*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (221)
Raspunsuri - Pagina 4
adriuta spune:
Cuscra i-am citit lui ginerica poezioara si a zambit discret si a spus un ahhhhh lung si suspinacios. Deduc ca a fost un multumesc din suflet. Mai multe ti-o zice el maine.
mihatp sa-ti priasca concediul, sa te bucuri din plin de el si cel mai important...sa te odihnesti din plin
Io-s putin ingrijorata ca mi-a vomitat Adrian in jet. Asa ceva nu a mai facut niciodata. A mai vomitat el in jet putintel cand era mic de tot dar acum a fost... belea. Deduc ca e de la hapleala, i-am dat supa de pui si ii place si facea ca disperatu' haaa aaa de nu pridideam cu bagatul in gura. La sfarsit l-am vazut ca se face rosu si...da-i. L-am spalat si am zis sa-i dau cata apa cu suc de mere, a baut putin si eu am luat castronul de pe masa sa il spal si el a inceput aaa aaa si i-am dat si a papat tot. Apoi a bagat si vre-o 150g de iaurt. Dupa ne-am jucat, nu parea sa fie nimic grav si acum doarme.
somn usor la toti si toate
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
ccris_ccris spune:
Hello, din nou la ore mici, ca abia la 1 a adormit Andreea. A luat-o somnul la 8,30 dupa baita, a dormit pana la 10 si pe urma, joaca pana la ora 1, cand in cele din urma a cazut lata.
Stelutza, ma bucur ca ti-ai mai revenit! Capul sus!
Miha, concediu placut, cred si eu ca puiului i-ai lipsit si situatia se va imbunatati cu tine acasa.
Fete, multumesc pentru urarile de succes pentru randunoi.
Dar tot vreau sa stiu ce magazine de incaltari mai stiti!
Liana, sper ca e mai bine puiul tau!
Bitza, bafta la vopsit!
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
ccris_ccris spune:
LA MULTI ANI FERICITI ROXANA ALATURI DE TOTI CEI DRAGI, SA TE BUCURI DE PUIUL TAU, SA FII SANATOASA, IUBITA SI FERICITA!
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
Simo, insanatosire grabnica lui Sam, sa treaca. Revin si eu cu rugamintea de a scrie reteta de mucenici moldovenesti, daca ai timp, pls!
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bitza037 am revenit... beyyyy iexplicati-mi si mie ca sa rad, ca nu pricep "bancul"!!! ELa??!!!!sau este de ajuns ca pricepeti voi doua ca io nu ma mai bag IRINA Mami fericita si implinita de Antonia sufletel www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze |
Bitza,, iti explic eu: Dupa ce a scris cateva mesaje la care n-a primit nici o replica, Miha s-a plans ca a ramas singura pe crengutza, dupa care a postat un alt mesaj in care a intrebat cand vine Mimo, ca e verde de invidie. Iar Zoze i-a rasspuns: you are not alone, you are verde!
Ai inteles?
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
Hai ca se trezise bebelina si am adormit-o la loc. Cred ca mai iese vreun dintzus ca e cam maraita.
Gata, fac pentru matinale si plec si eu la nani.
Daca in we nu mai intru, sa stiti ca am absent motivat, pe motiv de randunoi acasa.
We placut tuturor!
POZELE MELE
mihutza11 spune:
Helau!
hai ca am citit si am vizionat poze si filmulete de la noate cred ca visez numai randunici si puiutzii lor ..
LA MULTI ANI ROXANA!! sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de printesa ta si randunoi! tot ce iti doresti!
LA MULTI ANI bebelusilor pe care i-am ratat!
ar trebui sa fac o scrisorica.. dar e valmaseala in cap.. asa din ce imi mai aduc aminte:
Miha in sfarsit concediu!
Luny sa speram la cat mai multe nopti linistite de acum!.. apropo de butonul de restart, vezi ca se poate seta din power settings ca atunci cand apesi butonul calculatorul sa nu faca nimic.. eu asa am facut si am liniste..
Naty ma bucur ca a fost bine la examen!
sanatate la puiutzii bolnaviori! si lui Bubu, ca am vazut de-o indigestie!
Stela incetul cu incetul o sa te acomodezi, desi e nasol ca nu iti place.. dar nu se stie niciodata din ce parte sare iepurasul!
Tuchi se vede ca iti prieste reintoarcerea in campul muncii!
Cuscra tare frumos ai povestit! si ce de nazdravanii noi are in program Adrian .. bun asa!
in alta ordine de idei azi ne-am luat biletele de avion pt RO .. pe 29 aprilie o sa fim in Buc.. stam cam putin, pana pe 11 mai, dar macar sa vada bunicii si restul familiei americanca noastra.. nu mai putem de nerabdare.. am emotii cand ma gandesc si la drum si la revederea cu cei dragi.. ca sa nu mai spun ca visez intr-una ba familia, ba fosti colegi de servici.. deh daca numai la asta ma gandesc
tot azi mi-am comandat si un laptop .. era promis de mult.. si acum i-a venit randul.. abia astept..
Andra e dansareata mare (am vazut ca si Iulia le are), iar cand se termina melodia tot timpul aplauda si zice "baoo".. am si filmuletul, dar tre sa mai descarc si niste poze si va arat cum face.. si-a dat drumul si la mers bine.. ne plimbam pe afara si culege pietre, bete, petale de flori, frunze de pe jos, mai mergem doi pasi, iar se apleaca sa schimbe ce are in mana.. si uite asa din punctul A in punctul B, in loc de 5 minute facem 20 minute ..
apoi imi arata avioanele pe cer ca pe aici circula cam multe.. incearca si ea sa sufle in morisca aia de se invarte de la vant, sau cand sufli...asta asa ca exercitiu pt stins lumanarea ..
si nu mai stiu.. ca face multe..
daca ar fi si noptile mai linistite ar fi minunat..
ma duc sa pap ceva si apoi la nani! ca maine ne vedem cu Adrianul & company!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mihutza11 spune:
aaa.. am trimis pe mail 2 chestii dragutze!
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mihutza11 spune:
hai ca mi-am adus aminte de o discutie cu sora mea.. imi zicea ca s-a dus acolo la noi la maternitate sa faca cadou hainutele care i-au ramas mici Alessiei la o femeie de acolo, mai necajita.. biata facuse mastita si nu avea nici bani de lapte.. si ce credeti ca ii dadea sa pape fetitei? apa de la robinet amestecata cu biscuiti .. s-a dus sora mea si i-a luat si niste formula.. dar cand mi-a zis m-am intristat .. ce oameni necajiti.. bietii copii ca tot ei sufera..
si uite asa inca o data multumesc lui D-zeu ca am ce sa ii dau sa manance, ca e sanatoasa, ca pot sa ii ofer un camin Andrei!
Pozici
Creste gargaritza
zozela spune:
Cris esti de beeeleeea!! Io acum vazui intrebarea IrineiAseara eram cam ametita si n-am observat
Da..asta era explicatia
Adriuta cred ca de la cat a basculat,a vomitat baiatul.. Nu-i de ras..da' nu ma pot abtine..Ma gandesc sa nu patesc si eu asa intr-o zi..mancaciosul mamei!
Woooow!! Miha veniti acasa?!! Haaa..sigur treceti si prin Craiova!!
Hai ma..Apa cu biscuiti?!Sarmanii copii..
Bianca Elena
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!