MONTIGNAC (115) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Felicitari fetelor de pe podium.Elflo, da poate ai dreptate, sa vedem ce zic si restul fetelor. Si ca sa facem haz de necaz, tot raul e spre bine. Adica macar slabesti (glumesc desigur ). Sper sa se rezolve toate problemele, cat mai repede.

Vali, la mine pentru durerile de spate cel mai bine functiona Flamexinul. A luat si sotul meu si a avut efect foarte bun si la el.

Azi am fost cu pitica la analize si asa a plans de tare saraca, si eu ma tot gandeam ce mama tampita are ca o chinuie . Dar repede nu o sa ii mai fac analize.

Si dupa ce am tras aseara o cearta zdravana cu consortul azi m-a invitat in oras la o praji. Deci micul dejun azi a constat intr-o prajitura cu ciocolata ci o cafea cu zahar .

La pranz inca mai am ciorba de perisoare( daca nu s-o fi stricat) iar diseara o salata.

O zi frumoasa

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Nu stiu ce sa zic cu podiumul asta .... mie mi-e indiferent ... important este sa slabim ....
deci tu zici ca sa clasificam in functie de IMC, adica procentele ... am inteles .... da e o chestie si asta .... o sa incercam
m-am gandit cand se termina capitolul sa-mi reiau activitatea .... parca simt lipsa
si mai ales am citit ca anca are probleme cu piticul ... sanatate maxima la bolnavior .... ma gandesc ca mai bine nu o mai chinui cu tabele si calcule

in rest .... ce sa va mai zic .... de luni o sa merg la sala si daca va ninge nu ma mai retine nimic si nimica
sigur psihicul meu se va imbunatati considerabil in momentul cand vo i merge la sala .... anul trecut nu am avut depresiile astea si nici astenia nu am simtit-o asa groazav

deci fetele .... mobilizarea

ANDANII

Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Felicitari fetelor de pe podium.Elflo, da poate ai dreptate, sa vedem ce zic si restul fetelor. Si ca sa facem haz de necaz, tot raul e spre bine. Adica macar slabesti (glumesc desigur ). Sper sa se rezolve toate problemele, cat mai repede.

Vali, la mine pentru durerile de spate cel mai bine functiona Flamexinul. A luat si sotul meu si a avut efect foarte bun si la el.

Azi am fost cu pitica la analize si asa a plans de tare saraca, si eu ma tot gandeam ce mama tampita are ca o chinuie . Dar repede nu o sa ii mai fac analize.

Si dupa ce am tras aseara o cearta zdravana cu consortul azi m-a invitat in oras la o praji. Deci micul dejun azi a constat intr-o prajitura cu ciocolata ci o cafea cu zahar .

La pranz inca mai am ciorba de perisoare( daca nu s-o fi stricat) iar diseara o salata.

O zi frumoasa

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

da, da e bun flamexinul pentru dureri de spate ... si la mine a functionat

ooo puisorule nu e pacat sa va irositi timpu certandu-va in loc sa va giugiuliti ????

ANDANII

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns la_cristescu spune:

sunt aici, va citesc, sunt conforma, merg la sala, de luni nu am nici o abatere, dar nu am timp deloc-deloc. ca sa vedeti in ce hal am ajuns - va citesc inclusiv seara pe mobil inainte de culcare. sper sa nu orbesc...

Mergi la inceput

din ce in ce mai slaba activitate pe aici ... de parca nu ar veni caldura si trebuie sa aratam de la bine la foarte bine

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

neata!
eu am o saptamina mai proasta. sper sa ne revenim cit de curind. stefan e bine, merci de intrebare, fetelor, a si vomat de trei ori, a avut diaree, l-au durut dintii...acum e ok. de ieri dimineata e activ si vesel...

andanii, te asteptam cu noul capitol. poate asa ne mai mobilizam si noi.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

buna dimineata...ce vreme frumoasa...mi-a intrat soarele in suflet si sunt cam ranjita, asa, fara motiv.

anca, sanatate multa lui Stefan...a fost enteroviroza? bine ca si-a revenit rapid.

am si eu o pila (sunt cam rusinoasa de felul meu si nu posed abilitatea de a forma si intretine pile) si ieri am apelat la dansul! nu ne mai vazusem de un an: m-a vazut fix cu 2 zile inainte de a naste copilul nr. 2 si m-a mai vazut la o luna dupa ce nascusem. asadar, contactez telefonic pila, ne dam intalnire langa biroul lui, afara, aranjam afacerea si pe punctul de plecare fiind, ma intreaba Sunteti doamna cu bebelusul, da? Da, spun eu, ati fost la mine dupa ce nascusem si v-am dat actele! EL: Dom'le da' ce-ati slabit! Si a continuat: erati asa (aratand cu mainile pe langa corp, ca si cum ai arata un dulap)cand v-am cunoscut.

si mi-am castigat si dreptul de a avea abonament la sala frumoasa si scumpa de langa casa mea. adica maine merg cu sotul si-mi face cadou abonamentul pe 6 luni...nu ma incurc cu 1-2 luni...mi-am zis sa dau bani multi ca sa ma duc dupa aia la sala...eu sunt cam zgarciomana de felul meu (cumpatata mai ales cu cheltuielile pentru persoana mea) asa ca o sa-mi para rau de bani daca nu voi fi consecventa. n-am mai facut sport organizat din 2005!!! am mai avut incercari: un alergat, un tenis, un inot, trepte urcate si coborate in bloc, role, patinaj, dar nimic serios, asa ca am emotii! constructive, of course.

elflo, sunt de acord cu sistemul cu procentele. e cel mai fair sistem posibil.

laura, felicitari pentru saptamana fara abateri!

puisorul, ce prajitura ai mancat atunci dimineata?

stiti ca eu am boala amandinelor (asta pentru ca boala baclavalelor e si mai rea si am reusit sa ma tratez de ea)...dar de curand am descoperit un salam de biscuiti ...dar ocolesc magazinul in fiecare zi ca sa scap de tentatii.

mai scriu ca sa umplu paginile pe-aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

andanii, si eu zic ca e timpul sa ne mobilizam, ai slabit deja asa de mult, atunici stii si tu prea bine ca nu te ajuta cu nimic daca tot amani momentul reincaperii Monti.

Deci ieri am mancat asa:
MD: paine cu zacusca (multicel) si din pacate cateva bucatele cioco
D: branza cu zacusca
C: cascaval, niste cabanos (un fel de) cu castravete si ardei, destul de putin cantitativ
A fost putin la cantitate din lipsa de timp, am avut in vizita o prietena cu doi copii de 1 an si 8 luni si de 3 ani si 10 luni plus ai mei doi nazdravani si va dati seama ce-a fost aici. Oricum, a fost fain tare, din partea mea ar putea sa fie oricand asa!

Azi:
MD: paine cu zacusca si resstul nu stiu inca

O zi buna fara abateri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

ymca, felicitari pentru "dreptulde sala"! SI eu as merge, dar nu am ce face cu copiii :(

Mergi la inceput

am scris si eu un mesaj imens ... s-a blocat si s-a sters
nu-l mai scriu acuma

ANDANII

Mergi la inceput