MONTIGNAC (115) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 18
valentinag spune:
Buna fetele!
Ce naiba sa scriu,ca sunt intr-o pasa foarte proasta...probleme acasa,probleme la servici,ne-au micsorat salariile,nu ne mai dau bani de materiale,hartie,toner,etc...e nasol!
ce sa mai zic de slabit,ca de slabit e greu cand nu mai ai bani cum aveai sa mananci numa legume,fructe si fripturi!Cand ma gandesc ca incet incet tai din vacante,ca de un credit de fiv nici vorba,ca aseara in Selgros,eu care lasam milioane,acum am lasat 2 si parca parca as mai fi lasat ceva la casa
Nu intrevad un viitor prea misto pentru mine....
Flamexinul ala de ziceti,unguent sau pastile?Vad ca m-a lasat un pic de la diclofenac,atat cat sa nu stau stramba si sa ma dau jos din pat!
Hai ca nu vreau sa va impovarez cu ale mele,weekend placut si ne auzim maine ca sunt de servici!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
puisorul spune:
Vali, un pupic sa nu mai fii suparata. Incet, incet ne ajunge criza din urma
. Mai nou la market cumpar de minim doua milioane( asta luni sau duminica) si pe joi deja nu prea mai avem mare lucru prin frigider. Ati vazut cat sunt bananele? Un avocado pentru Stefi e 35000 si o papaia 65000
. Si cel mai tare mi ciuda ca m-am invatat sa platesc peste tot cu cardul si greu mai tin socoteala cat cheltui. Luna asta a fost prima in care am tinut o evidenta a cheltuielilor sa vad unde se duc banii. Flamexin eu am luat doar tablete, dar e foarte bun.
Ymca, se chema felii de ciocolata
. Si cum ciocolata e singurul dulce care imi place iti dai seama ce m-am desfatat.
Andanii, hai inapoi pe baricade si pune biciul pe noi ca asa nu se mai poate 
Ieri am mancat asa:
MD:praji de ciocolata
P: ciorba de perisoare
C: salata de cruditati cu ou si cascaval
Azi:
MD: doua felii de cascaval, smanatana si ardei rosi si rosii cherry
P: o felie de paine monti, una de cascaval si iaurt degresat( asta pentru ca mi s-a stricat ciorba de perisoare
, nu ca nu ar fi fost cazul de aproape o saptamana)
C: tocanita de ciuperci
Si in ciuda abaterii de ieri azi a fost prima data cand cantarul mi-a aratat cu minus fata de ultima greutate raportata
.
O zi frumoasa si conforma 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
ymca spune:
valentinag
...imi pare rau...eu de anul trecut tot stau la panda si astept sa vina criza si la mine...mi-am redus multe cheltuieli; stiti ca va ziceam ca nu ma mai duc la hipermarket decat o data pe saptamana..inainte luam tot felul de produse pe care le aruncam mai tarziu... acum sunt mult mai atenta la ce iau. imi cumpar haine rar. sa ma vedeti la carti cat stau si cuget...in vremuri de criza, cartea devine un lux...si acum, daca merg in diverta, cartile care imi plac au ajuns si la 50 RON si peste...si tot timpul incerc sa scot ceva din dieta mea ca sa mai pot lua o carte (oricum am renuntat sa mai iau din magazinul respectiv: adica merg acolo, le vad, le miros, le studiez si stiu ce vreau si ma duc dupa aia intr-o librarie de langa mine ca sunt cu 5 RON mai ieftine mereu sau le iau online)...ca sa nu mai spun ca am tot fost plecata si nu mi-am cumparat un parfum
. soacra e cea care cumpara haine pentru copii, sotul isi face singur cadouri, ma mai gandesc daca plec in vacanta vara asta, etc. si eu sunt printre cei fericiti: cu slujba si fara credit! dar sunt pregatita psihic pentru mai rau. daca putem fi de vreun ajutor, macar asa un umar de sprijin, eu ma ofer
...imi pare rau si pentru partea cu fiv ca banuiesc ca de acolo vine marea tristete.
puisorul felicitari pentru minus...concluzia: iti priesc certurile cu sotul
.
mda...activitate mica pe aici...si daca n-am ce citi...am descoperit ca ma citesc cu mare placere pe mine
. si-mi recitesc mesajele de 2 ori dupa ce le trimit 

anca.b spune:
neata tutror. trebuie sa ne mobilizam cumva...asa ca, hai sa scriem macar un mesaj pe zi, fiecare...
azi am inceput cu lapte si o chifla neagra
acum rontai niste seminte de floarea soarelui.
nu am idee ce o sa fac la prinz sau deseara...
acum m-am verificat si am constatat ca nu am slabit deloc de dinainte de craciun...ar fi cazul sa iau niste masuri...
desi, am patit si eu ca andanii si ymca...m-am vazut zilele trecute cu niste colege de serviciu care s-au tot minunat de cit de mult am slabit in ultimele doua luni...
probabil ca am iesit din hainele de iarna si arat mai supla in cele de primavara, ca altfel nu vad nici o explicatie...e doar o iluzie optica...
ymca, merci de intrebare, e bine stefan. ma indoiesc totusi ca a fost enteroviroza, pt ca a tinut doar doua zile si a trecut fara medicamente, doar cu alimentatie de regim. felicitari pentru abonamentul la sala. iar cu cartile, ce sa zic...pt mine nici nu mai stiu cind am cumparat ultima carte...i-am luat doua lui stefan...dar sint atit de scumpe...offf...
