MONTIGNAC (115) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

salutare gashka!!!

ieri nu am intrat pt ca ma fost la tara cu bebe, la bunica sotului...unde bineinteles ca am calcat strimb cu niste placinte cu brinza...iar seara am avut musafiri si m-am "dedat" la niste vin rosu...

azi am fost cuminte pina la ora asta...cu exceptia unei cani cu cola...macar a fost "zero"...

md: o mandarina si o banana
g: cafea cu lapte mult si niste biscuitzei fara zahar, integrali
p: ficatei de pui cu un pic de brinzica
c: mandarine si smochine.
plus ceai verde si cioco neagra

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

ymca, n-am mai mers la piscina, ca nu imi mai permite bugetul... si eram asa incintata!!!!

andanii, cu esti? ti-a trecut raceala?

diana, la fel ma simt si eu, ca umflata cu pompa...dar am incept remedierea situatiei...de azi dimineata merg intr-una la baie

Vali, tare pacatoasa cola asta...parca sint dependenta si eu...

Elflo, probabil esti la un prag...nu dispera, o sa cedeze curind si o sa o ia in jos cintarul.

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Zilele astea intru mai greu pentru ca m-am procopsit cu curatenia de primavara impreuna cu maicamea.

Meniul de ieri:
MD: cereale cu lapte 0%
P: branza telemea cu rosie si o felie de paine monti
C: brocoli ci ficat de pui prajit
Gustare: saratele cu iaurt slab

Azi:
MD:omleta cu o felie de paine monti si ardei gras
De cina cred ca gratar de pui cu brocoli. La pranz inca nu stiu dar ceva usor.

Sa aveti o zi frumoasa si conforma

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Neata!
Ma doare iarasi stomacul de mor,am deja 2 omez la activ de azi de dimineata,ma duc iarasi la dr
Weekend placut si fara abateri!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

offf vali, ce aiurea ca nu te lasa stomacul :(( multa sanatate!

puisorul, painea aia care e cu tarate se poate manca si cu grasimi/proteine (omleta)? parca asa citisem pe aici (la andanii, cred) dar nu mai stiu sigur cum e...
si saratelele de care erau de merg cu iaurt 0%? erau integrale si ele, nu mai stiu pe unde vazui o reteta si nu mai dau nici de aia...
si ficatul de pui era prajit in ulei? avem voie prajit in ulei? nu stiu foarte bine regulile si exceptiile, eu citisem in 2005 cartea I si atat

fiti cuminti! see u la raport luni dimineata!

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

offf, Vali, nici pe mine nu ma lasa stomacul de doua zile. imi vine sa urlu...nu mai stiu ce sa maninc...tot piine prajita bag...si tot nu-mi trece. daca nu se rezolva pina luni de la sine, ma duc si eu la medic...iti dai seama ca nu poate fi vorba de regim in situatia asta...
cred ca imi fac un compot de mere mai tirziu, fara zahar, poate o sa aiba efect, asa caldutz...

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

diana, daca faci piine cu 50% faina integrala si 50% tarite o poti minca si cu grasimi si proteine. daca e doar din faina integrala, atunci o maninci doar cu legume sau lactate degresate.
ficatul de pui eu il fac in tigaia teflonata, cu capacul pus...se inabuse si apoi se frige, fara ulei.

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns la_cristescu spune:

Buna fetelor,

menu de azi:
md - iaurt 0&, paine neagra, cafea cu lapte 0%
p - nu stiu inca, tre sa aleg intre o salata si un gratar cu salata de varza
gustare - branza cu smantana
c - fructe sau o salata cu ton

In we o sa fac pui cu smantana si ciuperci la pranz, mai am niste cotlete de porc pe care o sa le fac cu piure de telina. sper sa ma tin tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Of, fetelor, sanatate multa! Imi pare rau ca nu va simtiti bine.

Eu sunt cuminte nevoie mare, mi-am facut si paine, dar trebuia s-o las mai mult la copt asa ca am un sentiment ca nu apuc s-o termin c-o sa se strice.

Tocmai am mancat o salata amestecata de ton, yamiiiii.

Cantarul e prietenos, sa nu ma bateti ca nu va pacalesc, probabil 83-ul ala a fost si din cauza ca tocmai terminasem ciclul si era si ceva apa pe-acolo. Era chiar mai mult de 83 dar am zis sa rotunjesc, in favoarea mea of course

Ymca, oricand poti e bine pentru mine. Sa ai o saptamana usoara, am citit ca o sa ai sendite and stuff.

Sa fiti cuminti!

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Adroix, multzam! si bravo pentru cintar. asteptam vestile mari luni...

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput