FIV la Cluj 12
Raspunsuri - Pagina 7
uratica spune:
madutzule-tu pe cand te fivuiesti??ca daca nu imi iese luna asta,nu cred ca mai am rabdare sa mai astept si sa incerc inca o luna!sper sa tin bine in frau si finantele pana atunci!
denisuuuuuuuuulllleeeeeeeeeeeeee-hai cu vesti!tu cand incepi?
apalino-terminasi cu analizele?cand mergi la dr?
bruni-tu cum stai?in ce stadiu esti?pe cand analizele in fratia??si operatia?si apoi cand poti sa incepi fiv?
fete dragi-abia astept sa se prinda la toate cate un puiut,2!sa ne fataim cu burticile numai pe la odisee!
petruta-tu ce mai faci?
fetele si mamicile consacrate enni,jovanna,moni,criadema,julia,medut,mara,anamy,dedus,lilicica-voua si strumfilor!
petrutaf spune:
la multi ani tururor fetelor!sa fiti fericite , iubite si cat mai curand mamici!
ma scuzati stiu ca sunt cu o zi in intarziere dar am sarbatorit din greu am inceput de sambata si nu prea am apucat sa intru pe forum
petrutaf spune:
mara ai dreptate eram datoare cu rezultatul de la ultimul control se pare ca ceea ce se banuia a fi hidrosalpinx(din cate am inteles eu o punga de lichid la nivelul trompei)sa retras si probabil nu va fi nevoie de laparoscopie
mai asteptam o saptamana sa vedem cum evolueaza si s-ar putea o luna sa iau anticonceptionale si dupa ceea hotaram ce vom face
brunadria spune:
neatza ...m am trezit si io...
vad ca aici toate merg struna...foarte bine ma bucur pt toate!!!
hihi, mara credea ca mi venira intrusul da nici vorba, eu plec maine la el...sau vorbea de intrusii de la flamingo?n am luat pe niciunul acasa ca nu aveam ce sa fac cu ei , doar sa joc x-0 pe abdomenul lor ca erau numai patratele...
mara cred ca ai puiutii in burtica unde le e si locul si de azi est graviduta!!!!mult noroc!!!!
petrutaf spune:
uratico spor la munca saptamana asta (daca bine am retinut esti in perioada ovulatiei)
in ceea ce priveste slujba sotului tau o sa o scoateti voi cumva la capat daca tu nu vei reusi atunci cine? nu cred ca am mai cunoscut pe cineva atat de optimist
in cel mai rau caz il inveti contabilitate si mai luati cateva firme acasa( si eu sunt economista si spre surprinderea mea in aceasta perioada de criza am avut mai multe oferte decat in alti ani)
brunadria spune:
uratia vad ca si tu te ai chefuit...offf eu m am petrecut pe cinte...
gata cu prostiile , trec la lucruri serioase...
eu maine plec in frantia, pe 17 am programare sa vad ce mai zic si ei si apoi pot sa va spun mai multe...
fetelor va toresc o primavara norocoasa cu multi bebei!!!!ca la noi primavara e mai mult iarna , a nins azi noapte...iar e zapada dar de miercuri o sa vad numai soare!!!cica in franta in sud e cald...
maddutz am vb la cluj , si mi a spus ca si d na dr de la cabinet ...deci domnul x e nebun!!!
petrutaf spune:
uratico sincer nu stiu daca incercam tot IA
ce va decide Dr Micu mie imi e indiferent sunt pregatita pt orice
desi acum parca mi-as fi dorit laparoscopia aia sa mai curatam din endometrioza dar cu siguranta el stie mai bine , ma las in mainile lui
dupa a doua intalnire cu el mi-am schimbat parerea despre el si daca la inceput oscilam intre el si Dr Surcel acum sunt sigura ca am facut o alegere buna