Ani, felicitari pentru minus! ufff, nici nu vreau sa ma gindesc la cumparaturi...deja ma apuca depresia pe miine cind trebuie sa facem aprovizionarea... merg cu listutza si nu iau decit ce e pe ea...eu tin evidenta cheltuielilor de trei luni, frumos, in execel...luna asta am spart normele, si nu am luat nimic in plus...e clar ca s-au scumpit toate...
Offf, Vali, te inteleg perfect...sincer, cind vad cum se aduna produsele in cos si cit costa, imi vine sa nu mai iau nimic pt mine, si sa maninc piine unsa si cartofi fierti (primiti de la mama, pe care nu dau bani)...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
valentinag spune:
Neata!
Anca,asa imi zice si mie lumea care nu m-a vazut de mult,"uaaau cat ai slabit"da n-am slabit cine stie ce,e adevarat ca de la 87 la 83 sunt 4 kg,dar eu cand am dat cand am pus...nu am slabit atat cat trebuie sau macar cat as vrea...pana la 75 macar mai am drum lung!
Azi am inceput naspa cu un corn,la pranz am in plan niste tortelini cu ciuperci si salata de varza,pe seara nu stiu,n-am idee!oricum azi fac strudel cu mere,deci n-o sa ma abtin![]()
Ymca,eu sunt exact opusul tau!o cheltuitoare si jumatate
Puiule,azi ma duc sa-mi iau flamexin ca nu mai tine,cum nu m-am dat aseara cu diclofenac,cum azi dim m-a luat!O sa ma duc luni sa vad cum mi-a iesit pylori la stomac si sa-i zic si de durerea asta,sa vedem ce-mi da!
Ati vazut ce frumos s-a facut afara?E un soare superb si cald!
Vedeti ca in seara asta se schimba ora,nici n-am timp sa ma obisnuiesc cu noua ora,ca vin si maine la scirbici!
Pup iu all!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
adinag spune:
Valentina, imi pare rau pentru suparari. Si aici mi se par toate foarte scumpe, eu de vreo 3 ori pe saptamana las la magazin minim 40 euro si mai facem si o aprovizionare mare inainte de week-end. Ce-i drept, la mancare nu fac economii si nici nu vreau sa fac, ar fi ultimul loc.
In schimb, nici eu nu prea imi cumpar lucruri.
Ce fain ar fi sa dam azi raportul, ca azi m-a iubit mult cantarul!
Dar tare mi-e frica ,,, ca se va schimba mult pana luni. Al meu isi doreste pentuzr maine (sau azi seara, nici nu stiu) un risotto cu sparanghel si cu prosciutto, si nu cred ca ma pot abtine, mancam foarte rar asta si este delicios :( Si parca vad ca tocmai luni ma va taxa serios cantarul!
Ieri deci am mancat dimineata multa paine cu si mai multa zacusca, la pranz salata cu un fel de branza si rosii si ulei de bostan, iar seara am ciugulit doar niste cascaval, insa am baut cu vecina mea niste vin rosu.
Azi: dimineata omleta cu sunca si cascaval
pranz: salata verde (ruccola, nu stiu cum ii zice pe romaneste) cu rosii si ceva cas/branza prin ea si seara inca nu stiu.
Cred ca eu dau raportul maine, inainte de dezastru ![]()
O zi frumoasa va doresc la toate!
puisorul spune:
Buna frumusicilor 
Ieri am fost la onomastica patronului de la firma la care lucreaza sotul meu si am reusit sa fiu aproape conforma. Aperitivul si salata de cruditati au fost in regula cu eexceptia snitelului de pui, am mai mancat somon la gratar cu brocoli(parca ma cunosteau bucatarii
) si in final o rulada de piept de pui cu salata de varza si rosii. Am mai comis-o cu doua pahare de cola dar m-am abtinut eroic de la prajituri si inghetata.
Azi:
MD: omleta cu o felie de paine monti
P: supa fara galuste si aripi de pui la cuptor
C: sper ca doar un grepfruit.
Asa va vreau fetelor. Anca, Andanii, MOBILIZAREA 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
anca.b spune:
hei!!!!! nu scrie nimeni? pai parca ziceam ceva de mobilizare!
repede-repede sa termina capitolul, ca sa poata deschide andanii unul nou, cu tabelul actualizat!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
elflo spune:
Buna dimineata fetelor!
Eu o sa intru mai rar o perioada din cauza problemelor pe care le am in familie.
La cintar am 85.3 kg.
Va pup si sanatate!
puisorul spune:
Pentru a tz saptamana anunt stationare. Aveati dreptate ca certurile cu sotul imi priau la slabit. Daca ne-am impacat...
, stationez. Mai in gluma, mai in serios, maicamea asta ma omoara cu mancarea. Ieri zicea ca o sa faca supa de curcan( pe care pana la urma am mancat-o cu galuste cu tot) si aripioare la gratar. Ok zic eu dar mie sa imi faci ceva legume langa aripi. Si ma trezesc ca ne cheama la masa la aripioare si cartofi prajiti la ceaun in curte, daca tot a fost soare ieri. Si uite asa imi da peste cap cate o saptamana de stradanii
.
Elflo, sper sa se rezolve problemele cat mai repede si sa nu pleci de tot 

Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi