MONTIGNAC (115) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elflo spune:

Buna dimineata!
Felicitari fetelor pentru cit ati slabit.
Eu....200 gr intr-o saptamina....
Deci azi dimineata aveam 88.00 kg. Nu stiu saptamina asta cum o sa fie, dar acum sint cu moralul la pamint...sper sa-mi treaca.
O saptamina buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata!
Ymca cata invidie pe mine ca te plimbi !

Anca asa ma gandeam si eu sa ma scoti din tabel ca mai am putin si fac luna de cand nu am mai tinut monti, in plus am maxim 5 kg de pierdut si nu voi fi niciodata pe podium .
M-am cantarit si eu ieri dimineata si aveam 62.8kg, nu imi venea sa cred, dar dupa ce am mancat, nu foarte mult aveam 64.8 kg, ce variatii mari, dimineata m-am cantarit din nou 64.6kg.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns la_cristescu spune:

Buna fetelor,

Valentina si ANCA - Imi pare rau ca nu sunteti bine. Sper sa va reveniti cat se poate de repede.

YMCA - bravo pt vointa! felicitari pt distractie..

Raportez 61,4 KG. M-am tinut tare in week-end. Am avut o abatere mica - 2 patratele de ciocolata 85% cacao.
Piure-ul de telina il fac ca pe ala de cartofi, cu unt si lapte integral. Adica fierb telina, si o pasez cu unt, sare si lapte integral. Nu e Monty?

Ieri am facut lipii (pt sot si copil) si painici bune dupa reteta lui Andanii care au iesit moi. Multumesc pt tips!

In continuare seara mananc smochine.. sa nu radeti de mine..

Azi:
MD - cafea cu lapte 0%, painica monty cu dulceata de cirese ( facuta cu fructoza) - asta o fi o pt Faza I, ca m-am cam saturat de iaurt si am zis ca saptamana asta sa incerc altceva
G (prima) - 1 mar, 1 piersica
G ( adoua) - un pumn de alune
G ( a treia) - o sticla de sana - Asta o fi Monty?
P - salata de ton
C- salata de ceva.

Dupa cum vedeti am trei gustari pana acum. Cred ca din cauza ca m-a trezit copilul la 6,30 si am mancat MD mai devreme, ca de la ora 11,00 mi s-a facut o foame si am tinut-o dintr-o gustare in alta. E si ziua unor colege si asa am mancat alunele, ca nu puteam sa nu iau nimic. Parca vad maine dezamagirea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Laptele dulce e glucidic de-aia trebuie sa fie mereu fara grasime. Eu cred ca iese piureul si fara lapte, incearca cu unt mai mult. Dar asta asa daca vrem sa fim mai catolici decat papa.

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

androix nu-i asa faza cu laptele , nu te superi ca te corectez da ?

laptele fara grasime se mananca cu paine deci cu chestiile care permit doar fara grasime combinatii
dar daca ai nevoie de lapte in combinatii cu grasimi se pune lapte integral .... de ex daca vrei sa bei lapte cu cacao .... deoarece cacao e lipida se pune lapte integral , sau in sufleuri unde punem oua intregi batute cu lapte si smantana , cascaval , telemea ... la fel punem lapte gras

ANDANII

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Cum sa ma supar cand imi dai o veste atat de extraordinara??? Nu ma suparam oricum nici daca era proasta ca e bine ca ne-am adunat aici sa facem schimb de idei.
Deci sunt in extaz: avem voie lapte integral??? Adik de ex, daca vreau sa beau un pahar de lapte integral langa o felie de cascaval peste o felie de sunca pot?

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns la_cristescu spune:

BRAVOOO Dianaaaaa !!

Cat as vrea sa am si eu 59..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Andanii, de unde faina degresata mama? Dar fetele de pe culinar ziceau ca e ok combinatia si ii calculasera Ig si era sub 35. Painea a iesit ok dar cred ca trebuia un pic mai multa apa.

Androix, si eu stiu la fel ca nu avem voie lapte integral. Il putem folosi degresat ca si glucida sau delactozat ca si lipida. Cam la toate felurile de mancare sau dulciuri care necesita lapte se pune smantana diluata cu apa.

Ymca, te invidiez ce plimbareata esti si bineinteles in ce ritm slabesti. Felicitari

Diana, felicitari si tie pentru cantarul prietenos

Anca, Alina, dar ce v-a apucat mai iubitelor? Vreti sa ne lasati balta? Las ca va reveniti voi, noi va incurajam

Laura, o sa incerc si eu piureul de telina, dar eventual cu smantana. Si ciocolata neagra nu e abatere. Se permite un sfert sau o treime de tableta chiar si in faza 1.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

CLASAMENTUL LA 16.03.2009:

1. ymca -6.1 kg
2. elflo -4,8 kg
3. olim –4 kg

4. puisorul –3,8 kg
5. androix –3.5kg
6. sanse -2,5 kg
7. dianarus -2.5 kg
8. silvy -2,2 kg
9. vali -1,8kg
10. la cristescu -1,6 kg
11. alinam –1.4 kg
12. ele -1.2 kg
13. anca -1kg
14. andanii -1kg

Andanii, dupa cum se vede am ramas numai noi doua cu porcii agatati de coada.

Felicitari fetelor care au slabit!

Olim, n-ai mai dat pe aici de ceva vreme. mai tii monti , nu?

Ele, si pentru tine e strigarea!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput