Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (81)
Raspunsuri - Pagina 4
Micaela06 spune:
Neata mamicilor,
Luminel felicitari pentru dintoci!
Intrebare pt mamele de copii cu mai multi dinti: pe voi va musca? Pe mine ma musca fii-mea ceva de speriat sunt numai vanatai pe maini si ii zic AUUU ma doare si ea face'uuuooo' mai tare ca mine.
Simona felicitari pentru umblaret. Ce dulci sunt ei asa la primii pasi Chiar vroiam sa-ti spun ca ai un baiat foarte cuminte din ce am vazut eu acolo in cateva minute.
MsBB si la noi la fel cu medicamentele, un mare chin cu urlete si eu eram omu negru ca lu tac-su ii era mila. Referitor la calculator si tras de fire, Daria a invatat sa il si inchida cand ma vede ca stau la el, cred ca sunt geloase, adica pot sa stau sa ma uit la tv, sa stau asa degeaba dar sa nu stau la calculator ca e jale.
Noi suntem singurele ca tati e plecat la pescuit si ma oftic ca e asa urat afara, vroiam sa ma duc in parc, dar acu... cred ca ma apuc de curatenie
Micaela06 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Sotul meu mi-a daruit deja aseara cadoul pentru 8 martie, o pereche de www.swarovski.com/Web_AA/en/973742/product/Fantasy_Pierced_Earrings.html?CatalogCategoryName=0110" target="_blank">cercei Swarovski, imi plac rau de tot. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2 |
ce frumosi sunt sa-i porti sanatoasa
De cand am aflat ca sotul tau e nascut in aceeasi zi cu stefan al meu tot mai trag sperante, dar parca vad ca tot un polar sau o pereche de bocanci ma aleg, ca doar "eu sunt friguroasa"
chinabulina spune:
salutari si de la noi!
multumim de urari, habar n-aveam de asemenea sarbatoare azi. eu stiam ca pe 11 februarie (de ziua mea de nastere) e sf. teodora imparateasa, de alte zile nu stiam...
declar una bucata copil racit. ii dau tratament, pana acum l-a luat fara probleme. dar mi-e asa de mila de ea!!! stranuta si-i curg mucii si ea se sperie, mititica, ca din aia n-a mai avut pana acum ... n-a facut febra, doar un 38 aseara. dar eu n-am putut dormi toata noaptea. am stat la ea in camera pe o canapea mica si am verificat-o de 1000 de ori, sa nu fie transpirata, sa nu aiba febra, sa vad daca respira . i-am dat siropel prin somn la 6, apoi m-am culcat si eu, ca de respirat respira bine, febra n-avea, parea ok... oooooffffff, sa treaca odata, ca ma doare sufletul s-o vad asa. si stiu clar ca de la noi a luat-o, imi fac 1000 de procese de constiinta
vecina, ma bucur ca andra e mai bine. pana se mai indreapta vremea se fac fetele ca noi si iesim din nou. micuta
gabitza, sa porti sanatoasa cerceii, sunt foarte frumosi. se pricepe tati rau de tot la cadouri
simona, am vazut mateias umblaret. mama, am inlemnit de emotie ... ca si la sabina, de altfel. imi inchipui ce a fost in sufletul vostru cand v-ati vazut copilasii mergand
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Reallaura spune:
Socrate si Mirci a papat azi dimi 180 piure de cereale pentru prima oara asa o cantitate! Hai ca se dau pe brazda puii!!
Gabitzule merci de raspuns...sunt super cerceii, imi plac foarte mult...si mai am si o rochie la care se potrivesc....mai, voi sunteti familia perfecta, pe bune..
Micaela si eu am un car de treaba, dar cred ca o las pe mai incolo, azi mergem in ikea!! apoi in vizita la niste prieteni.. Cat despre muscat...ai vazut ca Mircea musca tot ce prinde: inclusiv mama tata, alti copilasi..
MsBb sanatate Andrei. sa stii ca la inceput urla la siropuri, pe urma se obisnuieste cu seringa aia...
Sis e dulce foc Mati, sa vezi ce intra B in priza ca trebuie sa mearga si Mirci...el e la competitie
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
simonacip spune:
Gabitzam, sunt superbi cerceii, imi plac rau, ce sot atent ai!!!!!!
Micaela, sa stii ca e cumintel, si vorbeste putin (chiar si pe limba lui). Sper sa nu semene prea mult spre taica-su (care e foarte introvertit). Si noi am fi iesit afara, dar cu vremea asta ne-am apucat de curatenie.
MsBB, ma bucur ca andrusca e mai bine, sper sa va refaceti repejor!
