MONTIGNAC (115) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

laura, cum faci piureul de telina?
nici nu mi-am inchipuit ca se poate asa ceva

merci

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

bolnavioarelor

ANDANII

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata slabutelor . Eu tocmai savurez cafeaua si am intrat sa va salut.

Valentina, Anca, imi pare tare rau ca sunteti suferinde. Un sa va treaca si daca nu, musai mers la doctor.

Andreea, deci luni ne vei face o surpriza . Eu slabesc tot ca melcul, un pas inainte si doi inapoi.

Laura, bravo ca te tii tare . Nici eu nu am facut piurte de telina. Da-ne si noua reteta

Diana, cum a zis si Anca. Orice aluat care contine in volume egale faina integrala si tarate se poate manca cu orice. Saratelele le-am facut dupa reteta www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/20161/Retete-Montignac-Saratele/" target="_blank">asta iar la paine ai reteta www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/13046/Retete-Montignac-Paine-de-taratze/" target="_blank">aici. Doar ca la paine in loc de faina de soia eu am pus gluten.

Andanii, te vrem mai des printre noi

Ieri la pranz am mancat pana la urma cascaval cu o felie de paine si ceapa verde.

Sa aveti un weekend minunat si sa va tineti departe de ispite

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Neata!
Multumesc ca v-ati gandit la mine fetele!Cica am sindrom dispeptic de tip ulcerosMi-a dat iarasi Nexium,Venter si no spa+regim alimentar sever!Marti ma duc sa-mi faca o analiza,sa vada daca am helicobacter pylori,daca da,e ulcer si o sa ma treaca pe antibiotice,iaraside 6 luni eu tot schimb la antibiotice pentru cate ceva
Ieri,toata ziua am mancat 2 feliute de paine prajita si jumatate de pahar de lapte!
Azi am in plan pui facut in soba,la jar,la restul le fac si mujdei si mamaliga,eu ma uit lung

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata.
Vad ca tare slab se sta cu activitatea pe aici. Ce faceti dragelor? Il abandonati pe nenea Monti ?

Ieri desi am mancat mult am reusit sa mananc aproape monti . Exceptie o galusca cu gris in supa de la amiaza si vreo 10 cartofi prajiti seara. Ieri dupaamiaza am iesit la plimbare cu pitica prin mall si spre surpriza mea mi-a gasit sotul mancare monti la fastfood. Adica saorma la farfurie dar fara cartofii prajiti care i-am donat.

Degeaba ma laud eu cu meniurile mele Monti pentru ca saptamana asta anunt doar o stationare. Recunosc ca am mancat mai mult mai ales ca mi-am facut saratelele alea bestiale pe care le-am terminat in doua zile. Acum mi se face o paine la masina cu faina integrala, faina de soia, gluten si germeni de grau dupa o reteta de pe culinar. Va zic mai tarziu daca e buna sau nu mai ales ca eu nu am facut pana acum nimic cu faina de soia si nu stiu ce gust are.

Va las sa imi iau MD: cereale cu lapte slab. La pranz am pulpe la cuptor cu fasole verde iar de cina inca nu stiu.

Sa aveti o saptamana cat mai frumoasa

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

puisorule .... faina de soia degresata ai folosit ???? sau normala .... ca daca e normala atunci contine lipide si nu prea se combina cu faina de grau

ANDANII

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

sanatate si de la mine pentru valentina si anca

azi e zi de raportare si imi fac datoria: 75.9kg (-1.3kg de la ultima raportare). am fost plecata in weekend si am preferat sa dorm seara decat sa ies la cine tarzii si rezultatele s-au vazut. am fost la niste cursuri in grecia si bineinteles ca in pauze ne asteptau cu sucuri, cafea si tot felul de prajiturele...solutia a fost sa nu ma duc prin sala de pauza...imi faceam de lucru ori in sala de curs, ori pe-afara ca era frumos, pe faleza, mare si soare. si uite-asa am resuit sa ma intorc mult mai supla.

azi la 15 plec iar, de data asta in franta, unde va trb sa ma lupt iar cu tot fellul de croissant-uri.

din cate vedeti eu mi-am luat avant si sper sa ma tina...daca trec si de hopul asta cu plecarea, inseamna ca am sanse sa ajung la greutatea tinta pana-n vara. daca ma intorc de acolo cu 2 kg mai grasa, ma demoralizez si cu greu revin pe linia de plutire.

nu stiu daca mai reusesc sa intru saptamana asta, asa ca va urez sa aveti parte de mancaruri bune si cantare prietene!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna dimineata!
Moama ymca,ce misto de tine!Ieri grecia,azi Franta!Marfa!Drum bun si fara abateri majore!
Ieri am mancat asa:
un ou copt si o felie de paine
pui la gratar
un pahar de lapte degresat cu un covrig
o felie de muschi cu o gura de mamaliga
Azi deocamdata am mancat:
o felie de branza cu o felie de paine
covrigi
Diseara o supa ceva si la pranz la fel,da vad io.va spun maine!A si apa,am baut la apa plata de mi-a venit rau,io care nu beau,bleah!As bea o cola
Restul,pe unde umblati?

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Bravo, Ymca! Felicitari, tine-o tot asa!

Raportez si eu 81.5. V-am zis ca am avut un cantar foarte prietenos. Am mers eu sa ma interesez de sala dar pana una alta o sa alerg putin la mine in sufragerie, spun si aici ca asa poate ma tin de cuvant.

Vale si Anca, sanatate multa!

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

salutare

ymca, androix, felicitari!

eu sint la fel. imi merge burta foarte tare, dar macar mi-a mai trecut din senzatia de greata. stagnez, insa maninc numai piine prajita, carne fiarta si legume la fel, si brinza de vaci... ma enerveaza la culme starea asta...
ieri am mincat covrigi uscati, aseara am papat cartofi fierti cu sare, ca n-am mai stiut ce sa fac...
deci nici vorba de regim...
cred ca o sa ma si scot din tabelul de concurs, ca nu are rost...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput