FIV la Cluj 12
Raspunsuri - Pagina 21
turqoise spune:
pai cum asa, tot singurica imi beau cafeluta?? of of mai mai, pai cand sunt eu , nu sunteti voi si cand sunteti voi nu sunt eu
acu mi-am amintit ca am vazut intr-o seara la tv ca s-a inventat nush ce metoda de fertilizare, adica daca vrei baiat, baiat iti face nenea doctor, daca vrei sa aiba ochisorii albastrii, asa-i face, daca vrei sa aiba gropite in obrajori , le va avea si tot asa, ce tare, nu? pai asta-i deja un lux pt. aia care fac copii cand au ei chef. dar oare de ce nu inventeaza o metoda pt. ca sansele de reusita la Fiv si IA, sa fie mai mari??ca noi , cele mai putin norocoase vrem orice, oricum, sanatos sa fie.
am dat o tura pe la sub. naturiste si homeopate si se pare ca e recomandat sa nu se mai consume zaharuri de niciun fel. pai si io ce fac? ca traiesc doar cu dulciuri daca s-ar pune pe mine, la cate dulciuri mananc ar trebui sa fiu cat china, da fac io cumva si ma las de ele, arunc toate ciocolatele, si nu mai accept de la nimeni nimic, sa-si bage atentiile undeva, ca eu vreau sa mananc sanatos. hai ca m-am scos, nu?
turqoise spune:
asa da, pana am scris eu un mesaj ati aparut si voi
si ca sa vedeti cat de constiincioasa sunt, nu mai beau cafeluta cu zahar ci cu miere
brunadria spune:
turqoise, poti sa bei cafeluta cu zahar dar sa nu manaci dulciuri in exces ...eu de exemplu nu mananc deloc dulciuri dar cafetuta o beau dulce..altfel nu o pot bea ...si slaba ca se vede prin ea...
la problemele noastre cred ca ar fi culmea sa mai avem si pretentii sa ne faca copilasi cu gropite n obrajori , cu ochii albastrii can eu si al meu ii avem caprui ..etc ...am vazut si eu o emisiune de genul asta mai demult dar singurul lucru la care as avea pretentii ar fi sa fie fetita...dar chiar nu conteaza , vreau bebei sanatosi , cred ca asta e cel mai important...
haideti fetelor se raceste cafeluta!!!
anamyde laptic pt tine...
criadema spune:
Am intrat sa va salut, le salut si pe cele care dorm inca, gravidutelor trezitiva trebuia deja sa fi papat, bbii vostri au nevoie de hrana sanatoasa.
Beau in fuga o cafea de la voi si apoi dau fuga sa vad daca dupa indicatiile madutzei pot sa pun ceva poze, nu sunt sigura de reusita mai ales ca astazi nici nu prea am chef.
la toate
uratica spune:
'mneata fetele!
hihi..m-am trezit si eu!aseara am stat cu ai mei la povesti..si ioti-asa am adormit tarziu..de stiam ca bantuiti pe forum la ora aia....intram si eu!
dar va prind eu in flagrant alta data!
turqoise-toate ca toate-sa iasa bebeul cu ochi verzi sau albastri,cum o vrea,are de un de alege-eu si soata avem ochii verzi,dar parintii nostri au ochii albastri!insa..eu vreau sa aiba gropite in obrajori!!!!!!!si falcute!ca sa-l pisc de falcute!pai la cat m-a chinuit el cu asteptarea.........macar atat!
criadema-vad ca esti in focuri!asa ca iti urez o zi excelenta si linistita!
gravidute-voi ce mai faceti?sa aveti grija de voi si de bebici!
bruni,madutz-insomniace mici ce sunteti!puneti mana si odihniti-va!ca in curand o sa dormiti doar cate o ora pe noapte!si aia..asa iepureste!ca o sa va trezesca de fiecare data,la cel mai mic zgomot!chiar si atunci cand trag un partz!!
apalino-presteaza fata mea!presteaza!trebuie sa recuperezi!pai se poate?apoi iar o sa iei pauza si ramai corigenta la capitolul asta!si ti-o iei pe coaja cand ti-o semna intrusul carnetul de note!
fetelor-eu azi ma chefuiesc din nou!asa ca sa nu aruncati cu rosii in mine de apar mai rarut!dar o sa am iarasi musafiri!si trebuie sa fac ceva bun de papa!dar sa fie si de post!!!!!!!!!!mare provocare!!!!!!!!!!!
apalino-si ai grija ca te pedepsesc!vin cu bata la tine!cum sa ma lasi somera?sa-mi iei postul din comisie?pai se poate?
fetele-
criadema spune:
Maddutza sarumana cred ca is am reusit sa-mi fac un album dar din pacate a ramas gol, dupa ce aleg poza de la mine din calculator, si ii dau trimitere fisier imi da eroare si imi spune ca fisierul are mai mult de 100 byti desi in fereastra aparuta imi spune ca pot incarca 26 de poze si sa nu depaseasca 100 de Kb, poate ma duci tu mai departe
Gravidutelor cum sunteti? postati-ne si noua calendarul cu AMR-ul, sa incepem sa facem proviziile de sampanie
O intamplare de ieri: Acum suntem in perioada de renuntare la pampers, asta vara n-am reusit, si peste iarna am considerat ca e mai greu, de cateva zile stam peste zi fara pampers. Incepand de a doua zi Antonia cere olita, Sergiu face pipi pe el. Ieri dupa ce-i conving sa stea pe olita, Antonia face, Sergiu nu, cum ii ridic Sergiu face pe el. Ii spun ca-i murdar, ca-i ud, ca e urat ce face, ca o sa-i fie frig si nu-l mai schimb si ma uitam la el dar aveam impresia ca ii intra pe o ureche si ii iese pe cealalta, vine si Antonia si dupa ce rade de el incepe si ea sa-l certe apoi ii spune "Selgiu daca mai faci piciu pe tine te pune mama la spalat in macina, la stors ca eci ud ci te intinde pe silma", culmea din momentul acela Sergiu n-a mai facut pipi pe el ci pe olita.
turqoise spune:
criadema, ma distrez de minune de ghidusiile strumfeilor tai, sunt fantastici, cred ca asta e cea mai frumoasa perioada, cand stalcesc cuvintele si fac tot felul de minunatii.iti doresc multa sanatate si tie si piticilor tai, te rog eu mult sa ne mai povestesti de poznele lor ca tare ne binedispun
criadema spune:
n-am reusit sa pun poze aici dar puteti vedea copii mei pe urmatorul
http://www.healthy.ro/comunitate/crinam/poze.html sper sa reusiti.