FIV la Cluj 12
Raspunsuri - Pagina 9
uratica spune:
bruni - mi-a trecut stresul!nu mai sunt stresata!mi-a reglat sotul hormonii si mi-au trecut pandaliile!sunt sigura ca o s-o scot la capat!
acum asa e!sunt arestata la pat!de fapt imi arestez sotul!si lui nici nu-i place!eu da si da!el nu si nu!
hihi..las fetelor ca venim noi din urma si recuperam!!si o sa facem cate 2 bebei de-odata!!
uratica spune:
criadema!!
sa ai gura aurita!tare imi doresc gemelasi frumosi,sanatosi si pufosi!si vreau hainute!!MULTE MULTE!PE TOATE LE VREAU!abia astept sa ma fatai pe aici cu bebelasii!
deci trag tare!!!ca imi plac lucrurile bine facute!!!!!!!!!si mai ales....imi pare rau ca nu am luat atitudine mai demult!si nu am facut lucrurile la timpul lor,crezand in zadar in dr si in tratamente inutile!!!!!!dar,asta e!macar bine ca-mi veni amu mintea la cap!
criadema spune:
Pana am scrie eu un mesaj kilometric voi ati scris o pagina, scriam in acelasi timp.
N-am plecat la Cluj cu Denisa ca a plecat direct, e ok si de maine incepe stimularea, mai multe va spune ea.
Sunt multe stiri pozitive pe aici ca imi faceti o pofta de gravideala, ca-mi vine sa ma apuc si eu dar mi-i frica sa nu trebuiasca sa astept inca 20 de ani ca s-ar putea sa o ajung din urma pe d-na Iliescu, si s-o detronez.
uratica spune:
hihi..fetele voi aveti treburi-una se face frumoasa,una munceste,una are grija de puiuti...etc..
asa ca eu ma duc sa beau- cele 44 de pahare de vin!ca doar acum am ocazia!sunt mucenicii!
uratica spune:
youhuuu...cred ca m-am imbatat deja!
criadema multam!am gresit cand am tastat!scrisesem prima data 440!si cand am sters,am sters 0-ul in loc de un 4!haha!!sunt dusa rau!mahmura,dar cu tensiunea reglata!!si cu hormoneii circuland!
uratica spune:
fetelor-analizatelor,embrionatelor,inseminatelor-cum sunteti?
hai veniti sa dati raportul!si acceptam numai vesti bune!!
hai ca nu merg cele 40 de pahare de vin fara o veste buna!!
criadema spune:
Oare cum se simte Mara graviduta?
Mara ti-i rau, ai pofte, te bombardeaza "outele"?, imi pare rau ca nu am ajuns astazi la Cluj sa am grija de tine, vezi ca m-am inscris.... printesa mica de Mara e a mea...... nu lipsim nici de la botez....nu o lasam pe madd sa o fure, ea trebuie sa faca o carliontata mica si dulce.
Uratica ne vom intalni toate la botez la Mara, care de care veti fi mai burtoase, de n-o sa incapeti 2 pe aceiasi usa, atunci sa vezi distractie, tot neamul Marei se va mira unde a gasit atatea gravidute
criadema spune:
Nu vreau sa se supere Maddutza pe mine, Mara trebuie sa faci si pentru carliontata lui Madd un printisor.... acum.... odata cu printesa mea
uratica spune:
asa e criadema!!de-abia astept!poate o sa fii si tu cu burticuta de graviduta atunci!
off- de-abia astept si eu sa am un dolofan si o dolofana mica in burtica si apoi in brate!si daca o sa seman cu mama..si o sa fac niste dolofani asa cum am fost eu si fratii mei toti peste 4 kg!!!!eu am avut 4,600!!!chiar ca nu o sa incap pe usa!!!o s-o sun pe mara sa taie tocurile usii!!sau daca nu intru pe geam!da tot nu ratez ocazia!!
hihi..mara deja iti facui si invitati la botez!si nasi daca ai nevoie!asa ca ai mare grija de puiutii din burtica!tine-i acolo la caldurica!