Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (81)
Raspunsuri - Pagina 7
Micaela06 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adriana_78 FETELOR, am mai gasit o punga cu albastru cu niste pampersi in ea si 2 hainute. A cui este?? Mai trebuie sa organizam o intalnire pt. recuperarea obiectelor uitate Adriana |
E o punga albastra cu ursuletul Nestle (cu scutece libero)? ca eu imi intreb barbatu dc a scos-o el din rucsac si nu ne amintim
socrate spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Desiree2002 LMA M&M de 7! Eu acum va citesc din urma, sunt nedormita de vreo 4 nopti! Spuneti-mi si mie ce credeti, de ce se trezeste Victoria plangand? De fapt, urla, se trezeste de 2-3 ori/noapte si plange, of, daca ati fi auzit-o azi-noapte ce mai suspina saracuta, mi-a rupt sufletul! A plans si cand am luat-o in brate suspina de numa'... Acum doarme inca (mare mirare) pe burtica (o sa va pun pzoe mai tariu, ca nu am rezistat sa nu-i fac poze, cu riscul de a o trezi). Ma gandeam ca poate ii e prea cald, asa ca de 2 nopti nu am mai imbracat-o in pijamaluta, ci doar in body si tot se trezeste plangand. Azi dimi la 5 plangea si suspina ca un om mare... si ma doare ca nu stiu de ce si nu se linisteste pana nu aprind lumina si o plimb prin casa si ii tot vorbesc si ii tot spun "Uite, mami e aici, suntem acasa, esti in siguranta..." imi ia cam 10-15 minute sa o linistesc. Nu vrea nici tzitzi, nici suzy, nimic. Ce sa fac? Am incercat si sa-i dau mai mult de papa seara, si mai putin, si tot degeaba... si ma terorizeaza plansul, parca imi sfasaie sufletul cand o aud plangand asa, mai ales in linistea noptii, cand ea ziua nu plange NICIODATA asa... si nici noaptea nu aplans niciodata pana acum cateva nopti... poate de vreo 2 ori de cand s-a nascut si acum in fiecare noapte! _ Victoria Isabella http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02 |
Sa stii ca si noi eram asa o perioada, eu dau vina pe dinti. Mai avem cate o noapte in care il dor mai rau, ies, sau cresc si probabil de aia plange. Eu am reusit sa il mai calmez cu 2.5 nurofen inainte de culcare si Calgel pe gingii. Incercare moarte n-are.
socrate spune:
Miss ne pare rau ca s-a trezit din nou Daviduc. Ne facem noi mari.
Felicitari pentru dintzocii puiului de luminel.
Wow ce cadou a primit gabitzam...ce gusturi rafinate. Mai ca imi pare rau ca am zis ca nu vreau nimic.
Multa sanatate Teodorei si Arianei.Sa va faceti repede bine.
BAfta la mucenici, cine face evident. Sunt curioasa daca Aelita va incerca
Victoria_mami spune:
Socrate, i-am dat 2,5ml de nurofen aseara... intr-adevar ca s-a trezit o data pe la 11 si a plans dar nu rau, apoi la 2 a luat tzitzi, fara plans deloc si la 5 a plans rau si suspina saracutza de ea... dar ii dau iar deseara sa vedem cum dormim.
_
Victoria Isabella
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
stefany_p spune:
deci, am fost la clinica pentru bubele lui Isti
doctorul a spus ca e o boala virala a copilariei, ca e foarte normal. nu stiu exact ce boala, a spus doar viral illness. saptamana viitoare merg l amedicul lui si vorbesc mai multe...febra pe care a avut-o zice ca a fost primul semn de boala, apoi eruptia...sunt bubite mici, rosii, care au aparut mai intai pe gat, piept apoi au cuprins si spatele...zice doctorul ca o sa se umple de ele. nu mi-a dat niciun tratament.la urechi e ok, febra nu mai are
ati avut asa ceva???e e asta?
ca_eric spune:
am facut si eu mucenici..am facut aluatul si opturile si il las pana maine. sa vad cum imi iasa e prima data..
am facut poze noi cu eric le punem AICI
recunosc ca sunt in urma cu cititul..dar recuperez
MsBB spune:
e ora 7 si Andra mea nu s-a trezit!!! Moamaaaa!
Acum patesc ca Miss, doarme Andra dar eu inca numar oile incercand sa dorm. Eu sunt treaza de pe la 6 si ea nimic. Bun asaaaa
Da Doamneeee la mai multe nopti dormite asa.
Cum sunt prima in dimineata asta scot cafeaua si va urez la toate un 8 martie de vis! LA MULTI ANI!!!
Este prima oara cand sarbatorim 8 martie ca si mamici ( pt unele din noi experienta se repeta ), o sarbatoare speciala, sa va umple sufletele de bucurie, viata voastra alaturi de pui sa fie o primavara eterna presarata cu ghiocei,zambile,frezii si multtt soare
Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste
MsBB spune:
Elena - multa sanatate puiului! Sa fie analizele bune si sa dati uitarii toate problemele.
Stefany - multa sanatate Isti! Probabil vreo boala a copilariei. Te va lamuri med vostru cel mai bine.
Ca-eric - tare dulce Eric! Pare sa-i placa la waterpark. Abia astept sa-mi duc si eu mandra la mare undeva. Ce frumos sta Eric cu tati in colac .
Desiree - sa iasa dintisori usor fara sa o mai chinuie pe Victoria! La cat mai multe nopti bune, dormite cap-coada!
Mai fetelor, eu-mi fac impresia ca va placut asa de mult la Adriana incat ati lasat suveniruri acolo,in asa fel incat sa va intoarceti la o intalneala M&M . Trebuie sa fi fost tare frumos! Vazut poze, admirat puisori frumosi si mamicile secsi si mumoase
Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste
cleo78 spune:
niatsa si :
La multi ani, femei frumoase!! . Sa fiti sanatoase, nu grase, si fericite, si implinite.
IO o sa mai intru miine, e mamaia mea la mine, cea la care am crescut.
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Alysh spune:
'NEATA si LA MULTI ANI DRAGI MAMICI!!!!
Aseara am avut gashca de prieteni invitati la noi , am vazut filme, am mancat pizza si baut bere, am ras, am si dansat putin, a fost dragutz.
IN seara asta mai avem o pereche de oaspeti cu un bebe de un an si ceva si dupa aia gata, pauza ca ma apuc de invatat
BRAVO MATEI PENTRU PRIMII PASI!!! Sunt asa emotionata cand ii vad, sunt atat de scumpei!!
Fetelor fug ca am zi plina!!
Vlady