*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (221)
Raspunsuri - Pagina 2
Simo27 spune:
Heloooo
Nu mi-a mancat nimic Sam,a adormit cu tusea in gat!mai,nu mai pot!!!
Desi ia siropele ,nu e mai bine
Am uitat sa zic ca l-am admirat pe Sash cu mozolit cu bait!ce mare e!!!si Sam si-a pus urma dintilor pe o icoana!
Si am vazut-o pe Cuscra,nasa mare ,mandra nevoie mare de finutii ei!si pe scumpa de TEA cum se plimba pe hol!
ma bucur ca azi gandesti pozitiv
Naty,bine ca mi-ai zis ca i-a placut Iuliei,ca aveam emotii!
Daca mai vreti retete de-astea:budinca de fidea cu branza de vaci,dovlecei umpluti cu carne sau cu branza,ciulama de pasare,peste la cuptor cu sos de oua si iaurt,etc..sa-mi spuneti si va scriu
Miha,sa-ti priasca concediul
ma duc langa Sam!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
zozela spune:
luny eu n-am habar cum e cu hrisca
Miha uuu aaarrr naat aloooouuunnn..u r verde
muuulti pentru tine-ce ma bucuresc de liberul tauNu stiu nimik de Mimo,intrebai si eu de ea..dar..nik!
I'm trendy,fensy,cuuul!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
luny spune:
miha, supeeer, concediu!! parca maine vine Mimo, abia o astept cu povesti!!
si pe Sam, sa scape de tuse mai repede!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihatp spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zozela Miha uuu aaarrr naat aloooouuunnn..u r verde |
zoze, m-ai terminat! de mult n-am mai auzit un banc atat de reusit!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
bitza037 spune:
am revenit...
beyyyy
iexplicati-mi si mie ca sa rad, ca nu pricep "bancul"!!!
ELa??!!!!sau este de ajuns ca pricepeti voi doua ca io nu ma mai bag
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
mihatp spune:
ma bag la , ca la 1 incepe programul nocturn cu Luca
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
bitza037 spune:
asa si acum scrisorica:
Mihatp ma bucur ca ti-ai revenit....si de concediu la fel.....vreau si eu concediu dar din ala pana al anu'.....
vorbeati de cereale...Antonia nu se omoara cu ele...am la cutii incepute si nici ca i-am mai dat.....in seara asta pun si eu hrisca la inmuiat(1 lingura intr-un pahar cu apa din care rezulta 3 lg asa am retinut eu...pentru cele care intreaba)
NAty fii antenta aici!!!!
cum sa fiu ma supi pe tine...Doamne fere!!!am vazut ca m-ai intrebat dimi de mancare si nu am resuit sa scriu efectiv, dar acum imi iau revansa...
am facut asa:piure de spanac pentru Antonia pe care l-a lins,am pus si niste dovlecel pasat fiert searat....Succes total -vorba voastra, mancare de praz cu masline, ciorba de loboda (am luat decat trei legaturi ca mi s-au parut mici si scumpe)restul am completat cu stevie de la congelator..as manca ciorba din asta intr-una, si as vrea sa mai fac ciorba de afumatura cu ou batut si otet(bitu' nu serveste multe portii fara carne)
.....si pentru bebelusul constipat parca asa ai zis eu stiam ca se da debridad
send si continui cu alt mesaj sa nu-l fac kilometric pe asta...daor am zis ca-mi iau revansa
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
mihatp spune:
bitza, mie-mi plac asa seci si poate are semnificatie doar pentru mine, ca era despre mine. mi-a schimbat starea de spirit, ma duc zambind la culcare. mi-am amintit brusc ca e important unghiul de unde privesti situatia si ce interpretare dai realitatii. hai ca a facut zoze terapie cu mine. m-a pune la plata
va , NB
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
mstela spune:
Na..in loc sa ma culc ca-mi cad ochii,am citit ciripelile restante...si m-au impresionat taaare gandurile voastre catre mine inca din prima zi de serv...iar eu,nesimtita, nu m-am straduit sa intru putin macar sa dau raportul...sunteti extraordinare,mi-au dat lacrimile..
Am gasit si poze cu Davidutul cretz fara motz...moamaa,ce baietel solid.Am vazut-o si pe Miha nasa frumoasa,ce a slabit mult.Si pe Tudor costumat.Raluca,moamaa,ce tort!!!Cum l-ai facut,mami,asa frumos??Si Mufarinul dand gol cu usturoiul..si pe tiza de Liana falcoasa si dulce taaaare..Si pe Steful mandru de adidasii lui..Si poze grecesti la Raluca..sunt superbi Soriceii...ce frumos ar fi sa se organizeze si la noi un carnaval in strada..ce distractie ar fi..nu stiu daca am omis sa spun,dar am vazut tot..
Adriuta,ce frumos ai scris tu de FIUL TAU...sa-ti traiasca si sa ajunga un om de bine.
Naty,cred ca am uitat sa te felicit din suflet..sa-ti ajute Domnezeu sa te realizezi..Am vazut dansatoarea.
Olga,si eu ma bag la intalneala maaare in mai..hihi..ce frumos va fi sa facem poze de grup bebeilor-mari..
Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
mstela spune:
Multam mult de aprecieri
Zoze
Sov,m-am gandit si eu la calcar,dar sa se umfle asa??Si intr-un timp foloseam calgon,apoi am luat ceva ieftin din care mai pun cand mi-aduc aminte.
Miha,ma bucur ca ai intra in concediu..O sa-ti revii,preciiiis.
Intrebare: socrela prefera sa-i dea Teei la pranz lapte in vreo 2 randuri,astfel ca Tea ajunge,deseori sa bea ca lichide intr-o zi doar lapte si un pic de supa...E IN REGULA?? Trebuie musai si apa??
Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)