*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (221)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bitza, multumesc! Asa simplu? Pai merita incercat.
Iulia acum la micul dejun a servit oua de prepelita facute ochiuri romanesti si un castronel plin de cereale cu lapte.
Vreau sa iesim in Gradina Botanica...acum sa vedem, ca e cam somnoroasa (cred si eu, mi-a dat trezirea de la 7 si nema somn de atunci). Daca nu adoarme in juma de ora o scot si gata.
Cuscra, chiar vroiam sa te intreb daca i-a placut lui David hrisca...Acu sa vad daca la Iulia a fost prima oara coincidenta sau chiar ii place; cert e ca a mancat atunci o portie incredibila
Trebuie sa-i dau comanda tamplarului pentru bucatarie si sunt in mare ceata...habar n-am cum sa organizez mobila ca sa fie in siguranta Iulia...cum sa economisesc spatiul...Uf, pentru celelalte camere e mult mai simplu, la bucatarie mi se pare tare greu.
Aaa, si sa va intreb altceva: care aveti cuptor electric???? Ca al meu ma innebuneste sa luam plita normala de aragaz dar cu cuptor electric. Eu zic ca va fi consumul de curent prea mare, el cica: "Daaa, la cat gatesti tu...". Pai uite, macar ca creste copilul si tot o sa gatesc. DECI, cine are e multumita de el, merita?-ca asa, ca pret, nu difera f mult de cele clasice...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Naty, si eu ma gandesc cu groaza, ca dincolo tre sa facem bucataria!! adica mobilierul...cuptorul meu e electric doar ptr functia de rotisor, mai multe nu stiu sa-ti spun...
eu nu am caruciorul, ca a plecat randunoiul cu masina s-o spele, si in casa nu as avea unde sa-l tin fara sa-l linga Mufa pe roti...ce ma oftic...asa, daca ies cu el in brate, prea mult nu pot sta, ca vrea pe jos...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna mamici hai ca am aparut si eu

LA MULTI ANI ESSAM SA CRESTI MARE SI SANATOS
LA MULTI ANI ROXANA SA FII SANATOASA SI FERICITA
ieri am iesit pe afara apoi cand a venit randunoiul am plecat la shopinguit cu andrei la craiova...am fost prin pic ,am fost la locul de joaca pentru copii ,ce incantat a fost cand a vazut copii jucandu-se...am ajuns acasa pe la 8 ,a papat,am mancat si noi si l-am culcat ca nu mai dormise de la ora 14 ...si de oboseala se trezea din juma in juma deora daca il lasam singur...asa ca nu am mai putut sta pe crengutza...
acum i-am dat sa pape un iaurtel cu banana si l-am culcat sa ma pot desfasura si bucatarie,am o ciorba de perisoare pe foc apoi o sa merg sa-i fac si lui papaica desi inca nu stiu ce sa-i mai fac.
iulia mica ...off doamne fir-ar el de scaun...am vazut poze sexxxxy
sam bolnavior...multa sanatate
stela ieri optimista...sa o tii tot asa...am vazut teo mergareata....cred ca trebuie sa bea si apaica cativa ml /zi...

miha sa-ti fie de bine concediu sa te bucuri de el...

NU AM TERMINAT SCRISORICA DAR AM UN PIC DE TREABA..REVIN [PUP] TOT STOLUL

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna dimi!
Azi sunt tare bine dispusa si vesela , cu toate ca Stef s-a trezit de doua ori azi noapte, a dormit totusi bine si ne-am trezit la 9 jumate . V-am zis ca nu si-a baut laptele la culcare, la 1 noaptea s-a trezit si nici atunci nu l-a vrut...doar sa stea in brate la alint si apoi la 4 dimi a vrut lapte si a papat tot, apoi la 9 jumate inca un bibe de 180
Pe la 10, cand am mancat noi a servit si el paine prajita cu branza de vaci pe ea si ceiut de fenicul .

Eu am facut ieri bors in casa si mi-a iesit si ma apuc sa fac ciorbita de pui, iar randunoiul da cu aspiratorul, suntem in verva

Stela, si eu sunt de parere ca ar trebui sa bea apa, nu lapte...adica de sete se bea apa, nu?

Simo, chiar fidea cu lapte o sa-i fac lui Stef azi la amiaza, saru'mana pt. idee
Si sanatate multa lui Sam!

Zoze, fata, nu vazusem ca m-ai bagat in seama si am zis ca nu ma vezi . Ma alint, iti dai seama

Ioana, de incaltat eu le iau de la Piciul si are numai de piele si exact modelul pe care l-ai pus tu. Si sunt 100-120 ron, cam asa. Si eu mai am de la Vlad, aproape noi, dar sa vad daca se potrivesc si merge ok in ele, daca nu trebuie sa-i iau.

Luny, hrisca poti sa pui la inmuiat si o lingurita cu varf si iese exact cat ii pui in fructe.

La multi ani Essam! Ririan, de ce nu mai vii pe la noi?

LA MULTI ANI, ROXANA! SA fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Hi

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, mai pe la pranz!

In primul rand, LA MULTI ANI ROXANA, MULTA SANATATE, FERICIRE, IMPLINIRI SI ABSOLUT CE-TI DORESTI SA SE IMPLINEASCA.

Si-acum o scrisorica cum ne sade noua bine, la randunici:

Valentina, citesc lectura usoara, de relaxare, n-as putea sa ma bag acum la ceva greu ca nu mi-ar sta capul. Dar oricum imi place mult, imi aduc aminte de vremurile de demult. Am citit in ultima luna asa: Sanctuarul, Oracolul Lunei, Amurg, Luna NOua, Memoriile unei gheise, In compania curtezanei, De Profundis . Si acum citesc Stapanul tuturor dorintelor ( este cu Nostradamus si Caterina de Medici ).

Bubule, eu folosesc uleiul de masline la aproape tot...in afara de snitele si chiftele.

Am vazut Tea frumoasa si nazdravana , iar in cadita loz e o mica printesa.

Mihatp, s-ar putea sa fie chiar nevoia de apropiere, cred ca ai dreptate. Sigur o sa se amelioreze situatia, o sa vezi.

Simo, imi pare tare rau de tusea lui Sam. Cum a dormit, este mai bine azi?

Stela, si eu ma plang de lipsa de apa, dar vad ca de vreo 2 zile a inceput sa bea ceiut, chiar 2 biberoane pe zi , din alea micute de 100 ml, dar tot e ceva. Bea ceai de musetel de la Milupa.

Liana, si eu vreau sa stiu cum este scumpicica mica, spune o vorba ceva de voi ca m-am tot gandit la micuta ta.

Adriuta, stai linistita, si eu cred ca a fost din cauza ca a papat rapid si cu pofta supita. Urmareste-l in continuare, desi nu cred ca o sa se repete figura.
Mie imi plac tocurile dar din cauza de sarcina si apoi primul an al Rebeccai si trebuind sa o tin mult in brate am renuntat la ele...abia acum am inceput sa le port din nou si pare ciudat si greut. Dar ma obisnuiesc eu!

Mihutza, ce frumos!!!! Veniti in Ro, cred ca ai emotii sa revezi familia si tara. Ar fi excelent sa ne putem vedea, desi o sa aveti foarte multe de facut intr-un timp scurt.

Zozeeeee, mah, pe mine chiar ca nu m-ai bagat in seama, na! Mihaita scump, pe tine inca nu, dupa ce ma alinti putin! Ba m-am razgandit, te pup ca mi-esti draga rau asa truliiiii cum zici tu ca esti!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Naty, uite cum i-am facut eu lui Stef, ciulama de pui: am pus la fiert piept de pui, o jumatate, ca papat si Vlad si un morcov mare, intreg. Eu nu pun ceapa la ciualma. Dupa ce au fiert, le-am scos din zeama. Am pus intr-o craticioara o lingura de ulei d emasline, sau putin unt, cum vrei, cand s-a topit 2 liguri cu faina si super rapid cate un polonic de supa fierbinte de pui, si amesteci cu telul, sa nu faca cocoloase. Apoi am pus supa pana s-a ingrosat cat am vrut eu. Am adaugat puiul si morcovul ras pe razatoarea mica. Apoi 2-3 linguri cu smantana si marar tocat. Si cu mamaliguta langa.

Mie imi place hrisca la gust . Lui Stef ii fac cu fructe si branzica, sau mar si dovleac copt si branzica de vaci.
Iar lui Vlad i-o pun in lapte si o papa si cu cereale, chocapic sau ce are.

Miha, ma bucur ca ati luat bilete si veniti acasa!

Aseara am vazut un documentar, pe antena 3, cu avionul care a aterizat in raul Hudson, foarte impresionant totul!

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Clau, si ce ulei pui la snitele si chiftele?

Naty, daca vrei iti dau pe mess cateva poze cu bucataria cumnata-mii, s-o vezi. Nasa are cuptor electric si e f. multumita de el si gateste mult si ea.
Cumnata tot electric si-a luat, iar plita e pe gaz, de la bosch amandoua. Iti dau poze sa vezi.

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Luny, cum a dormit Mufa aseara?

Cris, si prin Unirea sunt magazine multe, in aripa Calarasi, cu pantosi si incaltaminte, la preturi mai acceptabile, ca nu sunt "de firma" sa zic asa...

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

LA MULTI ANI ROXANA!Sa fii sanatoasa si sa iti dea Dumnezeu numai momente frumoase alaturi de familia ta!

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput