Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (81)
Raspunsuri - Pagina 9
Victoria_mami spune:
Elenuca, Victoria numai asa doarme (exceptie azi noapte) dar daca nu ma simte, se trezeste imediat... trbuie sa ma atinga tot timpul, ori o mana pe mana mea (ne tinem de mana) ori un picior in spate...
_
Victoria Isabella
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
gabitzam spune:
Dedicatie speciala de la Andrei pentru voi:
Astazi este ziua mamei, zi frumoasa ca si ea, toate florile din lume ti le-as da, maicuta mea!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
Alysh spune:
Hai sa va spun cum facea Laurita, acum vreo 6 luni cand ne plimbam prin parc: "Aoleu, simt ca nu mai am lapte", "mi s-au usurat mult sanii", "n-a prea avut ce suge azi-noapte, cred", "ii mai dau vreo luna si il intarc, ce sa fac?".......si acum nu mai rezista taztzicilii de atata laptic
Gabitzam, m-am abtinut sa nu lacrimez de emotie la cantecul lui Andrei! FFFFFFFFFFF FRUMOS!!!
Vlady
iulia83 spune:
LA MULTI ANI FERICITI MAMICI!!! SI TUTUROR M&M DE 8.
noi lafel. acu parca arata mai bine. veni mama, face mucenici, mi-e ciuda ca nu pot manca ca mama pune nuca si fac alergie.
Laura, imi dadusei speranta ca il ppot lasa mai jos noi il tinem in masina, nu prea se pune problema de furt la noi
fata nu-mi mananca..nimic..nici macar lapte. e normal? programul de masa e dus cu pluta, ma bucur la cea mai mica gurita de lapte papata... ma bucur numa ca nu mai bag antibiotice in ea..
ma duc, ca-mi deschide cuptorul
miss, vazui poze cu Davidutz frumos si rosu in obaz
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare
Uite asa am venit pe lume
mishutza spune:
La multi ani mamicilor
E primul vostru 8 Martie ca mamici(pt cele doar cu un bebic) asa ca va doresc sa nu i-l uitati si sa petreceti inca 100 de 8 martie de acu incolo cu puiutii vostrii.
Eu am primit lalele albe,iar sotul meu mi-a spus sa imi inchipui ca sunt niste ghiocei giganti,ca el nu a gasit ghiocei de cumparat,doar in curtea vecinului,si nu s-a riscat sa fure.
Gabitzam,sunt bestiali cerceii,eu sunt bolnava dupa cercei,altceva nu port,dar de cercei nu ma mai satur.La ultima numaratoare erau vreo 70 de perechi,dar tot nu sunt destui,cred ca vreau si eu ca ai tai,ihiih.
Multumim de raspunsuri in legatura cu greva foamei ce o tine Diana,se pare ca are zile mai bune,si am reusit sa oconving pe mamica sa schimbe medicul,va merge la un pediatru homeopat.
stefany_p spune:
Reallaura, ce diagnostic ati avut? azi vad ca e mai bine, mai sunt pe burtica si spate dar mai putine ca ieri..pe fata, gat au disparut
Dolores...the fifth element zici?sper sa-l doboram...
fac pastai verzi cu mujdei..bag si-o mamaliguta...
Reallaura spune:
Alysh ai dreptate...marele meu of...ca n-o sa am lapte suficient!!
GAbitzule ce draguuuut, cand face si Mirci d-astea???
Desiree si Mirci doarme mai bine pe burta, se trezeste mai rar
IUlia pai ce mai, nu poti sa papi doar cu scortisoara, daca vrei neaparat???
Of, ma striga!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Reallaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefany_p Reallaura, ce diagnostic ati avut? azi vad ca e mai bine, mai sunt pe burtica si spate dar mai putine ca ieri..pe fata, gat au disparut Dolores...the fifth element zici?sper sa-l doboram... fac pastai verzi cu mujdei..bag si-o mamaliguta... |
noi nu am apucat sa consultam doctorul, doar telefonic...cica rubeola, ca e cea mai usoara. a trecut in 3 zile. are ganglionii umflati? atunci asta e...
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
MissParker spune:
Oare exista pe aici vreo alta mama denaturata al carei bebe sa fi cazut de 5 ori din pat?
Gata, am mutat patul la perete, ca nu se mai putea...