MONTIGNAC (115) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 15
ymca spune:
elflo
..nu m-am suparat...dar vezi ca ai ajuns la acceasi concluzie ca mine
? adica eu m-am referit la mine ca baba acra si urata...si tu ai zis ca ma vaicaresc ca o baba. Q.E.D.
asa cum in casa la mine toti sunt meteodependenti si au dureri de cap la presiuni mici, sau cum o fi sistemu'...asa si eu kilogramo-dependenta![]()
da, multumesc mereu pentru sanatatea mea si a familiei mele, ma gandesc mereu la cei care nu o au, stiu ca e cea mai de pret, dar asta nu ma impiedica sa ma deprim din cauza unei burti mari si lasate, a unor aripi cu care in curand pot sa zbor si a unei celulite care ar facea sa paleasca de invidie coaja celei mai de pret portocale din lume.
andanii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ymca elflo ..nu m-am suparat...dar vezi ca ai ajuns la acceasi concluzie ca mineasa cum in casa la mine toti sunt meteodependenti si au dureri de cap la presiuni mici, sau cum o fi sistemu'...asa si eu kilogramo-dependenta da, multumesc mereu pentru sanatatea mea si a familiei mele, ma gandesc mereu la cei care nu o au, stiu ca e cea mai de pret, dar asta nu ma impiedica sa ma deprim din cauza unei burti mari si lasate, a unor aripi cu care in curand pot sa zbor si a unei celulite care ar facea sa paleasca de invidie coaja celei mai de pret portocale din lume. |

ANDANII

Emma INVINGE CANCERUL"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta"
adinag spune:
Fetelor, si eu sunt kilogramo-dependenta si stiu ca sunt obsedata de cantar.
Chestia asta cu cantaritul saptamanal este frumoasa si buna si adevarata... dar eu nu pot!
Pana si fiu-meu a priceput deja cum functioneaza sistemul si se pune si el in fiecare dimineatape cantar
.
Ieri seara pe la 23 raportez fistic ![]()
anca.b spune:
salutare, gaska!
azi modific tabelul, numai sa prind un pic de timp...asa ca fetele care sinteti restante cu anuntul...haideti, va asteptam...
eu nu am ce zice, nu am dat jos nimic, nici nu m-am tinut de treaba...acum am scapat de rusi, bine ca nu m-am ingrasat...trebuie sa o iau de la capat cu motivarea, dieta si sortul...imi e ciuda ca nu ma mobilizez cum as vrea...
in iunie vreau sa mergem la mare, pina atunci trebuie musai sa ajung la target, insa zilele trec si nu se intimpla nimic...
Andanii, ce ma bucur ca ai revenit cu mesajele la noi. sa nu mai pleci, da?!?!?! hai ca ne consolam reciproc!
Ymca, ce vorbesti acolo? pai esti de admirat, iubita. ai pus numai citeva sute de grame...poate e doar apa retinuta in corp, in conditiile in care ai fost tot pe drumuri...
Adina, asa sint si eu cu cintarul...nu pot daca nu ma cintaresc zilnic...si fiu-meu incepe sa se prinda cum sta treaba...dimineata fuge in dormitor la noi si primul lucru care il intereseaza e cintarul...hihihi
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
elflo spune:
anca, ma lasi sa-mi schimb greutatea? ![]()
Aseara cind am ajuns acasa dupa 13 ore, plecata de dimineata de la 8,m-am cintarit.Uite asa imi faceau ochisorii 

Cintarul arata mai putin cu 800 de grame fata de dimineata, adica aveam 86,6 kg.Iar azi dimineata si mai putin, dar asta nu se pune acum, o las pe saptamina viitoare!![]()
Daca imi pui greutatea de aseara imi mai creste si mie inima putin, ca am trecut de 6 kg date jos! 
elflo spune:
anca, ma lasi sa-mi schimb greutatea? ![]()
Aseara cind am ajuns acasa dupa 13 ore, plecata de dimineata de la 8,m-am cintarit.Uite asa imi faceau ochisorii 

Cintarul arata mai putin cu 800 de grame fata de dimineata, adica aveam 86,6 kg.Iar azi dimineata si mai putin, dar asta nu se pune acum, o las pe saptamina viitoare!![]()
Daca imi pui greutatea de aseara imi mai creste si mie inima putin, ca am trecut de 6 kg date jos! 
lizzy spune:
sorry pt absenta, pentru lipsa de implicare, pentru lipsa de perseverenta, pentru... tot...
sunt complet data peste cap 
Emma INVINGE cancerul!
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
ymca spune:
toata lumea sa iasa acum cu nasu' din frigider ![]()
raportez meniu ieri:
dimineata sau pranz (depinde de perspectiva orara): paine cu sunca
cina: masline
apres-cina si avant-culcare: 2 pere
intentii meniu azi:
dimineata: cascaval cu ardei gras
pranz: piept pui gratar cu salata verde
cina: supa pui
la gustare pere si struguri + tort (ca avem o sarbatoare in familie si sigur nu ma voi abtine)
azi cer oferta de pret de la o sala de langa mine...poate imi fac un cadou pentru ziua mea...in avans cu 2-3 luni, dar tocmai ca sa arat bine atunci![]()
mi-am urcat cantarul pe sifonier ca sa nu fiu tentata sa ma cantaresc des, dar vigilenta-mi spune ca am luat-o in sus...sper sa apara rusii si sa dau vina pe ei, ca doar n-o sa ma ingras de la juma de kil de masline mancat la volan in drumul de la cora spre casa
(n-am mai lasat nici macar una. am umplut scrumiera masinii de samburi)
anca.b spune:
CLASAMENTUL LA 23.03.2009:
1. elflo -6.2 kg 

2. ymca -5.4. kg 

3. adinag -4.2 kg 

4. olim –4 kg 

5. puisorul –3,8 kg 

6. androix –3.5kg 
7. sanse -2,5 kg 
8. dianarus -2.5 kg 
9. silvy -2,2 kg 
10. vali -1,8kg 
11. alinam –1.4 kg 
12. ele -1.2 kg 
13. anca -1kg 
14. andanii -1kg 
15. la cristescu -0.7 kg 
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii