MONTIGNAC (115) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 19
ymca spune:
76 kg adica -600g. am avut abateri multiple in weekend, adica popcorn (punga mare), somon la gratar cu tineti-va bine...cartofi natur (putini, dar au fost), niste bomboane de ciocolata si cred ca ajunge cat am dezvaluit.
puisorul, e greu de rezistat in fata meniului mamei tale...la mine, cand vine mama, e dezastru...face niste clatite superbe si-mi mai aduce si cea mai buna placinta cu mere din lume (cea facuta de mamaia mea)...ea incearca sa vina si cu mancare gatita, dar reusesc mereu sa o refuz pentru ca as fi de 100kg acum.
elflo, iti dorim o rezolvare rapida a problemelor.
anca.b spune:
Ymca, wow, felicitari!!!!!
Elflo, sper sa rezolvi repede problemele. si sa treci pe la noi, macar asa, la saptamina, sa ne spui ce mai faci.
Ani, cartofi prajiti...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
adinag spune:
fetelor, sunt in graba, dar trebuie sa va dau vestea cea mare! ![]()
60,5 kg de la 61,6 saptamana trecuta!!!
Bine, diseara va fi o abatere mare, dar sper sa ma redresez pana lunea viitoare ![]()
andanii spune:
FELICITARI fetelor 

hai sa umplem paginile si maine sa deschid si capitol nou si tabel actualizat
eu nu raportez nimic .... merg de azi la sala si sper sa incep sa raportez si eu ca nu mai rezist psihic 

ANDANII 

Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta" 
ymca spune:
da' cu ce sa le umplem
??
ca lumea intra, citeste si iese grabita.
daca s-ar umple paginile cu kg, atunci cu siguranta as umple 5 capitole intr-o zi...sau mai bine intr-o ora
.
distractie placuta la sala.
andanii spune:
cum cu ce ... cu povesti
uite pe mine ma doare capul ... sambata imi vin rusii (stiu sigur pentru ca imi vine la fix tot timpul stiu) si ma doare capul deja de cateva zile de nu mai pot 

dar merg la sala oricum , nu ma mai opreste nici taifunul ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ce sa va mai spun
azi am papat asa :
finn crisp cu lapte
un mar
carne de pui innabusita cu salata verde
paine cu salata verde
finn crisp
un mar
deja nu stiu ... mi-e o foame continua azi .... nu reusesc sa o potolesc
merg acasa la 5 si nu stiu ce o sa pap ... poate ficat cu brocolli ... va spun maine ![]()
![]()
![]()
sa mai strig???? ... nu se aude???? ... mobilizareeeaaaaaaaa ... a iesit soarele .... acusa mergem la plaja si ce facem ??? ne etalam burtile ????
ANDANII 

Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta" 
ymca spune:
da...si la mine se pregatesc rusii sa apara...ii simt cum imi dau tarcoale si cum va fac sa mananc din 2 in doua ore...azi la 11.00 luam deja pranzul, adica carne de pui si porc cu legume la cuptor (au fost si niste morcovi pe-acolo), in conditiile in care am incercat sa mai aman o ora doua ca mi-era rusine sa mananc atat de devreme. dar oricum nu m-a vazut nimeni.
si acum mi-e foame iar si beau apa.
dupa care ma duc la cora la cumparaturile de luni.
dupa care ma duc si io, ca tot omul, la sala
.
Androix spune:
ooo ce mobilizare aici cu sala! Bravo! Eu merg la sala doar din gura, cu preturile si orarul am ramas ![]()
In rest, nu am ce sa raportez, stagnez dar dupa cum mananc e de inteles. 
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
puisorul spune:
Sa va zic ce harnica am fost azi. Disdedimineata am bucatarit. V-am mai zis eu ca tot incerc sa imi fac micdejunuri glucidice dar care sa imi si placa. Asa ca am executat un fel de clatitute ca nu stiu altcumva cum sa le zic, din fulgi de ovaz, o lingura de faina de secara, o lingura de fructoza si lapte degresat cat cuprinde
. Chiar mi-au placut mai ales cu un gem de zmeura conform.
La pranz am mancat omleta cu ceapa verde si o felie de paine monti iar de cina ma apuc imediat sa fac un fel de mancare chinezeasca ii zicem noi: piept de pui, o punga de legume chinezesti si muguri de bambusi la borcan plus sos de soia of course 
Acum mi s-a nazarit sa ii fac la Stefi biscuiti. Pentru ca sunt al naibii de scumpi aia de la Nestle sau bio, deci sunt in cautari. Daca ar fi monti ar fi si mai bine. Deci daca aflati ceva, dati-mi de stire please.
Va
pe toate si ma bucur ca ne mobilizam 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
anca.b spune:
Hello!
noi am fost mai mult pe afara azi...acum ca a inceput ploaia sintem consemnati la domiciliu.
azi am papat conform. poate un pic cam mult...incerc sa si reduc portiile, ca altfel nu am sanse sa slabesc.
deci:
md- lapte cu chifla neagra
p- peste cu legume la cuptor (nu va zic ce succes am avut cu el la cei doi baieti ai mei...au tropait pe linga cuptor pina a fost gata)
g- un kiwi si o banana
c- lapte degresat.
plus niste cioco neagra, asa de pofta, doua patretele. si un pahar ce cola zero....![]()
Ani, eu ii dau lui stefan biscuiti simpli. si ii plac mult mai mult decit cei de la nestle.
daca vrei neaparat biscuiti speciali pt bebe, sint la auchan, de la rostar si de la ulker. mai accesibili la pret. iar lui stefan i-au placut mai mult decit ceilalti. si mai sint niste biscuiti cu fructoza si faina integrala (destul de monti) la raionul cu produse dietetice (nu au tot timpul). din astia imi iau eu cind ma apuca nabadaile...
Androix, cred ca mergi la aceeasi sala cu mine. hihihi...![]()
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii