*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (221)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

continuare.....

Tuchi cumparaturile le facem la Real de obicei,Selgros sau MEtro....toate sunt foarte aproape de mine fac 5 minute cu masina......dar cand se va deschide pe 25 martie Carrfour-ul de langa mine ma pot duce si pe jos daca nu am cumparaturi multe de facut atat de aproape este!!!
mi-am luat vopsea si maine ma fac frumoasa...sper sa nu-mi aisa cine stie ce panarama de culoareca sa port caciulahahaha

Sovi ai gasit filtru pana la urma????daca nu....intra maine pe mess si te indrum live sa o gasesti

Clau astept pozele

Ioana sunt super frumoase sandalutelede unde se pot lua?????vad ca Tuchi zice ca exact acelasi model le au la BEBETOM.....sper sa ajung zilele astea pe acolo....mie mi se pare ca merg si primavara ,nu numai vara modelul asta.

Bubule sa-i pui niste colargol lui Stef!!!!

ELa

Simo imi pare rau de Sam....
Liana zi doua vorbe...ce face bubulina mica?????mai are febra???

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LA MULTI ANI, CUSCRA MEA, ROXANA! SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Stela eu cred ca trebuie sa bea si apica ca este mare de acum, si nici nu mai papa tzitzi...vezi ce zic si fetele!!!

am vazut poze:sa-ti traisca finutzul!!!!si pupici pentru Tea care desi este nazdravana la baie sta cumintica...Antonia se ridica de nu stiu cate ori din cada....bine macar ca am pacalit-o sa stea jos de cand i-am pus spuma.

Mihatp...am inteles sa traiti!!!!

gata ma duc la ca mi se inchid ochii .ne auzim dimineata sa vedem cine da caffe-ul

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cuscra,offf,multa rabdare..o sa treci si peste asta.Fir-ar ele de bolesnite,ca tare dureros trebuie sa fie..
Irina,ehee,abia de la o vreme s-a asezat Tea in fund in cada pentru ca s-a prins ca sare apa tare daca da cu palmele in ea,si se amuza si se stropeste toata...e asa haioasa...dar pana acum ce ne-am mai chinuit s-o spalam in picioare,fiindca statea teapana si nu vroia sa se aseze.

Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

hai ca nu mai stiam cine este cuscra ta Luny....si m-am uitat pe prima pagina

La multi ani Amira ROxana...sa ai parte numai de bucurii si fericire alaturi de cei dragi!!!!

asteptam tratatia maine dimineata....ar trebui si cafelutza sa o dai tot tu[:D

gata

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

LA MULTI ANI CU MUUULTA SANATATE,ROXANA DRAGA! SA FII IUBITA,SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII ALATURI DE FAMILIA TA!!

Stela,

Mergi la inceput

NB

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La muuulti ani Roxaanaa!!

La multi ani Essam!

miha te culcasi?!..Si io doar ce ma incalzisem..Ma culc si io..ce sa fac?!

Gud nait randunici!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Stela, si eu cred ca ar trebui sa bea apa deja, toti!! si eu imi fac ceva griji ca nu bea apa, dar macar se tzatzeaza non stop...si pediatra il vede a fi bine pana acum...dar ma chinui si-i pun apa in cana si-i dau, si nu bea, o scuipa..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

ROXANA

Fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput