Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nadia, nu i-o iesi vreun dinte cumva? Ca nu vad de ce s-ar chinui si suspina mititica asa. Of, pupam fetita frumoasa

Miss, uite reteta de mucenici, cu poze si explicatii. Poate o arati cuiva sa va faca si voua.
Eu ii iau gata facuti, doar ii fierb.

Am vazut poze cu David frumoooos si ghidus

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DESIREE-gingii umflate ??
e clar ca o doare ceva ce o trezeste din somn . de obicei dintii sunt asa durerosi,mai ales cand nu se vad inca.

si eu vreau mucenici,nici eu nu am facut si ma intreb ca MISS,oare aici pot sa fac? nici macar nu imi amintesc cum sunt,nici din ce sunt,doar ca banuiesc ca o fi ceva bun

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam
Miss, uite reteta de mucenici, cu poze si explicatii. Poate o arati cuiva sa va faca si voua.
Eu ii iau gata facuti, doar ii fierb.

Am vazut poze cu David frumoooos si ghidus

Saru'mana mult de tot

Desiree, si eu zic tot asa: dintii! Da-i de siguranta cu nitel gel Dentinox pe gingiute atunci cand se trezeste plangand, sa vezi daca asta o linisteste... La David mergea si cand nu-i iesea nici un dinte, cred ca atunci conta mult si sa vada el ca fac ceva, imediat incepea sa-si suga degetul si in 5 minute adormea la loc... Copiii au gandirea aia magica: daca pune mami mana, trece

Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Are pana acum 5 dinti si la nici unul nu a facut asa; intr-adevar mai iasa unul, dar oare sa o chinuie in halul asta deja de 4 nopti??? Aseara i-am dat niste nurofen, ca era putin caldutza si ii curgea nasucul (mi-a adus sora-mea din Ro nurofen). O sa incerc si cu gelul de dinti... desi sper sa iasa odata sa o lase in pace. Acum iasa incisivul lateral din dreapta, ala din stanga e afara deja (pardon, invers!) si ala nu a chinuit-o asa... asta de ce???

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DESIREE-La Sofia se intampla sa nuo doara un dinte ,si sa o doara rau simetricul. nu ies toti la fel. caninii sunt cei mai "nenorociti",dar mai tarziu.

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Da, si eu am auzit ca cei mai nenorociti ar fi caninii... of, si noi avem doar doi in total, oare ce surprize "interesante" mai urmeaza?

Am vrut sa va pun un video dragut: http://www.stern.de/unterhaltung/humor/videos/

Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

doloress parca tu ziceai de mustela...sau ma insel..am o prietena care are bb tot asa cu probleme de piele si vreau sa te intreb de care mustela ai luat tu ca sa ii spun si ei. ea in ro. asa ca nu stiu exact ce gaseste acolo. poate e gama aia aici si pot eu s aii trimit. merci mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Nu caninul iasa, ci incisivul lateral... si ala sa doara in halul asta? Pai atunci la canini ce o sa facem?

Multumesc ptr. raspunsulri.
Gabitza frumosi cerceii. :)

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

Mersi mult celor care mi-au raspuns ,nu am mai apucat sa mai scriu si nici acum nu ma pot intinde ca e domnul cam marait.Azi a avut ,la fel,5 scaune,tari si destul de putin la fiecare.Pana marti ,cand voi avea rezultatele analizelor nu stiu ce e.Sper sa nu fie nimic .Va scriu...va pup si mersi inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

FETELOR, am mai gasit o punga cu albastru cu niste pampersi in ea si 2 hainute. A cui este??
Mai trebuie sa organizam o intalnire pt. recuperarea obiectelor uitate

Adriana

Mergi la inceput