Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

ANDREIUTZ dragut si scump,(de Gabitza) te iubesc! Multumesc mult!

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cam de doua saptamani mi-a cantat zilnic, intr-una, ii stiu tot repertoriul, tare m-am mai bucurat sa-l aud cantand si spunand poezele. Anul trecut pe vremea asta credeam ca nu o sa-l aud niciodata vorbind mai mult de 2-3 cuvinte. A inceput sa vorbeasca extrem de tarziu, doar dupa ce a mers la gradinita. Inca vorbeste stricat, dar din ce in ce mai bine.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Miss, scumpic foc foc daviducul, pe bune are niste okii.... Mai numele asta e predestinat caderii din pat. La david pierdusem numarul cazaturilorHai nu-ti face procese ca n-are el nici o treaba smecherul, vad aceeasi privire inteligenta dupa fiecare cazatura, deci e clar ca nu-l afecteaza
Stefany, sa treaca repede rubeola si bubitele.
Sis, lasa ca a papat ceva laptik Mircisor scump. Mie mi-a fost naspa rau la intarcat, in 3-4zile am terminat tarasenia...dar greu
Aelita, cit de dulci sunt amindoi!!!!!Sa-i pupi din partea mea ca mi-a fost drag de ei.
Gabitzam, e nemaipomenit Andrei, eu cred ca o sa ai 2 staruri, nu doar Raducu, vad ca si Andrei pozeaza frumos si da bine la camera
Iulia, pupici si sanatate multa Mufitzei, sa va faceti bine. Of, hai ca trece, bine ca are d eunde da jos cind nu papa(ASA gindesc si despre Mati)
Desiree, dintii sigur, oof, unii copilasi suporta greu, de e eu la david n-am stiut cind i-au iesit, dar nepoteii mei au tras tare amindoi.
Virginia, sper sa aveti o conexiune mai buna, sa ne vizitezi mai des.
Alysh

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

La multi ani dragi mamici! Sper ca ati avut o zi frumoasa si va doresc si o sapt. cat mai buna!

Vazut poze cu baietel de Ca_Eric(zici ca-i fetita intr-o poza) si mi-a placut cea alb-negru mult mult.

Gabi, ce frumos cadou de la ANdrei! Uite ca pe Lara n-au invatat-o nimic de genul asta la gradi - sau cel putin nu mi-a spus ea nimic.

Miss, bine ca ai mutat patul! nu e de joaca cu cazaturile astea, chiar daca sunt uitate rapid, nu se stie niciodata cum nimereste - eu ma gandesc mereu la cea spus Simonacip despre reportajul de pe Discovery (ref lovituri la cap)

Laura, si mama a fost placut impresionata! ai fost o draguta cu zambilele

Micaela, da e o punga cu ursuletul Nestle.
Poate ne vedem sapt. asta sa ti-o dau.
Nu stiu daca maine, ca Annika e cam racita, noaptea trecuta a dormit tare prost, ca avea nasul infundat. AM bagat zeci de globuli in ea, sper sa fie in curand mai bine

Sanatate si celorlalti pui bolnaviori!

Inca odata multumim pt. micile cadouri! sunteti toate niste dragute!

la multe lunite Tudor Gabriel!

o noapte buna
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Miss, uite ca m-am uitat rapid pe linkul cu Gardasee.
Din experienta proprie, o piscina pt. adulti nu e decat stres, at. cand ai copil mic - mai ales daca e un copil curios. Nu stiu cum va fi David peste cateva luni - insa e stresant sa stai cu ochii non-stop pe el, sa nu se apropie de apa, sa nu cada etc.
Cand am fost in Grecia la mare, aveam piscina la pensiune, si copiii (de 1 an jumate pe atunci) ii dadeau mereu tarcoale - apa era mare; verisoara Larei a cazut pana la urma in apa (culmea! ea era cea linistita, fii-mea aia zvapaiata) - a tras o spaima... si ea si mama ei

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani mamicilor!

Am furat nitel laptopul mamei soacre.

Am citit, vad ca sunteti bine, niste bubite ici-colo la Iustin,, niste mucuti la Mufi si Balerina dar in general ok.

Am vazut poze mumoase de Miss&David, Felicitari David by Simo de mersul d-anpicioarelea, felicitari Annika pentru statul ferm in picioare, maine-poimaine o iei la pas.

Am vazut un mexican dulce in persoana lui signor Eric e scump foc, cu ochii lui de poet.

Gabi sa-l porti sanatoasa, sa-i trimitem pe baietii nostri mari la o bere, sa-l invete ceva si pe Cristi. De puiul tau nu mai zic, ca stii ca e minunat.

Cleo sa pupi mult mamaitza ta, sa te bucuri cat poti de ea, eu mereu o visez pe a mea si mi-e ciuda ca nu a mai apucat sa-l "smotoceasca" pe Robertica.

Miss eu ii dau apa, suc cu bibe; cine zice ca-i musai din cana cu cioc sau fara? Si chiar bea, canile le joaca in dinti.

Mor de somn, dar de ziua noastra astia dau show-ul meu preferat (Neveste dispe) la miezul noptii-in traducere la 22.30

La multe lunite puilor ce se aniverseaza azi, Tudor Gabriel, Briana si Alysia!

Va pup, noapte buna cu nr. mic de treziri!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

LMA tuturor mamicilor de M&M. Abia acum am apucat sa intru, a fost o zi complicata.
E prima 8 martie ca mamici...ce frumos.

Aelita sunt asa de dulci copilasii tai.Eu cred ca acolo unde sunt 2 copii se mai si stimuleaza. Al meu nu vrea sa zica nici papa, nici nu vrea sa arate nimic. Eu ii zic mama,tata el rade.In fine.

Miss ai grija cu David. Dupa primele 2 cazaturi tb sa intelegi ca nu mai e locul lui in pat. E posibil sa mai cada, dar e foarte important sa eviti situatiile de risc. Chiar daca ai mutat patul la perete, tot mai exista laturi deschise. Tb sa il lasi numai in locuri sigure, pe jos, in patut sau in tarc. Crede-ma am invatat pe pielea proprie.

Laura greu cu intarcatul, mie imi pare rau ca nu a vrut sa mai suga, dar nu vreau sa ma repet. Da-i laptic lui Mirci pana cand ai si pana cand vrea.

Iulia ne bucuram ca Mufitza e mai bine.
Vazut clip frumos cu Andrei si pozulii de Ericutz.
Pupici si sanatate pentru Annika.

Ne vedem maine la cafea, ca sa vedeti ce zi am avut, am uitat cafeaua in microunde, la pranz am incalzit-o din nou si am uitat din nou de ea. In fine noi sa fim sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Seara buna!

Multumim frumos celor care ne-ati admirat in poze.

Simona da, Iasmina nu are nici un dintisor deocamdata. Nu ma grabesc...si se pare ca nici ea! Super Mati care merge! Cred ca se antreneaza cu David. Am observat ca bebeii cu fratiori/surioare sunt mult mai rapizi in dezv., mai dezinvolti asa...Vedem cum o sa fie si la noi bb2!

Vazut Andrei cantaretz vestit...l-am auzit si la baitza! Bravo lui! E baiat mare si fermecator.

Stefany tinem pumnii sa ii treaca bubitzele copilului!

Laura imi pare rau pentru amaratele alea de ghetutze=motiv de plansete! Uf...ca nu stiu sa zica ce au si de multe ori sufera si sufera!

Noi azi am tinut-o in vizite peste vizite...Iasmi a facut impresie ca e cuminte si mancacioasa (pt ca a mancat numai prin alte case) si cand a ajuns acs a facut numai figuri la cereale (preferatele ei) asa incat m-a umplut de nervi...insa a mancat, finally.
Interesant primul 8 martie de mamica...de aprox. 1 saptamana sau mai bine Iasmi spune ma-ma-ma-ma. Tare, clar si cu convingere asa....fara adresa, dar spune! Cu vocea de fetitza...ma topeste! Asa ca mi-a facut cadou in avans. Altceva nu imi mai trebuie.

Aaaa...si sa zic: ii urasc pe cei care gandesc fara cap hainutzele de copii. Am luat o geaca copilului. Marks&Spencer. Superba, moale, frumoasa, design duuuulce...daaaaar manecile super stramte. Ce naiba sa ii mai pui pe sub geaca ca abia ii trece mana prin manecutza aia! Deci copil transpirat, urland...mami transpirata...transpirata! Si in vizite, imbracarea, dezbracarea, imbracarea, etc...! Nu imi mai venea sa o dezbrac!

Va las acum.

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

A plecat tati sa duca pe mamaia mea la gara. Draga de ea. Are 76 de ani, si tot a venit cu sacose grele, pt mine si verisoara mea - ca suntem amarate. S-a jucat Mara cu ea...io am plans, ca tataia nu mai e, a murit cand aveam io 17 ani, l-a doborat astmul si complicatiile si era si f. slab, ca tare s-ar fi bucuart sa ma vada studenta, si la casa mea. Si greu e ca nu mi-am luat la revedere....dar asta e, Dumnezeu ii ia pe cei buni la El, si acolo sus ne-a vegheat si uite ca m-a ajutat f. mult.

deci am cetit pe sarite, dar nu reusesc decat sa va zic ca m-a impresionat cantecelul lui Andrei, mai ales ca undeva in fundal, se aude si un raducu.

si mai voiam sa felicit pt rubeola. O sa radeti, de ce? pt ca se imunizeaza acum cupilu, pt toata viatsa, fara nicio implicatie, nici o jena, doar ca nu iese mama afara careva zile, asta e cel mai mare rau.

si mai voiam sa zic ca nici fiica mea nu bea. Adica doar lapte. I-am dat apa:
-cu cana- ia in gura, scuipa, se spala pe dinti cu ea, face gargara ertc
- cu cana cu cioc - e pe langa
-cu bibe - se enerveaza pe bibe
-cu linguritsa- lasa sa curga tot din gura

nu ii mai dau pana da caldura.

lapte, atat. I-l fac un pic mai slab, adica mai adaug un strop de apa in plus, un 10-20ml la concentrartia normala. sau ii fac manacarea mai lichida, sa nu mai stea motz in linguritsa. Asta e.

am vazut si pozele lui Ca_eric, aia alb negru e DEMENTIALA!!!! Deci repet. Dementiala.

nu mai stiui ce sa zic. Ca am o minune de fata. ca is franta, scoate untul din mine. Ca nu conteaza jucariile, ii tine cuvantare la pisica, ii explica, ii povesteste, si animala se zburleshte, face ochii mari, baga motorul in marsharier si coada intre picioare si nu stie unde sa se ascunda. cand adoarme fata, vine si ea sa o scarpinam macar putin, cu un shut, orice semn de tandrete.

si mai voiam sa va zic ca conduc din ce in ce mai prost. Astia o sa imi dea carnet doar ca sunt buna la teorie, si o sa fiu fata ce stie cea mai multa mecanica din ultimii ani ai lor .

pic de somn.

am mai vazut si poze cu David de MissP. Cu neshte ochi maaari, si gene de numai Sara lui alina_anto mai are intaietate.
Stiti, io nu mai urez la multe lunite in fiecare luna. Nu sunt in stare. Senila, cu un neuron, acu cu un vin fiert alaturi,.... nu imi cereti imposibiulul, ca nu am cu ce. Doar miine, sper sa nu uit, la 12 50 sa o sun pe Alina_Anto. SI mereu sa imi aduc aminte sa o sun, ca tare frumos moment o fo.

edit: stiti ca io ma gandesc la un bb2? nu ca mi-ar fi venit ciclul... deci nici vreun pui de ovulatie, si fiica mea e inca cu noi in camera, asha ca nici nu am starea, nici loc nici fortsa nici energia macar de a lucra la proiect. Dar... 10 luni mi-a luat sa uit starea de rau din sarcina, durerile nasterii,barza invocata, sist. medical romanesc, dorul de munca si starea mea de neproductiva si inutila - ... dar ma uit la piticania potoroshica si zic ca o surioara/un fratior i-ar prinde bine. Nu stiu cum financiar, ca banii care vor veni imi dau aripi....
mi-ar place sa ne sincronizam fetele de aici la bb2. Zau. Sa fim un pic ca gemenele noastre. (nostalgii dupa intaslnirea de vineri). Macar la fel de frumoase (nicio shansa, dar lasa ca visez) si slabe.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Inimoasele mele mamici,

Sunt o mamica de licurici de ian/febr 2009.
In primul rand La multi ani de 8 martie si va doresc sa aveti copilashi sanatosi si sa va bucurati de ei!

vin in randurile voastre cu o rugaminte..

sunt si eu mamica de doi copilashi, si am alaptat atat la primul cat si acum la bb2...sper cat mai mult!

Promovez si sustin alaptatul pt perioade cat mai mari si de aceea vreau sa ma implic intr-o astfel de campanie.

Exista un site www.attct.ro care face si el acelasi lucru ... si cineva care se ocupa indeaproape de mamicile care au nevoie de ajutor in minunata lume a alaptatului, se cheama Georgeta Musat. Eu am cunoscut-o atunci cand am nascut primul meu copilash in Elias.

Impreuna dorim sa facem un mic montaj de imagini pt a fi prezentat mamicilor ca si "Putere a exemplului" in spijinul alaptarii.
(de fapt eu il voi realiza iar dna Musat il va utiliza in acest scop)

asa ca, rugamintea este urmatoarea..

care dintre voi doreste sa-mi trimita imagini, poze cu voi alaptand pt a le utiliza in acest filmuletz

va arata cam asa montajul (img vor fi cu mamici care alapteaza):

http://www.youtube.com/watch?v=3wbxnYDI57k

va rog sa-mi scrieti pe PM sau sa-mi transmiteti foto direct la mailul:
am2000ro@yahoo.com

multe multumiri din partea mea si a viitoarelor mamici care-si vor alapta pruncii si datorita exemplului vostru!

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput