MONTIGNAC (115) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Elflo eu zic ca nu strici nimic cu fasolea verde, mie imi face tata o ciorba cu fasole verde , afumatura si samntana de te lingi pe degete.

Ymca eu mi-am revenit complet, dar nu ma pot reapuca din nou de monti tot imi propun "de maine" da nu stiu ce am tot felul de pofte, ca sa nu mai zic de o "foame de ceva" permanenta, sper sa treaca, ca deja mi-a iesit burta peste blugi .

Crivio bine ai venit!

Fetelor eu zic ca daca o treceti pe Crivio in tabel ajunge direct pe locul I cu 10 kg pierdute din ianuarie pana acum, bravo ei e cea mai tare

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crivio spune:

Buna seara
Fetelor va multumesc pentru ca m-ati acceptat asa de repede printre voi. Va multumesc pentru aprecieri si incurajari. alinamde mult nu m-am mai simtit asa bine , ca atunci cand am citit mesajul tau. Toata ziua m-am gandit la voi si am fost foarte fericita ca nu mai sunt singura in lupta aceasta cu kg. La serviciu colegele ma privesc cumva ca pe o ciudata. "cum, mai tii regim?" "vai eu nu as putea!" da, dar ele poarta majoritatea masura 38-40, in timp ce eu port 46-48. Si tot ele"mai stii cand purtai rochita aceea care nu ne-ar fi incaput pe nici una dintre noi?" sau mai stii ce slaba erai?", ori "mai tii minte cand vaeai 60 de cm in talie?"
Adevarul este ca acum 13 ani cand am inceput sa lucrez cu ele pe sectie aveam 51 kg , cand am ramas insarcinata cu primul meu baiat aveam 54 kg, iar cand l-am nascut aveam 92kg.
Dar acum sunt hotarata sa nu mai renunt, mai ales ca din cauza greutatii am probleme si cu coloana(hernie de disc).
Azi am papat:
MD: omleta (fara ulei) si muschi de porc afumat
G :o para
P+C(luate odata din lipsa de timp pe la ora 16): o lipie libaneza de graham cu o lingura de branza degresata ,1/4 de ceapa si un iaurt degresat.
De multe ori prefer sa mananc paine la cina deoarece nu imi mai este asa de foame pana ma culc. de regula nu iau cina mai tarziu de ora18, chiar daca ma culc pe la 23-24. In privinta painii eu verific intotdeauna eticheta cand o cumpar. la "REAL" au o paine din tarate foarte buna si sunt sigura ca este conforma. eu cumpar cate 2-3 si o tin la frigider pana o termin(altfel mucegaieste foarte repede). Va rog sa-mi trimiteti totusi si mie reteta voastra de paine. e-mail:cristina.cucuruzac@yahoo.com

Va multumesc! Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Elflo, cred ca raspunsul meu vine cam tarziu dar uite www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/19188/Taietei-Montignac/" target="_blank">aici o reteta de taitei montignaci. Mai poti sa faci ciorba de perisoare, de linte, de fasole verde, supa crema de brocoli sau de mazare.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

elflo eu inca ma tem sa combin lipidele chiar si cu "glucide bune ", asa incat daca as fi in locul tau as face zdrente din mai multe oua (3-4) si as evita sa pun taietei, mai ales ca tu spui ca vrei sa faci ciorba din gaina , ceea ce presupune destul de multa grasime. eu fac ciorba de carnita si nu pun decat legume permise si carne.
intr-adevar YMCA merita felicitari. stiu si eu cum este in asemenea situatii. am avut ocazia sa fiu plecata destul de des si pot sa spun ca niciodata nu m-am putut abtine. acum cativa ani ,la Sofia ,am mancat atat de mult ca m-am ingrasat in 3 zile aproape 3kg(am mancat in mod special dulciuri de toate felurile).
am intrat si eu pe site-ul indicat de puisor, pentru taietei si sunt foarte bucuroasa ca i-am descoperit. pot sa-mi fac si eu acum taietei cu lapte.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

crivio, felicitari si de la mine pe site-ul indicat de ani (puisor) este un capitol intreg dedicat retetelor montignac

fetele va salut see u la raport. eu stagnez probabil, saptamana asta am tot mancat ne-conform... nu's ce-a fost cu mine

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Buna dimineata
Am niste emotii in dimineata asta!!!!!!!!
My first born are "Cangurul" la matematica, asa incat ma tot invart prin casa si nu pot sa fac nimic. Apoi m-am gandit sa vad ce faceti voi. Mai ales ca de luni se termina huzureala si ma intorc la serviciu, pentru ca cele doua zile de concediu au trecut. Asa ca voi intra numai seara.
Sa avem o zi buna si sa fim cuminti!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elflo spune:

Saru'mina mult fetelor!
O sa fac taiteii din linkul puisorului.
Miine fac ciorbita ( mai bine zis zama de gaina)! Abia astept!
De acrit, o acresc cu bors! ( doar sint moldoveanca get-beget)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Salutare!
Eu cu stomacul asa si asa,ma mai doare ma mai lasa....
Crivio,ai slabit super 10 kg in 2 luni!Felicitari!Asa mi-ar trebuii si mie!
Eu aseara am mancat un muschi la gratar cu salata verde,un castron intreg!
Azi:
jumatate de pepene galben
G;un iaurt mic degresat
paste cu ciuperci
crap la cuptor tot c-o salata ceva

Weekend placut si fara abateri majore!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elflo spune:

Fetelor, de azi incep sa merg la sala!
Acum trei ani cind am mai tinut monti, mergeam regulat si m-am tinut de sala vreo 2 ani. M-a ajutat la slabit la modul ca am dat frumos jos, a modelat corpul( dar cit am tinut si regim, ca dupa aia, nu am mai dat un gram...doar pentru forma fizica a fost buna)
Am sa merg de doua ori pe saptamina. Ar cam trebui de 3 ori...dar nu am cind) si sper ca o sa reusesc si un masaj pe saptamina... din mai cind ma eliberez cu programul.
Azi:
- md = cafea+ 5 biscuitei integrali
d = 2 oua fiert+ telemea+ o roie+ un ardei
c = fasole verde + piept de pui la gratar
Eu iau cina pina la 6 seara si pina ma culc pe la 11-12 noaptea mi se face o foame de nu pot adormi. Aseara am baut pe la 10 o ceasca de lapte degresat caldut cu citeva smochine. Dupa socotelile mele, nu as incalca nimic, mai ales ca-mi mai ramine cel putin o ora pina ma culc ( ce-i drept ca ora asta stau in pat si citesc, deci 0 efort) si as face asta in fiecare seara.Sper sa nu ma trazneasca la cintar...
Va pup si weekend fara abateri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

salutare. dupa cum vedeti eu si Ani am tras chiulul azi...asta ca sa nu raportam cit de "conforme" am fost noi aseara cu cite o portie de papanasi!

azi a fost bine pina la ora asta:
md- wassa cu lapte degresat
g- seminte de floarea soarelui si niste cioco neagra
p- brinza fagaras cu o felie de sunca afumata
c- e in aer, ca nu stiu la ce ora ajung acasa de la cursuri...probabil doar un ceai verde

de azi sint si cu rusii in tara...pe cind ma bucuram ca o sa am ce raporta luni dimineata...parca vad ca iar retin o tona de apa...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput