Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Sa cresteti mari si sanatoase!!!!!!!!!

ANNIKA, BIANCA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Alysh si noi facem la restaurant petrecerea de un an, sunt prea multi oameni care vor sa-l vada pe Patrick si prea putin spatiu. Eu initial nu am vrut, costa prea mult, inca ma mira cum se traieste in Romania si ce preturi sunt, ai mei insa au zis ca e placerea lor si se vor ocupa de tot. Inca nu stiu meniul, stiu doar ca aperitivele, sarmalele si dulciurile le vom face noi acasa, deci ma cam ia cu ameteala cand ma gandesc ca o sa facem sarmale pentru 50 de oameni. Eu, maica-mea si sora-mea am zis sa nu mai dam sarmale (ca doar noi o sa muncim la ele), insa taica-meu o tine pe-a lui, nu prea ne punem cu el. La el petrecere fara sarmale nu se poate. Asa ca ne conformam. Invitati o sa avem in jur de 50 . Asta a fost placerea alor mei, ei sunt innebuniti dupa petreceri. Taica-meu inca ne face zilele, chiar daca nu suntem acasa, el da o petrecere cand e ziua noastra, cu invitati, tort, dans si tot ce trebuie. Numai sarbatoritul lipseste. In plus da petreceri si pentru zilele noaste de nume si pentru Gabi, si pentru 1 decembrie, e de coma. I-am zis odata ca mai lipseste sa-l sarbatoreasca si pe catel!

Laura sa stii ca tocmai pentru ca te iubeste foarte tare te saboteaza Mirci. Asa am citit eu prin cartile de psihologie. E atat de suparat ca l-ai lasat cu altcineva incat te pedepseste. Dar de iubit te iubeste cel mai mult.

Iulia sanatate multa Mufitei!

Esme ce oferta ieftina! Tare m-ar tenta si pe mine!

M-am procopsit cu un premergator, acum am si mai putin timp ca inainte de net ca incep si eu sa-mi fac treburi prin casa si sa mai citesc. Imi place premergatorul ca e ca un scaunel, nu sta numai in picioare. Cand oboseste se aseaza jos si se joaca. Patrick e super-incantat. La inceput sarea in el ca in jumper. Jucam si prinsa prin casa, eu fug si el dupa mine, e o fericire pe capul lui, chiuie ca la nunta!
Tot nu vrea sa pape fructe, numai avocado, atat. Azi dimineata dupa vreo 3-4 feluri de fructe aruncate la gunoi am cedat si i-am dat branza cu galbenus, ce papam eu, si iaurt. Din astea ar manca si 3 castroane. Iaurtul e singurul fel de mancare la care la sfarsit tot mai intinde boticul sa-i mai dau.
Ieri a avut mare succes avocado cu usutroi, cartof dulce si ficatel. A papat tare bine si asta. Dar el oricum la carne si legume nu prea face motocuri.
In rest cu somnul stam tot asa de prost, azi noapte de pe la 3 nu m-a mai lasat sa dorm si la 5 eram trezi-trezuti si ne jucam prin sufragerie. Asta-i Patrick.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Se vede nesomnul

LMA si toata fericirea din lume sarbatoritelor noastre Annika zambareata mica si Bianca Maria!!!

Adriana ce mai face zgubi mic? Tot racita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

LA MULTI ANI Annika si Bianca Maria

Sa fiti fericite si sa aveti o viata de printese, de vis!!

Ziua buna si de la noi. Am facut o ciorbita de pui cu bors si dreasa cu ou, o bunatate. Abia maine fac mucenicii. I-am zis ieri lui Bogdan sa-mi cumpere zahar, iar el vine cu o cutiuta de zahar pudra, cica n-a stiut de care sa ia, ca era de prea multe tipuri

Ah, stati ca nu stiu daca apuc sa fac maine mucenicii, ca ma viziteaza colega mea Angelika, vine cu fetita ei, Sophie, nascuta pe 24 decembrie 2008 (exact la 6 luni dupa David).

Am avut o noapte proasta, cu trezit la 00:30, apoi la 3, apoi stat treji amandoi pana la 4:30, apoi luat pe brat ca nu se mai putea... Gata, minunea noptilor bune s-a pierdut dupa 5 zile. Gasitorului recompensa grasa, da’ grasa de tot!

Am citit de meniul de petrecere al lui Alysh si m-a luat ameteala, pai eu nici la nunta nu am avut asa ceva, pa onoarea mea Cred ca va fi o petrecere de neuitat!! Ah, si bafta-bafta-bafta la examen!!!

Am citit la ca eric despre gradinitele cu camere de luat vederi si ma gandeam si eu ieri sa-i zic lui Simo sa o ameninte pe „doamna“ urechista ca va monta webcam-uri in camerele gradinitei si atunci dracu’ o ia daca mai pune mana cum nu trebuie pe vreun copil! Mai, tre’ sa iei atitudine cu asemenea specimene!

Laurita, tu esti si vei fi in veci number one pentru Mirci, niciodata sa nu te indoiesti de asta!! In plus, sa-ti spun ca eu cand m-am decis sa am un copil am fost constienta ca pentru mine asta trebuie sa fie o strada cu sens unic: adica toata iubirea si celelalte sentimente si chestii daruite trebuie sa vina numai dinspre mine spre copil. Sigur, intotdeauna primesti inapoi de la un copil inmiit tot ceea ce dai, insa eu nu voi astepta si nu voi pretinde niciodata absolut nimic. Prea m-a traumatizat atitudinea mamei mele, care cerea iubire si respect cu pumnul. Nu te supara pe mine, nu are nici o legatura cu tine, dar mi-am amintit de asta cand am citit ca ai spus ceva de "copilul nerecunoscator"; stiu ca la tine a fost gluma, dar la mama mea era in serios, iar "recunostinta" aia eu am platit-o cu sange si suferinta...

Lori, eu i-am luat lui David crema-balsam de la Avene, Trixera, e pe baza de apa termala si aia, am sa-ti spun cat de bine ii face la pielicica...

Cleo, ce frumoase sunt cuvintele si gandurile si sentimentele copiilor pe care le-ai postat M-a terminat asta: "O iubesc cand reusesc sa o fac sa zambeasca, caci inseamna ca rade in ea". Ami

MsBB, Chestia cu bataiala piciorului zvang-zvang o stim si noi!!

inais, hai sa-ti zic eu cea mai buna modalitate de blocare a tuturor sertarelor: stai in continuu de fundul ei si o blochezi Altfel ne asteapta ce-am vazut in poza Gabitzei

Doloress, mortal tatal tau, the king of all parties

Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Fetelor sunt in sfarsit acasa!!!!!!!!!!!!!!
A fost minunat, sotuyl a fost in we la mine am petrecut 2 seri super romantice in cel mai romantic oras al lumii, cel putin asa il consider eu.Piciul a ramas acasa.
Acum sotul gateste si eu mai stau la calc ca tot aveam ceva de facut.
We asta iar plec in vizita la ai mei la Focsani, pe la Tg Ocna de acolo de unde este sotul, un pic pe la Slanic Moldova.peste 2 We insa merg iar la munte la cota 1400 unde by the way se schiaza si e super zapada, mi-a zis soramea care locuieste la Brasov ca e minunata partia.
va pup si revin.Adriana nu te-am uitat cu rasp noi mergem de obicei la Busteni pe Calinderu, dar cea mai cea este Sorica din Azuga, e si pentru profi dar si pt incepatori.Dar am vazut ca tu loc in Austria, pai nu aveti acolo best of partiile de schi?
Pupici

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Miss, Doloress - va urez nopti cat mai bune, pline de , fie ca mosh ene sa vina pe la gene, sa astearna somn pufos pentru david si patrick frumos

Ptiu, ptiu daca tine formula magica o repet in fiecare seara si pt Andra.
La noi deja e o imbunatatire extraordinara. De la 98787576764 treziri pe noapte cu urlete si tot tacamul acum cateva scancete pe noapte sunt ... parfum!
S-ar parea ca in cazul nostrul tzatza era problema. Avem de acum o luna de cand nu-i mai dau san deloc-deloc noaptea. La culcare si apoi dimineata la prima ora. La inceput ii dadeam lapte praf cand se trezea si ca drept dovada ca nu se trezea de foame lua doar vreo 20 de ml in juma de ora . Bine nici la san nu manca mare lucru, ca imediat cum o puneam adormea dar nici nu ma lasa sa ii scot tzitzi din gura iar daca o faceam ... scandal!
Mai greu a fost in primele nopti cand s-a trezit ceva mai des si urla din cale afara de urat, dar acum nici macar de lapte praf numai este nevoie.
Totul este insa sa nu ma vada pe mine. Daca m-a vazut gata, s-a dus tot. Nu se lasa pana nu-i dau san. Asa ca ... eu am fost exilata si acum mandra doarme cu tati. Speram cu timpul va fi mai bine si va uita de san noaptea.
Am avut mare noroc de tati ca a avut rabdare si s-a incumetat. Cred ca i s-a facut mila de mine aka cadavru ambulant .
De trezit tot ma trezesc noaptea dar macar apuc 4-5 ore de somn , ceea ce e DIVIN!
Mi-a fost tare greu sa o aud la inceput cum plange, mi se rupea inima si stateam la usa dormitorului gata sa intru sa o pun la san dar am reusit si cred eu ca este o mare performanta.
Hai ca m-am lungit, iara!

Am o limbarnitzaaaa! Vezi vecina? tre sa ne gasim , sa mai povestim ca se busesc cuvintele astea in capul meu blond

Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multe lunite puisorilor Annika, Ana si Bianca! Sa fiti sanatoase, mandre si frumoase!

Citat:

M-am procopsit cu un premergator, acum am si mai putin timp ca inainte de net ca incep si eu sa-mi fac treburi prin casa si sa mai citesc. Imi place premergatorul ca e ca un scaunel, nu sta numai in picioare. Cand oboseste se aseaza jos si se joaca. Patrick e super-incantat.

Si io! A picat de sus... de la o vecina de sus. Am zis ca hai dom'le sa vad ce reactie are Robert in el, cand colo nici urma de drag de preme-cand se plictiserste de jucariile de pe el, gata vrea afara, nu vrea sa umble cu el. E mai simplu si fun sa o ia la sanatoasa prin toata casa, de-a busilea. Very well.

Citat:

Mai greu a fost in primele nopti cand s-a trezit ceva mai des si urla din cale afara de urat, dar acum nici macar de lapte praf numai este nevoie.

MsBB n-am inteles cum ati trecut de greu, ai lasat-o sa planga? Sau a functionat consolarea lui tati, ca si la noi sigur asta e buba miilor de treziri, ca vrea la san chiar pt cateva secunde, insa nu-l las sa planga, asta e!

Inais miss you, nuuu..nu inca bebe 2, mai enjoyim la Robert!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

MsBB, hai ca-mi faci speranta... nu cu incantatia (pentru care insa te pup ), ci cu informatia despre noptile tale si mai ales despre incetatul alaptarii noaptea care a coincis cu noptile mai bune ale Andrei. Ia sa incerc si eu sa nu-i mai dau deloc san noaptea, sa-l dezobisnuiesc de tot... iar dupa aceea poate il pun in camera lui, in patutul lui, fiindca in patul nostru ia uitati cum l-am gasit azi dupa-amiaza.

Mai fata draga si frumoasa, nu-mi vine sa cred ca eu acum te vad pentru prima oara in poza (ti-am cotrobait prin album) si poza asta imi place la nebunie: doua fete ochioase si frumoase

Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Lori las ca pleaca ei socrii si recuperam...Ai vazut ca virgula copiii is diferiti? Iasmi sta f linistita in premergator. Nu o las eu insa. O las f putin.

MissP asa fac acum...ma tin non-stop dupa ea!

Doloress simpatici ai tai parinti...adica al tau tata cu petrecerile lui! Imi pare rau de noptile voastre. O sa creasca el si o sa se mai schimbe.

Maine sper sa avem o zi mai frumoasa ca vreme...sa iesim din casa...asa au promis astia de la meteo!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Da mai fetelor, tatal meu e innebunit dupa petreceri. Si se mai intreba de ce la 16 ani era sa-i daram casa. Pai cu cine sa seman si eu? In orice caz eu am fost mai cuminte decat el care in tinerete s-a dezbracat in pielea goala si a facut baie in fantana arteziana de la Teatrul National in semn de protest. Era hippiot, avea plete si blugi evazati, l-a si arestat politia.
M-am certat la cutite cu el la nunta mea ca voia sa-mi puna Led Zeppelin. I-am zis ca o sa fuga jumate din invitati. A stat bosumflat toata nunta ca aia din formatie nu stiau sa cante Beatles si cantau numai po****ra.
Cand a auzit ca trebuie sa nasc in iunie era tare fericit ca din aprilie pana in iulie nu mai aveam sarbatoriti in familie si nu mai avea nici un motiv sa dea petreceri. Asa acuma mai are un pretext.

Inais, Ms BB, Miss multumim ca simpatizati cu noi si cu noptile noastre albe. Si eu cred ca odata cu intarcatul o sa vina si pentru noi nopti mai bune, insa nu prea sunt inca pregatita sa-l intarc. Ne mai chinuim asa putin. Pana m-oi duce la servici si mi-or cadea ochii in gura.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput