FIV la Cluj 12

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Ar vrea ele sa fe in locul nostru, eu graviduta de vineri si tu graviduta de maine. Cred ca au mers sa bea in cinstea noastra.
DAAAAAA, vreau si eu salata de boef,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

medut iti trimit salata pe calea undelor ca nu pot iesi din casa ca am parul ud . M-am facut frumoasa ca miine ma duc sa ma intilnesc cu puii Si tre sa arata a mama respectabila
Io cred ca ele se gravidesc natural acum, ca prea e liniste aici. Pai hai sa ne gindim: daca le eliminam pe fetele care au facut sau se pregatesc de inseminare, pe cele care au copii mici acasa, pe gravidute si pe cele sub tratament mai ramin:
- uratica la care i-a venit sotul, care e in perioada propice si are treaba
-brunadria la care i-a venit iubi acasa si iar are treaba
-apalina care n-a mai dat pe aici de doua zile de ocupata ce-i
-maddutz, care... tace si face
- turqoise care iara nu s-a aratat pe aci de multa vreme. Am uitat pe cineva? hai fetelor ca v-am dat in vileag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Mara, multumesc de urare sa dea domnu sa ai gura aurita, si asa cum ai promis trebe sa ne plimbam amndoua cu carucioarele deodata,iti doresc ca si pentru tine, ziua de maine sa fie una de neuitat.
Azi cand am fost la inseminare pe la 10 dimineata, eram doar eu cu Stela, si mi-a povestit Stela de embrionii tai, ca maine este ziua cu transferul, asa ca eu stiam de dimineata ca tu urmezi maine dupa mine.
Eram in laborator cu ea si povesteam, i-a scos dintr-un aparat si ii studia si tot studia la microscop, sa vada cat au crescut de mult si era foarte optimista Stela, ca aratau super bine.
Asa ca mi-a dat curaj si deja eu te vad pe tine cu testul cu II curand.
Pentru toate fetele, azi de 8 martie un calduros "La Multi Ani" si fie ca toate gandurile si visele noastre sa devina realitate curand.
Va si va doresc la toate numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

waw lili cu siguranta ca daca tu i-ai " cunoscut " pe puiutii mei inca din laborator trebuie sa fie un semn ca o sa ne vedem musai si in parcul de pe primaverii cu odraslele. Super veste, saru mana Tu cum te simti ?

Mergi la inceput

Lilicica, tinem pumnii si pt tine, si Doamne ajuta sa se iubeasca din prima ouletul tau cu gigei. Vesti bune ne-ai dat si pt Mara.
Mara draga vezi ce embrioni frumosi ai facut?
Hai sa le facem galerie la fetele care

Fetelor sa fie cu noroc 8 martie ca sa nu ne mai intalnim la acest capitol numai cu sfaturi pt viitoarele fivoase.
Oare pot sa ma semnez asa???

Medut posibila viitoare mama

Mergi la inceput

Dragile mele, eu ma pregatesc de culcare. Ca daca un lucru bun a facut FIV-ul asta e ca dorm de la ET ca un prunc si la pranz si seara.
Mara, maine succes, sa stai linistita si sa nu uiti de mancare
Va pup pe toate si ne auzim maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bendeljulia spune:

Dedus, nici n-am indraznit sa spun pana acuma, dar sa stii ca mancarimea e un semn bun. Eu m-am plans la colegele ca ma mananca sfarcurile, am crezut ca din cauza ca am schimbat limpezitorul, o colega mi-a spus:" asa a inceput si la fiica mea, fa un test de sarcina"- fara sa stie ce si cum.Asta s-a intamplat cu vreo trei zile inainte de test.Pana nu m-am dat cu crema de galbenele, muream incet. Niciodata n-am auzit sa fie semn de sarcina. Asa ca te asteptam cu vesti bune.
lilicica mult succes.
mara - nu conteaza cati sunt, sa fie de calitate.
Bafta maine tuturor, ma rog pentru voi ca pentru mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

salutare fetelor!
ca de obicei io bantui pe aci in miez de noapte si voi pai se poa'?! las', foarte bine pentru puiuti! (prezenti si viitori)
v-ati uitat pe National Geographic la documentarul cu gemenii? tare interesant o fost! daca nu l-ati vazut in mod sigur se va relua.
fetelor, maine va tin pumnii!
lilicica, sper sa fie (vai ce ma distreaza nazdravanul)!
medut ador noua ta semnatura! imi doresc sa ti-o pastrezi pentru 9 luni de acum incolo (mi-ar arata ca se poate)! iar tie iti doresc sa te bucuri de urmatoarele 9 luni!
mara daca maine ti-e pofta de o conserva de salata de ton cu iaurt, un singur telefon si, si dau o fuga si-ti aduc 3 conserve! una pentru tine si cate una pentru fiecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

dedus sper ca cel mai frumos cadou al lunii martie sa fie
pe toata lumea!

ps: uratica, mai lasa omul sa si respire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hihi..fetelor..TREZIREA!!
fete frumoase-tinem pumnii la toate!asta trebuie sa fie ultima incercare!cea reusita!cu rezulate optime!!!abia astept sa curga numai cu 2 liniute pe aici si cu bebei la dublu!
uff..ce dor imi fuse de voi!!da nu puteam sa ratez ocazia de luna asta!! ..eu nu am fost la flamingo boys ci mi-am pus sotul sa se dantuie prin fata mea!ca apoi- so pe el!!!asa de antrenament!sa-mi intru in mana!ca saptamana asta e cea propice!!
raport:sapt trecuta..temperatura bazala-luni..36.2,marti-36.2,mierc-36.3,joi-36.4,vineri,samb,dum-36.4..azi 36.8!!deci incepe!nu madutz???incepe,nu-i asa??????zi ca DA!!!te roggggggggggg!
hihi..si binenteles ca ma incapatanez fff tare sa vad doar partea plina a paharului!asa ca am ajuns la concluzia ca e bine ca si-a bagat "intrusu" preavizul!ca asa o sa iasa bebe linisit si putem presta de 3 ori pe zi sa iasa gemeni-tripleti!.si m-am hotarat-nu ma angajez-ca daca o fac-iar nu voi avea timp de analize si alte cele!si mi-am promis ca anul asta o sa reusesc!!si eu ieri ghiciti ce am facut...
am fost la nepotel-sa il strang un pic de falcute si sa il dragalesc un picut-mai mult!!si cu ce credeti ca m-am intors acasa???cu hainutele lui de bebelas!mi-am facut stocuri!si asta e sigur un semn!ca a venit si vara-mea la mine si mi-a adus toate hainutele de la bebelasii ei-si mi-a zis ca eu urmez!anul asta cu siguranta voi fi graviduta!!
asa ca fetele..strang bine punguta cu 2 bani!ca de....e criza!si cum sotul nu mai lucreaza..trebe sa ma ocup de finante asa cum trebe!nu mai cheltui pe toale,ci am inceput sa-mi stramtez si sa-mi modific hainutele!
moama...cat am scris.......!!ups!sorry!!!scuze!insa mi-era dor de voi!de toate!!si bei..intrusii astia ai nostri "e" foarte curiosi!! si al meu a intrat pe aici!si a zis ca vrea sa va cunoasca si el pe toate!si ca va multumeste!!ca datorita voua a scapat el de crizele,isteriile si depresiile mele!pr asta va iubi iubi mult de tot!si a mai zis ca o sa ramanem gravidute cu siguranta daca ne tot tinem atata galerie una celeilalte!

Mergi la inceput