Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *15*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Aidule, langa voi...cu tot sufletul...

Ma dau peste cap azi, cumva, si pana diseara Kissy o sa aiba dvd-urile preferate...promit!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Aida si Emma, adica Putere si Iubire!

O zi linistita, fete dragi!

Mamica unui MIRACOL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Aida

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alma2006 spune:

O zi fara dureri dragelor si cu trompetzele multe si vesele!
Va pup si ma rog pentru voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

o zi frumoasa si cu zambete sa aveti!

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=15" target="_blank">Sofia - Clipe de viata ( ma1 & ma2 )

Mami Marina - Gospodina

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ma gandesc mereu la voi. ma rog la DD sa-ti dea putere!!!!

"mai avem nevoie si de iarba......"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

aidule , am citit la Doris de ceva dvd uri??? ce doreste kissy mic .... te rog spune-mi ca sigur pot sa-ti fac rost daca eu nu le am cumva

n-am intrat doua zile .... da ma rog non stop la zile fara dureri

ANDANII

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libelula76 spune:

Aida draga, suntem cu gandul la voi in fiecare zi, ne rugam la ora 13 si speram intr-o minune,dar eu tot nu am inteles, mai continuati tratamentul cu spanz,sau a-ti renuntat?O sa merg sa o pun pe Emma la maslu, e o rugaciune foarte puternica pentru sanatate nu stiu daca i-ai facut sau nu Emmei, eu oricum o sa o pun pe Emma merg maine sa vorbesc, daar cred ca numai miercurea se face.Pupici multi si de la Sara, o noapte linistita fara dureri,si tu sa incerci sa te odihnesti pt. bebe din burtica, am citit aici, felicitari!
PS : Ce DVD-uri doreste Emma? Seba scrie de pe net orice chiar si astea noi aparute.

Mergi la inceput