Sora mea mi-a salvat viatza

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Am venit de la urgenta si totul este ok, aparatul este corect pus dar se pare ca au omis sa imi spuna la ce sa ma astept , cu putin advil ma face sa ma simt mai confortabil.Astazi am facut si Mri-ul pt ficat si sper ca luni totul sa fie bine si sa incep chimo.
Cu ajutorul lui Uta ciun o a intru si in posesia unei peruci , si sunt gata sa fac Chimo Party!
Maine am invitat tot familionul sa petrecem ,sa facem un gratar si sa pt a sarbatori un nou inceput.
Va multumesc fetelor ca sunteti asa de minunate si sunteti alaturi de noi , orice vorba ne ajuta sa mai trecem peste inca o zi.
Daiopri ai grija de tine si o sa te tin la curent cum imi v-a fi mie saptamina viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Lemoni, vroiam sa te sun maine dar vad ca ai o zi plina.Succes mult luni la rezultat si sa fie cat mai bine dupa chimio.Ma bucur ca te-au mai lasat durerile, abia am aflat ca te-ai chinuit asa de mult.

Multa sanatate tuturor fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Lemoni tinem pumnii maine. O sa fie bine ai sa vezi. Numai sa nu fugi
Si o sa vezi ca nu o sa iti fie rau. Eu daca nu aveam traznaia de stomach flu as fi fost perfect.
Acum ma simt excelent.
Maine am si eu la dr si analizele de sange si daca totul e bine, marti vine tura 2.
Kiki ai ceva retete pt mancaruri sanatoase? Miscare o sa fac si eu, daca at cand am scris acum cateva zile eram ca o leguma aburita prea mult
Arinna multumim de urari. Toate cele bune si tie.
Hai ca fug la motani si pisoi:)))

Aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linasobolina spune:

Si mie, si mie!
Ca si eu bag la vena maine, a 6 a serie de chimio... asa ca suntem in club, indiferent de continent1
Poate ne intalnim odata "supravietuitoarele lui chimio", facem un club, party si tot ce trebuie, numa sa trecem peste mizeriile astea de tratamente

Mergi la inceput

Eu va pupacesc pe toate si abia astept party-ul de care pomeneste Lina.Sunt deja gata de baiaram.
Aseara m-a cuprins asa o stare de nervi am inceput sa fac curat peste tot in casa desi era ordine tot gaseam eu cate ceva de facut, apoi am iesit la o alergare in cartier , asteptam sa se faca ora de sa merg la somn dar oricum si cu o pastila tot pe la 2 am adormit ca nu ma lasau gandurile.
Daiopri sper sa nu fug ca am bodyguard-ul cu mine si ma tine el acolo , numai daca doamne fereste iese ceva naspa la ficat atunci chiar ca plec si renunt la tot pana vad o a doua opinie sper sa nu fie cazul.
Arrinel o sa te sun sa vorbim poate pe miercuri , nu te-am sunat sa ne intilnim ca al meu a lucrat in ultimul timp si martea si numai avem timp de intilnire , acum este acasa dar sa vedem cum ii e mie maine oricum ramine sa vorbim.
Chimo time!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Sanatate multa, dragelor! O sa treaca si perioada asta mai grea si va fi totul bine!

Daiopri, multi pupici la trupa de motanei!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Lina, Lemoni, va imbratisez strans, totul va fi bine!

Daiopri, tin pumnii pt marti!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Sorry nu am avut timp sa scriu ieri pt ca mi-au dat ceva pt somn inainte de tratament asa ca pluteam. Treatamentul in sine nu a tinut mult cam o ora jumatate dar asteptarea acolo a fost foarte lunga am ajuns acolo la 10 pt ca eram programata la 10.15 si abia am reusit sa vedem un doctor pe la 2 pm si pe la 4 am plecat spre farmacie de unde trebuia sa iau tot felul de pastile.
Ficatul este foarte bine sau cel putin asa spun ei , macar nu mai imi fac griji di din cauza asta.Au mai ramas 3 sedinte de chimo yupiiiiiiiiiii.Dupa calculele mele ar trebui sa termin pe 3 sau 4 august daca totul mege ok.Acum astept asistenta sa imi puna o perfuzie pt hidratare, m-au sfatuit toate fetele pe care le-am intilnit l tratament sa nu refuz ca cica ma simt excelent dupa asa ca , doamne ajuta si acum ma simt excelent dar oricum spun ca a 3-4 zi e mai naspa.
Sanatate maxima si trecem noi si peste asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Lina, hai mama capul sus, ca tu uite ce putin mai ai
Lemoni, asa bravos. Lasa ca poate nu o sa iti fie rau in nici o zi. Ti-au dat ceva pastile de luat?
Am fost ieri la analize si intalnirea cu dr. Toate sunt bune si azi merg la intalnirea nr 2
Si maine cred ca ii fac o zbranca la freza, ca ma enervez cand este asa peste tot. Plus ca de acum nu prea stiu cat de natural pareCa am niste smoace pe parti da la spate nu ma vaz
Mai prost e ca ieri dupa ce am ajuns acasa ma jucam nitel cu pisoiul si am vazut ca are un galmoc la subrat. Ca nu puteam sa il vad mai inainte sa ii fi aratat la oncologista
Ca sa fie si mai frumos dr mea de fam e in concediu pana saptamana viitoare.
Diseara o sa ma opresc totusi la o clinica sa il vada un dr. Numai nu o iau razna, ca pot sa duc orice cu mine, da sa fie ei bine. Of, of.
Haideti, capul sus si aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linasobolina spune:

Primele zile sunt ok teoretic pentru ca sunt sub controlul perfuziei si al medicamenteleor din ea
Si da, hidratarea este aur curat, mai ales pentru cei ce nu pot consuma cei 4litri de lichid pe zi
Oricum iti spala si venele pe interior si le protejeaza
Cu rabdare si putere , trece, si daca nu credeti cititi pataniile mele
Insa mai ales nu faceti nimic fara sa intrebati oncologul care va trateaza!

Mergi la inceput