresc f mult un bebe.Gandeste pozitiv si da, ar fi f bine daca nu ai mai citi poveti triste in aceasta perioada.
Roaga-te mult la Doamne-Doamne si vei vedea ca te va ajuta.
Sper sa vi cu vesti f bune saptamana viitoare de la medic.
Mult succes!
happymum spune:
alina mea draga si te imbratisez.
nu mai citi nimic, mai bine asa... stai tu cumintica cu bebelina in burtica... si cand poti sa ne scrii numai cat ati mai crescut. restul nu mai conteaza acum. dulci pupici.
ne tinem la curent.
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea
ellenii spune:
S_Alinutza, ce veste frumoasa ne-ai dat! Ma bucur mult pentru tine! Sa ai parte de o sarcina usoara, sa fii sanatoasa si sa aduci pe lume un prunc sanatos! Te pup si ma bucur mult pentru tine!
Si eu sunt asa de nerabdatoare, dar poate o sa vina si vremea cand va voi anunta si eu o veste mare!
Another day goes by
ellenii spune:
Monica_dicut, imi pare bine ca treci pe la noi! Esti un exemplu, prin puterea pe care ai avut-o sa treci peste greaua cumpana din viata ta! Si prin faptul ca ai un nou micut, ne dai si noua speranta ca poate vom trai si noi emotiile pe care le traieste o mama cand isi simte copilasul!
Another day goes by
s_alinutza spune:
Multumesc mult pentru incurajari si pentru ca va bucurati de bucuria mea
Sa ne dea Dumnezeu tuturor bucuria de a ne strange cu drag in brate bebelasii!
Va
monica_dicut spune:
s_alinutza, felicitari din suflet. AI grija de tine si samburelul din burtica si nu te mai gandi la prostioare
ellenii, asta imi este si intentia tot ce imi doresc este sa nu va pierdeti speranta si cand sunteti triste sa aruncati un ochi pe prima pagina si sa vedeti cate mamici de ingerasi au devenit mamici de minuni pe pamant Stiu cat este de greu, va rog sa ma credeti ca nu trece zi de la Dumnezeu sa nu tremur de fria sau sa nu plang dar ma gandesc ca TREBUIE sa fie bine si merg mai departe. Si va fi bine si cu siguranta voi avea un bebe sanatos pe 17 septembrie si la fel si voi
Si apropos de listuta, nushulica a nascut in octombrie un baietel pe nume DAvid, ma uit la scutece si va spun si data pt cine face listuta
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 15+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata