Sora mea mi-a salvat viatza

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Daiopri, nu pot decit sa te imbratisez virtual; eu tot invat din puterea voastra;
eu am facut o mamografie acum vreo luna (pentru ca am insistat, ma doare un sin, am gasit si un nodul confirmat la consult), dr.meu nu m-a sunat, presupun ca nu s-a vazut nimic la mamo; tot am insistat pe ecografie si a refuzat atunci, azi am sunat, am lasat mesaj sa vad ce e cu rezultatul si nici macar n-au obosit sa-mi intoarca mesajul ; daca cer alt R-V (ca numai asa ajung sa vorbesc cu el) pentru o trimitere la ultrasound mai trec citeva luni; intre timp sinul e tot mai dureros, parca durerea se transmite si in brat (in zona subbrat, unde am si nodulul);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Daiopri, cu ce te putem ajuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Daiopri, multa putere iti doresc si sa scapi de gripa

Ana, normal ar fi, mai ales ca ai si antecedente in fam, sa te trimita la eco. Am vazut anul trecut un pliant pe undeva cu un centru ce facea radio si eco fara trimitere ptr pacientele care aveau antecedente, in schimb trebuia sa intri in statistica lor. La Mtl, dar nu mai stiu unde
Ref la durerea sub brat, si eu am avut o per dureri axilare care coborau spre mana sau spre san si am vazut mai multi med, unul mi-a dat antiinflamatoare, altul antib si dupa ce le-am terminat si aveam inca dureri mi-a spus ca poate fi si febra musculara. Aveam o durere localizata nu puteam nici sa ridic mana dar nu se simtea nodul, pielea arata perfect, cel cu anti-inflam m-a trimis si la dermato. Ceea ce am remarcat eu, cand folos antipespirant cu aluminiu incepea durerea cum foloseam alceva fara aluminiu se diminua si in timp disparea. Asa ca de vre-o 2 ani nu mai folos antipersipant cu aluminiu si nu ma mai doare, mai ales ca aluminiu poate provoca cancer.

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Daiopri numai bine si sanatate. Fii optimista ca o sa fie bine .

Pucku, cu intirziere, felicitari pt sarcina si bebe sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Daiopri, o sa fie totul bine, o sa vezi! Multi pupici la pisoi si si la motan

Sanatate multa la toata lumea

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Daiopri in mod sigur o sa fie bine.
O sa ne rugam pentru tine dar te putem ajuta si cu altceva?

http://joshua-replici.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Mimitete m-ai facut sa rad. Pucku nu cred ca citeste aici
Fetelor multumesc de sustinere. Dark m-ai gasit?:)))
Dar chiar sunt bine. Acuma ma intreb daca mi-au dat astia doza buna la chimo, ca nu simt nimic. E drept ca mi-au dat ceva pastile de prevenire a raului in primele 3 zile, si se pare ca functioneaza. Pleata vaz ca e intacta inca.
Lemoni tu cum mai esti? Ce rezultate mai ai?
Eu am exemple pozitive in sora mea, care deja a trecut de 7 ani si iaca vine indata la mine

Si mama e bine, deja la 1 an si ceva.
Eu o iau asa cum e, o perioada tare grea, da la sfarsit cine o sa aiba bubsi frumosi, ha?
Mai frumos e ca imi zicea plasticiana, ca o sa mi-i creasca treptat (deci adolescenta here i come) si ma opresc cand vreau

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Daiopri imi pare rau ca trebuie sa ne intilnim pe acest subiect si iti doresc din suflet sa treci cat mai repede si cat mai usor peste aceasta gripa. vad ca imi esti vecina si poate ne auzim la telefon sa ne mai sfatuim.O sa-ti las numarul pe Pm.

Pt mine la inceput totul a mers foarte repede dar acum paraca se misca in reluare.
Astazi am avut stiri bune si unele mai putin bune ca sa zicem asa
In primul rand int-run Cat scan pe care l-am avut cu vre-o 2 luni in urma a iesit ceva la ficat si mi s-a recomandat sa fac un Mri pt ficat , toate bune si frumoase am vazut cel putin 3 doctori si nici unul nu mi-a recomandat asa ceva iar astazi la intilnirea mea cu oncologul primul lucru care m-a intrebat a fost" DECE ai refuzat MRi pt ficat?" scria mare in dosar de doctora mea de familie ca refuz sa fac acest lucru, am crezut ca inebunesc .Defapt asta era si prima mea intrebare dece nimeni nu ma trimete sa fac un Mri la ficat daca e ceva naspa acolo, nu pot sa cred ca exista astfel de doctori nepasatori. Oricum problema s-a rezolvat urmeaza sa fac unul curand saptamina viitoare dar iar asteptari ........
Oricum daca totul merge bine si la ficat nu am nimic la 1 junie incep tratamentul.Mi-a fost recomandat 4 sedinte de chimo cu AC apoi pt un an din 3 in 3 saptamini Herceptin . Ce ma bucura foarte mult ca marti merg sa mi se puna un aparat in piept(PORT-A-CATH® Implantable Venous Access Systems) prin care o sa se faca tratamentul. Am scapat macar de intepatul in vene de care aveam mare oroare.
Nu sunt convisa suta la suta ca acest tratament este cel mai potrivit pt mine si oricum trebuie sa vedem cum evolueaza al doilea nodul asa ca nu stiu ce sa va spun sunt abia la inceput de drum si tratamentele astea se pot schimba la minut daca apare ceva neprevazut si la mine vad ca apare mereu ceva nou.
Mai nou luna aceasta nu am avut ciclu , am crezut ca am ramas insarcinata asa ca am plans vre-o 3 zile la rand non stop, se pare ca nu sunt si este vorba de stres am facut un test dar vom face si analizele de sange sa fim sigure era cam tot ce imi lipsea pe lista mea.Am inteles ca intru la menopauza dar dupa chimo nu inainte .
Asa ca astea sunt noutatile mele a si mi amortesc tare picioarele din cauza la anxiety . Asta mi s-a intimplat cand am aflat diagnosticul si mi-a trecut cu timpul dupa ce m-am obisnuit cu ideea apoi acum ca stiu ca se apropie tratamentul cred ca ma panichez si organismul raspunde.
sa auzim de bine si sanatate maxima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Daiopri, ma gandesc frumos la tine!
O sa fie totul bine, esti un exemplu de optimism pentru mine!
Pup mama, pisoiul si motanul!

Lemoni multa sanatate si putere!
Sunt sigura ca veti trece peste hopul acesta.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki1970 spune:

Daiopri, trebuie sa iti spun la fel ca si Lemoni ca imi pare rau ca trebuie sa fii printre randurile noastre "gripatele" sau fostele "gripate". Eu fac parte din a doua categorie.
Iti spun sincer ca sportul m-a ajutat foarte mult pe perioada tratamentului si nu numai. In primul rand te descarci de o parte din tensiunile acumulate, iar prin transpiratie elimini din toxinele cu care este bombardat organismul. In aceea perioada aveam o transpiratie urat mirositoare, poate si din cauza ca mirosul este foarte sensibil in acea perioada de la citostatice. Simteam ca prin acea transpiratie pur si simplu se mai curata organismul. Cu mana dupa operatia de mastectomie fac aceleasi lucruri ca si inainte (car cu ea, fac flotari, etc).
Parerea mea este ca trebuie sa incercam acum sa mancam cat mai sanatos cu putinta, eu personal am renuntat sa mananc orice fel de carne, in afara de peste. Asta ptr ca asa vreau eu, iar analizele imi sunt foarte bune.
Fii cat mai optimista si iti doresc multa putere sa treci peste aceasta perioada. Iti spun din proprie experienta ca trece!

Mergi la inceput