MONTIGNAC (115) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

mda, n-am mai scris de cateva zile ... nu stiu , nu sunt in apele mele .... astenia de primavara , frigul asta ... caldura care nu mai vine
elflo .... eu sustin sala cu varf si indesat .... si eu anul trecut cat am mers la sala regulat si dadeam calorii garla jos am avut rezultate foarte bune si corpul s-a modelat f frumos
anul asta cand nu mai merg asa cum mergeam ... zic mersi ca nu ma ingras si ca ma mentin la kilogramele la care am ajuns in iunie .... am inceput sa merg la sala de nenumatate ori .... da de genul merg o saptamana doua dupa o saptamana pauza chiar doua ... si nu merge asa ... trebuie sa fie o chestie constanta ... nu zilnic da saptamanal macar de doua ori .... dar ideal este de trei ori pe saptamana
chiar acuma inca imi curge nasul ... asa ca nu merg sa-mi tot suflu pe acolo si sa se uite tipele la mine chioras (motive imi zic tot eu) sper ca sa ma refac complet pe saptamana viitoare

stiti ce e interesant??? in ciuda faptului ca iar ma simt grasa si urata ... toata lumea ma complimenteaza de numai ... mi se spune : "ce bine atati !" "iar ai slabit " "doamne ce ai slabit" ... si tot felul de genul asta ..... va dati seama ce bine ma simt in momentele alea ... da cand ajung acasa in fatza oglinzii si ma vad cum sunt de grasa imi vine sa mor ....

confesiuni ... de atata sunt in stare azi , la ora asta
nu va iau pe rand ca nu sunt capabila

anca draga mai stai pe pozitie te rog , nu te superi pe mine da? ...iti spun eu cand sunt in stare sa-mi preiau slujba inapoi

va pup pe toate si felicitari celor care slabesc , bun venit fetelor noi ... ce sa va mai spun .... nu stiu

ANDANII

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui elflo

Fetelor, ajutati-ma!
Vreau sa fac ciorba de gaina si nu stiu ce sa pun in loc de taitei!
Daca fac taitei de casa cu faina integrala e foarte grav?
Nu vreau sa renunt la ciorba!!!!Nu am mai facut ciorba de 4 saptamini si nu mai pot fara ea!M-am gindit sa pun fasole verde....dar ii strig gustul...Voi ce spuneti sa pun?

aici ceva nu inteleg .... de ce nu faci ciorba .... doamne e cea mai de baza mancare la mine ... ciorba ..... pui legume , carne si gata ... mancarea ideala

supa de pui cu legume in ea si la sfarsit pui vermicelli ... sunt ok pentru monti ... sunt facuti din grau dur ... sunt ok .... eu nu prea pun carne ... dar cred ca e ok si daca o faci cu carne si pui vermicelli (de la barilla)

ce sa va mai spun ... am slabit 20 kg mancand si morcovi ... nu e pericol asa de mare sa mananci cateva longuri de morcovi intr-o ciorba .... sunt altele pacate mai mari de la care te ingrasi

taitei din faina integrala sunt 100% conformi .... dar facuti cu albusul .... deci fara sa pui oul intreg ...eu sincer nu stiu si nu sunt sigura de retetele fetelor de pe culinar cu faina de soia combinata cu faina integrala si oul intreg in ele .... sincer nu mi se par combinatiile ok, da asta e
eu stiam asa :
paine de soia facuta din faina de soia cu oul intreg si care se mananca cu grasimi
paine de faina integrala cu tarate in proportii egale care se mananca cu grasimi
paine de faina integrala care se mananca fara grasimi

combinatiile astea le stiu eu .... combinatii de genul faina , ou nu mi se par ok , sau faina cu faina de soia .... da nah ... fiecare face cum vrea ... mi-am zis si eu parerea avand in vedere ca de 5 ani ma cunosc cu monti

hai ca va las ca azi v-am zapacit

ANDANII

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns la_cristescu spune:

Andanii, bine ca ne-ai scris ca sa stim si noi ce-i cu tine ...Ca sa iesi din starea asta trebuie sa faci ceva numai pt tine. Gandeste-te, poate gasesti ceva sa iti placa. Poate o iesire cu prietenele, ceva sa rupi monotonia si sa iesi din rutina. Am trecut si eu prin stari din astea si ma remontam daca reuseam sa am o seara pt mine, fara copil si sot.

Cu painea la fel stiu si eu si mi-e teama sa fac alte combinatii. eu ca sa simplic treaba si mai si fac un singur fel de paine si aia o consum numai in mese gucidice dimineata. si gata! am rezolvat dilema.

