Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

sunt si eu abia acum la o cafea.
Sofia a avut ceva febra azi noapte,dar nu e rau,si nici nu stiu ce a avut.
dimineata la 6 a cerut lapte,si a vomitat un pic,si zicea "Soshia a pitat"(sofia a vomitat)si ii ardea de vorba. a ras in somn in hohote si zicea " Sosshiia ".

REALLAURA-chiar e o idee cu ardei rosu la peste! aseara am facut garnitura de ardei si ceapa la ficat pe gratar .bestiala combinatia.

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele, faceti mucenici? I-am zis lui Costi sa-mi ia nuca de la piata si o punga de mucenici, eu fac din cei fierti, nu stiu sa fac din cei copti.

Laura, ma intrebai de tort la gradi. Nu a fost un tort pentru fiecare mamica, ci cate un tort la fiecare grupa de copilasi si mamici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

gabitza, eu as face un mic pariu ca face cleo mucenici (ma rog, la noi se cheama "sfinti"), ca ea e gospodina ... eu ii astept pe ai mamei , din aia copti, din aluat de cozonac, in forma de 8, cu miere si nuca . din aia care se fac la voi n-am mancat niciodata, sunt curioasa cum ies...

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

vai cat ati scris. n-am apucat sa "rasfoiesc" decat capitolul trecut. scriu rpd ca fata doarme cate 30 min maxim apoi se trezeste.

am vazut poze cu Iasminuta frumoasa care se stramba la tortuletul facut de mami ei (sa mi-l dea mie daca nu-i place), Raducu si Andrei in baitza, (s-a trezit plangand, saraca respira pe gurita, am reusit s-o linistesc) asa, poze de la intalnire, poate apuc sa le si comentez si sa citesc cap asta.

deci, am fo la pediatra, am facut si o sedinta de aerosoli, a plans pana a adormit. nu ne-a dat antibiotic, doar o chestie numita adrenalina pe care s-o pun cu ser fiz in aparatul de aerosoli, continui cu eurespalul si nurofenul daca face febra - febra a facut 37,5 maxim, dar mai mult ca sigur e din cauza ca i-au spart caninii gingiuta - asa, si broncho-vaxom, 10 zile timp de 3 luni. mai mergem luni si marti la cate o sedinta de aerosoli ca inca nu am luat aparatul, astept data de 15 sa intre banii.

azi noapte a dormit mama cu ea, ca eu eram nedormita de alalteieri np si cica nu a dormit deloc. a atipit de la 5.30 la 7 dimi, in rest,a stat treaza toata np. era biata mama cheauna. asa m-am chinuit cu ea la dr ca sotul lucreaza azi si maine, le-a marit orele de lucru si lucreaza inclusiv sb si dum si le taie din salariu...dar asta e alta poveste. ne-am chinuit cu ea cu taxiul, am invelit-o la plecare in geaca mea pana la taxi, ca plansese si era balta de transpiratie.
ii curg mucii si lacrimile si balele de zici ca e niagara. si nici nu ii pot scoate cu batista bebelusului ca nu mai sta dar nici nu-i ies usor. of

hai ca ma apuc sa citesc din cap. asta

lma sarbatoritilor de azi, ca pe Raducu si Maria de virginia parca i-am mentionat ieri , si multa sanatate bebicilor si mamicilor bolnaviori

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Lauraaaaaa scriu mare sa ma vad si eu am scaunel d-ala de masina numai ca e gri. ultima poza arati tu ceva, o maneta...ala e pt scaunel sa se dea mai in fata? ca mie mi se pare ca sta prea pe spate si ii ating piciorusele de scaunul din fata. in afara de maneta aia dintre picioare se mai poate misca cumva??????

s-a trezit

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

avem bube,,...ma car la clinica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

LA MULTI ANI Catinca-Maria si Bianca

Sanatate, fericire, bucurii si mult noroc in viata!!

Am mai pus si eu niste pozici proaspete AICI

Azi noapte treziri la ora 3, la 4:15 si apoi la 5 luat pe brat, ca iar nu se potolea. Dupa aia adormise si radea de zor in somn, mor dupa el

Mai fetelor, ori noi suntem cei mai denaturati parinti, ori avem un bebe cascador! Iar a cazut din pat, acum cand l-am pus de somnul de dupa-amiaza, a iesit de sub patura si zbang, a cazut langa noptiera... Acum nici macar n-a mai plans asa amarnic, dupa 30 de secunde ii trece... Oare incepe sa-i placa?

Am vazut Mateias mergaret de Simo, scump foc cum se clatina el acolo, dar merge!!!
Am vazut cercei bestiali de Gabitza, complimente pentru gustul sotului .
Am citit ca Andra de MsBB e mai bine si ne bucuram mult.
Am citit ca Sebi de socrate a iesit din greva foamei si ne bucuram si aici.
Am citit din pacate si de gogosica racita de chinabulina, dar e bine ca nu are febra, poate e o raceala din aia usoara, doar cu mucisori, cum a avut si David in noiembrie, pupam fata sa treaca repede totul! Haideti, ca acusi vine primavara!!!!

Azi e 7 martie, e baba mea, iar afara e un soare atat de placut, cum cred ca va fi si la mine in inima anul asta!

Iulia, la mufitza, sa-i treaca repede problemele de sanatate!

Aoleu, mucenici!!! Ce dor mi-e!! Oare pot sa fac si eu aici? Bogdan ma baraie la cap de cativa ani ca ar manca mucenici, dar eu nu am facut in viata mea... Cred ca mai bine o pun pe prietena mea Antoanela s-o roage pe mama ei sa ne faca si noua o oala... Ah, salivez deja...

Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

LMA M&M de 7!

Eu acum va citesc din urma, sunt nedormita de vreo 4 nopti! Spuneti-mi si mie ce credeti, de ce se trezeste Victoria plangand? De fapt, urla, se trezeste de 2-3 ori/noapte si plange, of, daca ati fi auzit-o azi-noapte ce mai suspina saracuta, mi-a rupt sufletul! A plans si cand am luat-o in brate suspina de numa'... Acum doarme inca (mare mirare) pe burtica (o sa va pun pzoe mai tariu, ca nu am rezistat sa nu-i fac poze, cu riscul de a o trezi).
Ma gandeam ca poate ii e prea cald, asa ca de 2 nopti nu am mai imbracat-o in pijamaluta, ci doar in body si tot se trezeste plangand. Azi dimi la 5 plangea si suspina ca un om mare... si ma doare ca nu stiu de ce si nu se linisteste pana nu aprind lumina si o plimb prin casa si ii tot vorbesc si ii tot spun "Uite, mami e aici, suntem acasa, esti in siguranta..." imi ia cam 10-15 minute sa o linistesc. Nu vrea nici tzitzi, nici suzy, nimic. Ce sa fac? Am incercat si sa-i dau mai mult de papa seara, si mai putin, si tot degeaba... si ma terorizeaza plansul, parca imi sfasaie sufletul cand o aud plangand asa, mai ales in linistea noptii, cand ea ziua nu plange NICIODATA asa... si nici noaptea nu aplans niciodata pana acum cateva nopti... poate de vreo 2 ori de cand s-a nascut si acum in fiecare noapte!

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

AM uitat sa zic: am vazut poze cu mamici frumoase si bbi superbi de la intalnirea voastra! 9 copii intr-o camera! Of, ce va invidiez! Eu sunt cam singura pe aici... cu cine sa ma intalnesc???

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Socrate, Laura, le-a priit puilor intalnirea cu bebelusii , d-aia au mancat asa

Simona, bravo! ai baiat mare!

Si Annika s-a ridicat azi singura in picioare, fara sprijin, insa nu merge inca

Gabi, wow, ce cadou dragut! sa-i porti sanatosi!

Adriana

Mergi la inceput