Gravidute prin FIV (34)
Raspunsuri - Pagina 5

eumada spune:
eumada spune:
 Fetelor vreau sa va multumesc deocamdata pentru ajutorul vostru.
Pana acum totul e bine datorita voua si va mai multumesc inca odata.
Si Eva-Maria va multumeste si va anunta ca azi noapte si ieri noapte a gadilat-o pe mami....
va pup pe toate si va doresc sanatate la bebei si voua, ca restu` le obtinem.Sanatatea e cea mai buna.
deocamdata suntem bine amandoua nu ne mai doare asa de tare.
cu Dumnezeu inainte

Mada  17+
 17+ Eva-Maria
Eva-Maria

Moniland spune:
Moniland spune:
 lorelei, bine ai venit!!!! Sa ai o sarcina usoara si un copilas sanatos!
Dariaioana, Felicitari pentru Daria!!! 
Mada, tin pumnii sa fie bine pana la capat.
Eu am fost racita cu temp de 38 si am luat 2 tb de paracetamol. Mi-a scazut temperatura dar a aparut tusea, stranutul si batista la nas. Azi ma duc la eco. Am un pic emotii sa nu le fi afectat raceala pe fetite. Oricum burtica creste si nu poate fi decat din cauza ca si fetitele cresc. E singurul lucru care ma linisteste ca sunt bine. De cateva zile le simt  Nu sunt nici fluturasi, nici pestisori, sunt ca niste zvacnituri, dar nu pot decat ele sa fie ca n-am avut asa senzatii pana acum.
 Nu sunt nici fluturasi, nici pestisori, sunt ca niste zvacnituri, dar nu pot decat ele sa fie ca n-am avut asa senzatii pana acum. 20+
20+

dariaioanaxx spune:
dariaioanaxx spune:
 Moniland- bine ai revenit, sanatate! ti am scris mai sus ca bine iti zicea Muffi , Moni-manuta de aur, eu iti zic Moni-gura de aur stii ca doar ai zis cand am avut rez. la beta, vineee Dariaaaa
stii ca doar ai zis cand am avut rez. la beta, vineee Dariaaaa bafta la eco diseara si sa fice ce vrei tu bebeii!
bafta la eco diseara si sa fice ce vrei tu bebeii!
Ioana-

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.17 cu Daria,
 sapt.17 cu Daria, INIMA, A INIMII MELE!
 INIMA, A INIMII MELE!

BoboMom spune:
BoboMom spune:
 Buna fetelor!
Ma primiti si pe mine?  Am facut al doilea FIV cu dr. Peter Kovacs (Kaali Budapesta) in februarie. Am avut punctia pe 19 februarie si ET pe 24 feb. Beta HCG pe 7 martie 277 si pe 11 martie 1733. :) Vinerea viitoare am programarea la ecografie si la doctor.
 Am facut al doilea FIV cu dr. Peter Kovacs (Kaali Budapesta) in februarie. Am avut punctia pe 19 februarie si ET pe 24 feb. Beta HCG pe 7 martie 277 si pe 11 martie 1733. :) Vinerea viitoare am programarea la ecografie si la doctor. 
Laura  5
5

Micky2007 spune:
Micky2007 spune:
 Laura ti-am spus ca te asteptam aici. Felicitari si bine ai venit si sarcina usoara pana la sfarsit.
eumada 

Moni sanatate multa. Am vazut ca multa lume este racita in perioada asta. Bebeii nu vor avea nimic si eu am fost racita cu temperatura in decembrie. 
Micky  29+
 29+   +
 + 

AMR 9 saptamani

bombonique spune:
bombonique spune:
 Mada iti tin pumnii sa fie bine pana la final!
Moni sanatate maxima!

Felicitari Laura!
Pt noi a mai trecut o saptamana!
Bq  34+
 34+

lorelai_lorelai spune:
lorelai_lorelai spune:
 Dragele mele, am repecat bhcg-ul.In z 17 am 426,41.S-a dublat, in principiu e bine ,urmeaza sa sun luni la giulesti pentru programare la eco.

Bianca B spune:
Bianca B spune:
 Salutare gravidutelor 

Daria felicitari ptr fetita
Lorelai si Laura Garner  felicitari
felicitari sarcina usoara si la termen Doamne ajuta!!!
 sarcina usoara si la termen Doamne ajuta!!!
Bombonique ce a mai trecut timpul, doar 6 sapt au mai ramas 
Ioanatugs multumim ptr urari si felicitari prietenei tale Carmen
www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Moniland spune:
Moniland spune:
 Bravo Laura, Asa DA!!!! Sa ai o sarcina usoara si copilas sanatos!!!
Mi-am vazut fetitele, mi-am vazut fetitele 

Am fost la eco si cresc ca la carte. Au ajuns la 300 gr si respectiv 320 gr. Si le simt pe amandoua si pe stanga si pe dreapta. Urmatoarea eco peste 6 saptamani, cam mult dar daca asa zice dr..... 
Bq, deja 34 sapt???? Pai incep sa am emotii pentru voi, uauuuu 20+
20+