FIV la Cluj 12
Raspunsuri - Pagina 8
brunadria spune:
uratico, saptamana asta esti arestata la pat!!!hihi...sa fie cu noroc si sa vi cu testul pozitiv...
gravidutelor fici cuminti...
mamici aveti grija de puiuti!!!
brunadria spune:
petruta , imi place ca esti optimista!!!asta e secretul reusitei!!
important e sa reusim cu ia sau fiv, oricum micu stie mai bine ..asa ca tu esti pregatita , e f bine, nu are cum sa fie decat bine!!! iti urez mult noroc si tie!!!!
brunadria spune:
criadema , cum e cu comisia de disciplina??
hai la osi voi fetelor, sa va treziti ca e luni si trebuie sa incepem saptamana in forma!!!
maddutz pe unde esti?
jovana tu?sper ca esti bine tu si strumful tau!!
enni,mai hai pe la noi!!!pupici la bebici!!
uratica spune:
hihi..somnoroase pasarele...sa trezit frumusica asiatica..cred si eu ca sa trezit asa tarziu-ca de..o fi visat sa castige x si o!aia astept sa vii cu vesti-BUNE!!!
petruta- nu-mi fac asa multe probleme,ptr ca sunt intr-o zodie norocoasa!mereu cand am nevoie de bani-ori ii fac rost ori apar de unde nu ma astept!asa ca..merg inainte!
si sa stii ca micu e un dr de milioane!si stie ce face!asa ca,esti pe maini bune!si..e genul de om care tace si face!si face bine!
petrutaf spune:
brunadria sa stii ca si la noi a nins duminica si astazi dimineata putin , si e inorat ,frig asa ca nici la noi nu se prea simte primavara !
in ceea ce priveste optimismtul sa stii ca am ajuns la concluzia ca doar asa putem realiza ceva in viata ,daca stam si ne plangem de mila nu rezolvam nimic(si apoi ne trezim ca a trecut viata si nu am realizat nimic ), trebuie doar sa avem incredere si rabdare si va veni si randul nostru
mersi de incurajari si iti doresc si tie sa ai parte numai de vesti bune!
uratica spune:
bruni-criadema zicea ca o duce pe denisssssssssuuuuuulllleeee la clinica azi!
iar fetele celelalte fete sunt si ele pe la clinici si analize!iar unele cu bebeii la purtator,in patuc!
asa ca.....bantuim doar noi 3,astea mai lenese!!
iar madutza cred ca le-a dus mancarica marei celei mari si celei mici si juniorului pe care inca nu i l-am botezat!dar urmeaza!
brunadria spune:
fetelor eu prind curaj si mai mare cand va aud ce pozitive sunteti!!!
uratica cum era vorba noastra? FARA STRES!!!!!
doar asa mergem mai departe si o sa ne indeplinim visele...
criadema spune:
LA MULTI ANI! pentru mamici, pentru mamici cu bb la purtator si pentru viitoare mamici.
Mara, mult succes pentru azi, sa fie cu noroc si nu te necaji, eu am avut 2 ovule, 2 embrioni, gemeni, deci cand ii sa fie este si la tine acum va fi nu unul ci 2.
Medut, nu mai trebuie sa te gandesti decat la faptul ca in uterul tau viata incepe sa prinda contur, si daca e sa-ti calculezi varsta sarcinii aceasta medicii o calculeaza de la prima zi a ultimului ciclu si nu din data fecundarii sau a embriotransferului. In ce privesc starile de sarcina ceea ce am avut si eu dupa embriotransfer si o perioada buna de timp a fost aceasta stare de somnolenta si de oboseala, de-abia asteptam sa ajung acasa de la serviciu ca sa ma culc. Eu nu am putut sa iau Utrogestant vaginal dupa, aveam tot timpul impresia ca nu ajunge acolo unde trebuie si mi-a dat medicul Duphaston pe care l-am luat pana cand am nascut. Va fi bine si in curand ne vei da vestea cea buna, abia asteptam.
Uratica, grabeste-te, am si eu un camion de lucruri pentru bebe, multe din hainute cu etichete, pot sa deschid un magazin, nu mi-am putut imagina niciodata ca in primul an copiii au o crestere asa rapida. Dupa intreruperea aniconceptionalelor ai sanse multiple de gemelara.Asa ca trage zavorul, da drumul la caine si presteaza.
Imi pare rau ca astazi nu m-am dus la Cluj, dar Denisa a mers direct fara sa ne mai intalnim, am vorbit doar la telefon, asa ca nu pot sa fiu langa Mara desi mi-as fi dorit, dar o asigur ca sunt acolo cu sufletul si cu toate gandurile bune.
Bruni, iti doresc drum bun, sper ca am retinut bine ca azi pleci in Franta, te asteptam cu vesti proaspete si bune si te-am trecut la Comisia de disciplina.
tuturor si la cat mai multe rezultate pozitive.
brunadria spune:
pai atunci lipsesc toate motivat!!! le am si iertat!!!
ma duc si eu sa mi fac revizia de frumusete la salon ca maine trebuie sa fiu impecabila , cand ma vede intrusul sa fie mandru de mine...hihi , repede nu ma vede oricum ca eu ajung miercuri si nu e acasa, ajunge doar sambata...e prin tarile calde ...da nu i bai ca dupa ce trece programarea de pe 17 martie o tai si eu un pic la soare , asa ca il iert!!!!
brunadria spune:
offf fetelor , nu mi vine sa plec as mai sta cu voi , mai ales ca aparu si criadema ...forumul asta!!!
da ma mobilizez si plec ..vin mai tarziu sa vad ce ati mai facut..
o zi frumoasa va doresc ...va tzuc pe toate