Azi:
MD- cafea cu lapte 0%, iaurt 0%, un corn de secara
Gustare - 1 para si 3 portocale
P - salata de ton cu ou si mozzarela
C- ciorbita, sau ceai cu smochine

In we gatesc escalop de curcan cu ciuperci, ii pun garnitura de brocoli si pt sot si copil un cheesecake, ca au cerut.

Oare piftia de porc e monti? are numai apa fiarta cu "suc de porc" si usturoi. ce ziceti??

Ieri seara nu prea am fost monti, am mancat o tona de ficatei inveliti in bacon, carnaciori de bere si am luat si doua guri de tort ( ca sa vad daca e bun si poate manca si fie-mea )

We placut fetelor si conform. Ne auzim luni la raport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Andanii, ma bucur ca ai mai intrat pe la noi sa ne spui ce mai faci

Laura, dupa parerea mea sunt conforme piftiile, numai sa nu fie foarte grase.

Ieri:
MD: omleta cu o felie de paine monti
P: orez cu linte
C: doua piftele mici cu cateva felii de castravete

Azi:
MD: doua felii de paine cu zacusca si o cana de iaurt degresat
P: ciorba de salata cu ciuperci la gratar
La cina mai vedem ca inca nu stiu.

Un weekend frumos si mai ales conform

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

De raportat nu am ce pentru ca sunt cu rusii in vizita dar trag sperante pentru saptamana viitoare.

Ieri am mancat asa:
MD: doua oua fierte, o felie de paine monti si o rosie
P: ciorba de perisoare si friptura de porc cu garnitura de ciuperci
C: falafel cu salata de varza( de la un fastfood dar nu mi-au placut)

Azi:
MD: cereale cu lapte degresat
P: ciorba de perisoare
La cina om vedea, poate un grepfruit.

Va doresc o saptamana cat mai frumoasa desi pe mine ma dispera in continuare vremea

Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elflo spune:

Buna dimineata!

Eu raportez, dar parca lunea cintarul ma uraste! Vineri, simbata aveam mai putin decit azi si in weekend am facut oleaca de fomita si am facut si treba.
Am dat 600 de grame saptamina asta, adica acum am 87,4, in total de la debut 5,4 kg.
Vad ca nu resusesc sa dau un kg pe saptamina.Sa vedem daca gym-ul ma ajuta cu vreo 200-300 gr pe saptamina.
De mincat....
md- cafea cu biscuiti integrali
d- brinza telemea+ ardei rosu mare+ rosie
c- cred ca o farfurie de ciorba

Va pupacesc si sa aveti o saptamina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

azi e zi de raport?
Azi dimineata: 61,6 kg. E ok, pentur ca in cursul saptamanii avusesem mai mult de ceea ce e in tabel. Nu reusesc sa nu am abateri, sper sa ma dau pe breazda :D.

Vad ca totusi Monti acum e cu totul altfel decat acum cativa ani, stiu ca atunci era interzis oua cu paine (cand zic paine ma refer oricum la aia 100% integrala). Vreau sa ajung pana de Paste (la noi este cu o saptamana mai devreme decat in RO) sub 60, sa vedem daca reusesc...

Nu mai stiu ce am mancat.

Azi:

MD: doua ochiuri in teflon si 3 feliute subtirele de sunculita
D: conopida la cuptor (cu sunca, smantana, oua si ceva cascaval deasupra)
S: nu stiu inca

Intre mese am abateri, din pacate, mai bag cioco 70%, care-i ok in faza II, dar nu neaparat in faza I. :-((

O zi buna fara abateri!

Mergi la inceput

Adina, asa este si acum. Painea 100% faina integrala se poate manca doar la mese glucidice. Dar cea facuta cu volume jumate-jumate de faina integrala si tarate se poate manca si cu grasimi pentru ca are Ig sub 35%.

Elflo, felicitari

Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Multam Ani, m-ai lamurit!
Si atunci se slabeste la fel de bine? Adica nu incetineste? ca atunci as vrea si eu reteta, ca tot am masina de paine :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns la_cristescu spune:

Mi-e si rusine sa scot capul... Toata saptamana m-am abtinut exemplar, iar duminica am sarit calul rau de tot. Am facut un cheesecake atat de bun, incat nici eu nu credeam ca sunt in stare de asa ceva. Ca urmare am mancat o felie, dupa aia inca o felie. Deci doua felii de cheesecake duminica si raportul suna asa 62,3 kg ! Iar POOOORC....

Va rog frumos sa ma lasati sa raportez si maine poate macar ma treceti cu stagnare. Trisez?!?
stiu.. asa e...

Obiectivul meu este 57 kg pana la Paste - asta inseamna inca 5 kile de dat jos. Eu nu reusesc sa dau jos mai mult de 2,5 pe luna. Ce sa fac? Ce ma sfatuiti?!?

Mergi la inceput