MONTIGNAC (115) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 20
crivio spune:
Buna seara fetelor
Felicitari la toate!
elflo imi pare foarte rau pentru tine. Sper ca problemele tale sa se rezolve cat mai repede si mai bine.
andanii esti tare! 18 kg! De-abia astept sa dau atat de multe kg jos.
Eu sunt destul de stricta si nu prea am abateri decat foarte rar(cam la o luna) si destul de mici si tot am impresia ca nu se mai duc kg. Sunt bucuroasa ca am descoperit la Kaufland Finn Crisp si mi-am luat ieri un pachet . Imi place foarte mult, mai ales cu gem dietetic si iaurt degresat. Pot sa spun c a fost singurul lucru bun pe care l-am gasit acolo. Am fost ieri sa fac aprovizionarea pentru saptamana asta si desi am lasat 4 mil la casa, nu am cumparat mare lucru. fructe nu am gasit(ma rog erau foarte urate sau foarte scumpe), rosii cherry nu, cafea nu, etc. Copii mei s-au cam smecherit si de cand au dat de gust la rosiile cherry nu mai mananca din cele normale. De fapt le cam dau dreptate ca nici mie nu imi mai plac. De-abia astept sa vina vara sa faca tata in gradina niste rosii din alea adevarate de 800 de grame bucata si dulci de zici ca au zahar. Dar mai va pana atunci! Deocmandata pofta in cui!
Cu criza(subiect foarte la moda si din pacate actual si dureros) inca nu am probleme. Din fericire la noi in firma treburile merg foarte bine (inca). Sper sa treaca repede criza si sa ne fie bine la toti. Dar cu toate astea tot mi se strange inima cand las la casa la hypermarket cate 4-5 mil pe saptamana.Tareeeee mai sunt cheltuitoare!!! Mai ales cand vine vorba de carti. Pot sa nu am mancare o saptamana, dar sa am carti. Fara ele sunt ca un drogat in sevraj.
Dar sa trecem la lucruri "importante".Ce-am papat azi?
MD: nu am avut timp de el ca am avut o dimineata foarte incarcata.
P: salata verde cu rosii ,castraveti,ridichi ardei - fara ceapa ca nu se terminase programul de lucru; branza camembert si pate din ficat de gasca (hame - singurul pate pe care l-am gasit care nu contine amidon) ca suport pentru pate avand cozi de telina.
C(ora 17):doua ochiuri si un castron de ciorba de pui(fara paste)
Cred eu ca este destul de conform.
Dimineata cantarul arata 79 de kg. Problema este ca sambata intru in perioada aia urata din luna si saptamana asta sper macar sa stagnez si sa nu ma ingras. Ca eu iau vreo doua kg de apa inainte de probleme, desi am schimbat si anticonceptionalele.
Imi pare rau ca nu retin cine zicea ca are probleme cu spatele, dar sfatul meu este sa-si faca neaparat o radiografie de coloana, ca s-ar putea sa sufere de o hernie de disc. Flamexinul este f. bun in situatia asta dar trebuie multa prudenta in administrare . Trebuie luat dupa ce mananca bine pentru ca irita mucoasa gastrica.Si sa vezi dupa aceea foame dureroasa, de mananci si pietre. Eventual ar trebui luat un pansament gastric.
Multa sanatate la toate si la puiutii vostri si la cat mai multe kilograme date jos!Va pup pe toate!
Noapte buna!
alinam spune:
neata si felicitari celor care au slabit sau macar au stagnat (nu ca mine
)
Cine sa indura sa faca o poza la pachetul de finn crisp sa vad si eu ce trebuie sa caut?
Ca sa fiu in trend - ma doare un sold de ieri de mor, e clar vine ploaia, m-am babit, pana sa nasc nu am avut probleme de genul asta, ma intreba sotul aseara: sa te dau cu diclofenac? eu : nooooo ce o iau pe calea babelor de acum? da uite ca imi pare rau, e dimineata si durerea continua.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
andanii spune:
alinam asa arata FINN CRISP http://www.vaasan.com/public/en/01_export_products/01_finn_crisp/index.jsp
REVIN 

ANDANII 

Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta" 
anca.b spune:
neata!
am inceput bine, cu niste ananas (150 grame) si o cafea (pe care inca n-am terminat-o). inca nu stiu ce fac in continuare...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
puisorul spune:
Buna dimineata
Si eu inca la cafea dar acum ma apuc de facut clatite din fulgi de ovaz, branza de vaci, albus de ou si fructoza.
La pranz poate apuc sa fac o ciorba de linte si mai vedem.
Sa aveti o zi frumoasa si conforma 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
andanii spune:
AVETI CAPITOL NOU AICI

![]()
MOBILIZAREAAAAAAAA !!!!!!
ANDANII 

Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta"