*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (221)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

LA MULTI ANI, ROXANA!!!!!!
Sa-ti dea Dumnezeu multa fericire, iubire, implinire, o viata senina si frumoasa!
Doaaamne, am atatea de scris si io nu-s trae la scrisorele, sigur iar o sa uit vreo 20 de randunici...
Incep cu Stela-nasa frumoasa, hi, hi-la biserica unde ne-am cununat noi si am botezat-o pe Iulia-ce mai face preotelul, tot asa strict?? De Peritol te-a lamurit Zoze. Tea arata splendid dar mi se pare mie sau ati tuns-o?? Apa si eu zic ca i-ar trebui, pt ca spre deosebire de Mufa nu mai e alaptata la san. E bine ca bea lapte dar un pic de apa ar trebui...Ideea e ca incet-incet trebuie sa-i apropiem de regimul nostru alimentar,asta apropo si de bucatele mici/uscate si de muscat, etc etc.
Luny, bine ca mi-ai amintit de hrisca . De n-am cautat-o...O ascunsese Tanta bine-bine in debara; am pus si eu la in.m.u.i.a.t si-i dau dupa-amiaza cu iaurt. Cum a dormit Mufa?
Simo, daaa, vreau reteta de dovlecel umplut cu carne, de budinca si mai era una, am uitat, suna misto...
Miha, eu zic sa-ti priasca concediul!-sperand sa nu te scoale Luca. Uf, asa m-am enervat pe alt topic de aici...dadea una un citat dintr-un doctor american care zicea ca pana la 2-3 ani e NORMAL copilul sa nu doarma toata noaptea si ca nici nu trebuie lasat sa doarma atata pt ca poate face apnee si moarte subita, si de-aia trebuie dormit cu el, ca sa-l pazesti sa nu uite sa respire si sa moara subit...Da...eventual sa moara subit mama de atata epuizare si privare de somn (sunt mai mari sansele!). O asemenea prostie nici ca mi-a fost dat sa mai aud. Revenind la Luca, sunt sigura ca fiind aproape vei gasi tu ce-l supara si cum sa-l reconfortezi
Asa...ce mai era???...
A, Adriuta, Doamne ce frumos scrii tu-te declar randunica scriitoare (acum ma refeream la urarea catre Roxana, atat de frumoasa). Ce sa zic, nu cred ca e de speriat, a mancat cu prea mare pofta Adrianul, s-a revoltat tubul digestiv si a ripostat. Al meu sot, in rarele dati cand mananca asa, cu mare pofta, pateste invariabil asta-abia are timp sa ajunga la baie ca sa dea afara jetul si varsa TOT. Inseamna ca trebuie sa ai tu grija sa pape un pic mai linistit.
Tot pt Simo...eu as mai sta maxim pana luni si daca tot tuseste Sam asa, i-as face o radiografie la plamani, sincer. Iradierea e f mica, nu e de temut; dar de o (DOAMNE FERESTE!) pneumonie da, este. Ma rog, daca nu face febra nu prea cred, dar oricum, nu e in regula sa nu raspunda la tratament. Sper sa ne dai azi vesti mai bune
La fel as vrea sa ne scrie doua vorbe si cuscrele Cami si Liana...
Mihutza...apa cu biscuiti???? Doamne! Cand ma gandesc cate fitze (sincer!) avem noi cu mancarea copiilor si cat de rau o duc unii...Nu are sora ta adresa femeii aleia? Siiii, inteleg eu bine, vii LA Bucuresti? Cand ne vedem??????????????????
Cica e cod rosu de gripa...si tocmai acum nu-mi vine medicul acasa la vaccinare si trebuie sa o duc pe Iulia la policlinica...Doamne si acolo, in Drumul Taberei, e omor cati copii bolnavi sunt pe holuri...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Neata!!!

Criss multumesc de iexplicatie,am priceput.......Ela ete na ce numai voi sa radeti,io ce-am????

Miha poate punem de o intalneala randuniceasca cand vii tu la Buc. daca ai timpce mila mi-e de bebelusul ala...vorba lui Naty(care acum nu ma baga ea in seama pe mine)...nu ar sora ta adresa,nr. de tel ceva? sa-i dam si noi niste laptic

un pentru Adrian mancaciosul

....in alta ordine de ideiam pus sa fac cirobitza de afumatura si ciulama de inimi si pipote de puicu mamaligutza,bineinteles

Natydovleceii umpluti se fac la fel ca si ardeii, dar fiindca sunt pentru Iulia inlocuiesti cu carne de pui...dar sa vedem totusi si reteta lui Simo...pe cea de sufle am notata-o ii fac si eu dupa ce incep sa-i dau albus

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bitza,
Vreau sa-i fac Iuliei azi ciulama cu piept de pui, mi s-a pus pata. Heeeeelppp! Cine-mi zice cum fac???Bitzaaaa, Simoooo, Bubuuuuu

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Naty stai putin ca tocmai vroiam sa ma uit daca este o reteta mai buna de ciulama decat cea clasica in cartea lui Radu Anton Roman(DUmnezeu sa-l odihneasca)...mancarea de praz o fac dupa reteta lui...si iese dementiala

revin...

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
LA MULTI ANI, ROXANA! SA FII SANATOASA SI IUBITA SI SA TI SE IMPLINEASCA TOATE DORINTELE!

ma doare capul de mor( probabil pentru ca am dormit 2 ore in plus!) si am o tona de treaba, ca se vede ca n-am prestat saptamana asta!
am citit tot, incerc sa revin cu scrisoare de amor later!
eu zic ca daca tot vine Mihutza in tara sa ne gandim la o intalnire de grup in perioada aia!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Naty am citit dar nu prea vreau sa fac cum scrie acolo cu morcov,etc
eu fac asa.....am pus deja la fiert cu apa putina pipotele cu inimi si putin ulei, mai adaug daca scade intre timp pana ce se fierb.....dupa care pun o ceapa taiat mic separat am sa pun putina faina si am sa o sting cu zeama de la pipote(acolo zice ca s eprajeste putin faina...dar nu cred ca-i ok pentru Iulia)dupa care o pun peste carnita.....am niste smanatan lichida si spre sfarsit am sa pun....putin marara verde pe deasupra si cred ca-i gata.sper ca nu am uitat ceva!!!!

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello!
o noapte cu o singura trezire, plangacioasa, pret de vreo 5 min, si nani la loc pana la 6, cand a trebuit sa ma mut in dormitor, evident ca m-a simtit, si a trebuit sa-l iau langa mine in pat, si pana la 8 s-a sucit pe toate partile...gata, a fost ultima data cand ma mai mut, cand lucreaza Liviu, chit ca il aud cum bananaie prin bucatarie etc, si ma tine treaza, oricum nu fac nicio afacere daca ma mut..
mihutza am facut setarile la calculator, multam! super ca veniti, cred ca esti tare entuziasmata!! poate reusesti sa-ti rezervi vreo 2 ore sa facem si o intalneala, tare mi-ar placea sa va vad!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

aaa, uitasem, cu hrisca: am pus o lingura aseara la in.mu.mu.mumu.iat in putina apa si a papat Mufa, mie mi s-a parut un gust naspa tare.. zici ca e cauciuc, plastic, nu stiu cu ce sa compar...asa e ea sau am facut eu ceva aiurea?..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Nu, asa e, Luny, are un gust ingrozitooor!! I-am facut lui Dav si nu numai ca n-a mancat, dar a scuipat tot si n-a mai vrut nici fructe, nimic!! Cred si eu!!!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Roxaa, iti urez si eu la multi ani, sanatate multa si tie si intregii familii, succes la munci si tot ce-ti doresti sa se indeplineasca! Pupici Amirei!

Luny, parca tu ai intrebat, am gasit pe incaltaminte-copii.ro produse Richter, dar nu sandalele astea. Mi le-a aratat Tuchi aseara si seamana f mult cu ale ei... Imi place si modelul si sunt exact ce trebuie pt piciorusul lor mic...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput