FIV la Cluj 12
Raspunsuri - Pagina 19
uratica spune:
bruni-multumesc!si asa e!luna asta ma petrec intr-una!urmatoarea zi in care voi sarbatori va fi atunci cand vad 2 liniute la voi toate cat si la mine!si voi sarbatori si de ziua ta!na!asa!
brunadria spune:
hihi,multumesc uratica ca te gandesti sa sarbatoresti de ziua mea!!!si eu am sarbatorit de ziua ta...na!!si sarbatoresc zi de zi ca asa e frumoasa viata!!! cand om avea puiuti ....adio petreceri!!!!dar vreau sa spun adio petreceri, numai sa am odata puiutii mei...
ma duc si eu in oras..am o agenda de ministru...hihi ..asa zice bruni meu...asa ca sunt ocupata rau...merg la o prietena la cafea...revin...sa fiti cuminti toate...
criadema spune:
Bruni am incercat sa fac un album dar am primit un mesaj ca deocamdata pagina mea este in lucru si nu are activate toate functiile, nu prea stiu ce sa inteleg de aici, poate ma ajutati
brunadria spune:
criadema nici eu nu ma pricep dar o sa apara maddutz , poate te ajuta ea..dragutica de ea ca e tare priceputa la toate...
pe unde umbli maduta?
fetelor intru mai incolo..o zi frumoasa!!
medut spune:
Ce fac fetele???
Eu in continuare mananc, caci mai am din bunatati. Stiti, de felul meu nu sunt mancacioasa, Mara m-a vazut..., asa ca bunatatile imi ajung
mult timp. Iar salata de boef de la Mara a fost delicioasa
E foarte ciudat, asa as vrea sa am un simptom, dar nu am nimic. Stiu ca nu ar trebui sa simt nimic, dar totusi o gadalitura in burtica, o greata mica, ceva, sa ma tina in viata. Totusi sa nu mint, in continuare ma inteapa din cand in cand pe laterale. Eu tot zic ca sunt trompele, aberez, ce mai...Poate fi si aberatia un simptom ca sunt gravida nu???????????????? AMR 9 zile...
Criademan draga mea, daca tot zici ca esti purtatoare de noroc , ureaza-mi te rog si mie ceva , ca tare as vrea sa mi se prinda puiutii.
Apalina am o prietena care incearca de mult timp sa faca copii. Pana acum a facut numai IA. Si ea se distreaza cu un polip. Ba il are, ba nu-l are. Dar tin sa iti spun ca la toti medicii la care a fost, numai Micu i-a descoperit polipul. Eu am inteles ca se vede numai la HSG. Iar Micu s-a uitat pe radiografie 2 secunde si i-a zis ca are polip. Saraca era innebunita de cap. Tot Micu i-a descoperit inainte de polip ca radiografiile pe care le avea nu erau ale ei. Le incurcase cei de la interservisan, una i-a dat-o a ei, si una de la o alta fata. Si a trebuit sa repete HSG. Are niste ochi Micu asta. Sora mea ii spune numai Romeo, ca ii place cum suna...si cum arata. Cert este ca trebuie sa vorbesti cu Dr de polip
In rest maine ma duc inapoi in Bucuresti. E asa de bine aici...dar nu am ce face.
V-am mai intrebat si nu mi-ati raspuns, deci insist
Stiti o metoda sa treaca timpul mai repede??? Cumva asta???? dar fara alcool, adica bere ca si Mara?
medut spune:
Uratica frumusica,'La multi ani' pentru tatal tau. Sa dea DD ii faci 2 sa aiba ocupatie la pensie
turqoise spune:
ciao fetele!
uratica, cred ca noi doua o sa fim "in focuri" cam in aceeasi perioada, eu inca nu-l solicit de intrusul meu, il mai las umpic pana saptamana viitoare,am eu asa un feeling ca tu vei veni 2 liniute
mara, sa fie cu ochisori, sa ai parte de multa galagie si dezordine din partea strumfilor, ca o sa fie 2 sau 3 sigur
medut, apalina, dedus tin pumnii stransi bine , aveti incredere ca o sa fie bine, DD are grija de voi, adica de noi toate cele care suferim pt. a avea un bebe mic, si sunt optimista ca ne va ajuta pe toate doar ca trebuie sa avem rabdare si sa nu ne pierdem speranta si increderea.
maddutz, deci te-ai hotarat la FIV dupa Paste?
Kry, sa stii ca si eu m-as orienta tot catre Austria, daca afli mai multe informatii sa stii ca ma intereseaza, am tot citit si eu despre ei ca sunt destul de buni si ca sansele de reusita sunt mai mari decat in Ro si pt. infertilitatea masculina.
[b]bruni
criadema spune:
Medut cu siguranta daca m-am postat pe acest forum m-am postat tocmai pentru a aduce noroc si multa speranta tuturor celor care lupta pentru realizarea visurilor lor si sa demonstrez ca daca vrei cu adevarat poti, important este sa nu renunti si sa ai intotdeauna puterea de a merge mai departe, sunt convinsa ca toate de aici meritati sa va realizati visele, am mai spus si repet in general in luna martie fertilitatea este la cote maxime, cu siguranta si puisorii tai se vor cuibari daca nu au facut-o deja. In curand o sa-ti schimbi si tu semnatura, cu siguranta asa va fi pana atunci gandeste pozitiv, alimenteaza-te sanatos si comporta-te ca o graviduta, adica exact asa cum esti
uratica spune:
fetele mele,ce mai faceti?
eu mi-am revenit..acum m-am intors acasa..imi prinse bine iesirea asta!
si asa e turqoise!o sa venim amandoua aici cu 2 liniute!
medut-multumesc mult ptr urari!sa te auda Doamne Doamne!
hihi-fetele va las acum,ma duc sa fac repejor ceva de papa..ca azi nu am mai gatit!am umblat brambura prin oras!
si trebe sa-mi hranesc bine intrusu ca sa dea randament!
gagicute frumoase aveti grija de voi si de puiutii din burtica!
ps- REVIN!
apalina spune:
ei fetele ma bucur ca sunteti bine dispuse ! asta cre' ca e de la cafeluta mea de dimineata ,nu ?? toate fetele inseminate ,fertilizate ,sa dea DD sa veniti toate cu testeII,si noua celor care ne pregatim sa ne dea DD incredere ,putere ,si un dram de noroc si sigur vom reusi !sa vedeti ce de gravidute om fi pe aici !!