FIV la Cluj 12
Raspunsuri - Pagina 20
brunadria spune:
uratica , au disparut fetele, unele stau cuminti dupa cum le am spus, altele presteaza ...
eu am dormit toata dupamasa si inca mi e somn...
dimineata nu au motiv fetele sa lipseasca de la apel!!!!
o seara frumoasa...pupici la toate
apalina spune:
bruniii !!! nu sunt invizibila !!!aici sunt ,va urmaresc fiecare miscare ,nu cumva sa calcati pe bec ca va taxez ,ca doar ma pregatesc ptr comisia de disciplina ,sa detronez conducerea !!!
maddutz spune:
salutare fetelor!
criadema ai niste ingerasi! si cred ca a fost cel mai frumos cadou si buchet de flori cel oferit de cei 2 strumfi. in ciuda aparentelor!
despre albumul foto: va duceti in "Profil personal" din partea stg a ferestrei de forum; vi se va deschide o noua fereastra; va duceti pe "Editeaza profil" din bara albastra de meniu din pagina nou deschisa, vi se va cere parola, pe care o reintroduceti. vi se va deschide o noua fereastra, in josul careia o sa va apara "Optiuni Profil + / -" apasati pe "+" si vi se va deschide un submeniu, din care selectati ultima optiune " Activeaza albumul de poze" (tot aici puteti selecta sa va apara semnatura, si puteti introduce ce semnatura doriti voi; mie imi apare “Viata nu se masoara in anii pe care ii traim..., ci prin cantitatea de fericire care ne-a fost data”).
buuuuun. odata activat albumul, va duceti iar in partea stg a paginii de forum, pe "albume foto". odata deschisa aceasta pagina sub "Bine ai venit, XYZ" este un buton "Editeaza album/Adauga poze" odata apasat, se deschide o alta pagina pe care apare un buton cu "Adauga poze in album", apasati - se deschide o noua pagina care va dirijeaza cum sa incarcati pozele de pe PC-ul vostru pe pagina cu albumul personal.
sper sa va descurcati!
maddutz spune:
criadema abia astept sa vad poze cu strumfii tai! m-am distrat copios cu florile! iar povestea....te si vedeam motaind si sergiu tot "palavragind"
dar...te cate ori ai povestit, mereu vedeam cu ochii mintii cum alearga catre tine amandoi tipand, plini de veselie, "mami, mami"! si zau ca mi se moaie inima! d'apai tie!
maddutz spune:
kry sa fie cu noroc alegerea ta! da'... pentru asta, tot ne face placere sa dai cate o raita si p-acilea! tot clujanca d'a noastra esti!
brunadria spune:
offf, io am insomii ...da tot va trezesc dimineata ca cafeluta...asa ca dormiti repede ...hihi....ca imediat va trezesc...somnic usor...
apalina spune:
ia uite ca iar au bintuit fetele azi noapte pe forum !!!azi va aduc cafeluta la pat si va ma las sa leneviti un picut ... da' nu mult ca doar n-oi vb singura pe aici pina la amiaza !!!.La noi a rasarit soarele si se anunta o zi faina ,si-mi place ca simt ca primavara isi intra in drepturi .Gravidutele noastre cum sunteti ? ceva simtome ,ceva greturi ,ceva ceva sa ne dati o veste buna ???Turqoise ma bucur tare mult ca m-ai aliniat cu Dedus si Mesut la gravidute ,asta e un semn bun ,nu ? inseamna ca in curind voi fi si eu !!!!
turqoise spune:
'neata fetele!
haideti, trezirea ca azi am timp sa imi beau cafeluta impreuna cu voi.
apalina si normal ca vei fi graviduta , fi optimista
gravidutelor, cum va simtiti?haideti cu vesti bune ca stam ca pe jar.
brunadria spune:
neatza...multumesc de cafeluta!!!
hai desteptarea!!!!,nu fac prea mare galagie sa nu se trezezsca gravidutele noastre....da restul? haideti la apel!!!!
apalina ai fost la dr cu rezultatul?sunt foarte curioasa ce iti spune...
turquise asa e , toate o sa fimin curand!!!
anamy spune:
buna dimineata fetelor
vreau si eu cafeluta cu zahar si laptic
si eu bantui pe net si am gasit pe youtube ceva interesant,despre infertilitatea la femei http://www.youtube.com/watch?v=8C_jDa_PK58