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
Chinabulina, oof, sanatate multa, nu-ti mai face procese de constiinta, iti dais eama ca majoritatea virusilor pe care-i iau poate tot d ela noi sunt numai ca noi doar ii purtam. Pina la urma asa se imunizeaza, fiecare raceala d-asta este o intarire a organismului de fapt...asta daca e corect gestionata, fara sa-l umplem de antibiotice dc nu e cazul. Dc nu avem alta solutie trebuie insa sa apelam si la ele, ce sa facem... hai, pupici si sanatate maxima, cind vine vremea buna sa iesi cu vecinica la plimbare
Sis, dar sa-l si lasi pe Mirci pe jos, ca intr-o saptamina va merge fara probleme, iti spun sigur.Mati merge bine pe covor, sta isi recapata echilibrul si continua, doar pe parchet e mai nesigur, desi are ciorapei cu adeziv, asta este..pina se va mai obisnui, apoi nu va mai fi poblema nici pe parchet.
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
gabitzam spune:
Laura, suntem departe de a fi perfecti. Incercam doar sa fim echilibrati. Avem si noi momentele noastre de oboseala, de nervi. Dar multumim lui Dumnezeu ca suntem sanatosi si noi si copiii si restul conteaza mai putin. Norocul nostru ca ne compensam cumva unul cu altul, ne-am potrivit si la gusturi.
Noi facem 5 ani de casatorie peste doua saptamani, cred ca de aia mi-a luat asa cadou. Altfel, flori, multe flori, cu toate ocaziile posibile.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
chinabulina spune:
tare mai sunt prost-crescuta : am multumit pentru urari, dar nu am urat si eu, la randul meu, la multi ani tudorilor, teodorelor si tuturor care se serbeaza azi
tati a venit azi de la munca cu un buchet de trandafiri pentru mine, cica mi i-a luat de azi, ca maine nu scapa de mine sa ajunga la florarie ... faza mai simpatica a fost ca i-a adus si gogoasei un trandafir, cica el are doua domnisoare in casa
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
gabitzam spune:
Georgiana, foarte dragut tati
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
MsBB spune:
Lorich - sa-ti priasca vizita soacrei , daca se poate spune asa. Iti tinem locul caldut aici pe forum.
Alysh - e nasol dupa ce te obisnuiesti sa dormi intr-un anumit pat/loc. Eu cel putin ma foiesc si ma trezesc mai obosita de cat atunci cand m-am dus la culcare. Imi amintesc cand m-am mutat aici mi-a luat vreo luna pana m-am acomodat si am reusit sa dorm bine. Acum patul meu rules! dar l-am evacuat din cauza mandrei. Totul pt o cauza buna
Bravo Seb pt noaptea buna si apetit
Simona - ce dulce este Mati! Doamne cat de dulce se leagan el facand primii pasi. Super ca si si reusit sa-i imortalizezi.
Gabitzam - frumos cadou de 8 martie!
Luminel - felicitari pt dintosi! Sper ca nu au iesit cu mare taraboi.
Laura - vezi, renunta Mirci la greva foamei si acusi ia in greutate sa nu fie mami ingrijorata
Vecina - sa scape si Teo de raceala. Stiu cum e cu procesele de constinta . Ma simteam ca naiba dupa faza cu Iasul si acum la gandul ca poate a racit din cauza mea, ca am luat-o mai dezbracata in parc.
Imi imaginez ce obosita trebuie sa fii. Dupa o noapte mai nabadaoiasa din partea Teodoeri, acum o noapte de veghe. Ai sa vezi ca o sa se simta mai bine rpd , mai ales ca ai luat-o din timp, si o sa va reveniti.Abia astept sa ne revedem .
Cu medicamentele chiar e ciudat. Cand era mai mica cum vedea medicamente deschidea guritza larggg parca ii dadeam miere. Pana si calciu gluconic il lua fara discutii si toate chestiile alea amare cu care i-am reparat stomacelul. Acum pesemne o fi descoperit ca pe lumea asta sunt si lucruri mai bune decat medicamentele. Cum zice si Micaela, parca sunt omu' negru. Cand ma vede cu seringa aia de la Nurofen in mana se zbate ca puiul la taiere.
Mi-au adus ai mei un pui eco-bio si frate iese o ditai oala de ciorbitza. Acusi e gata si mancarea Andrei, care apropo mi-a tras tzeapa, a dormit doar vreo 20 de min. Diseara fac o portie de pulpe cu sos si cu ciuperci .Nu stiu ce am azi, ma gandesc numai la mancare.
Fug sa o alimentez
Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste