Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (81)
Raspunsuri - Pagina 21
gabitzam spune:
Vine capitol nou.
Capitolul 82
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
MsBB spune:
Lorich - nuuuu, n-am lasat-o singura sa planga! Bine, recunosc sincer ca odata am incercat si asta dar dupa cateva secunde am fugit dupa ea pt ca imi era teama ca se sufoca, asa cu patima plange. Tati a fost de serviciu atunci cand ne-am hotarat sa incepem experimentul.
Doloress - toata lumea imi spunea ca o sa fie mult mai bine cand o sa o intarc dar ca si tine nu ma simteam pregatita sa renunt la alaptat. Asa ca am convenit impreuna cu tati sa incercam sa o dezobisnuim de san noaptea cu lapte praf, ceai, apa, orice...Si iata a mers. Bine nu pot sa zic ca avem nopti dormite cap-coada dar tot e multtt mai bine fatza de ce a fost.
Acum in continuare ii dau san dar noaptea in caz de forta majora lapte praf. Oricum de vreo saptamana nici n-a mai fost nevoie sa-i fac lapte praf, a adormit mangaiata.
Miss - esti o dragutza! Multumim pt compliment. Pana de curand nu am avut poze cu mine in album pt ca nu ma socot cea mai interesanta dar deh s-a mai intamplat sa fiu si langa fii-mea, cam rar ce-i drept pt ca deobicei eu sunt fotograful.
Sper din inima sa se intoarca noptile bune pt ca stiu ce cumplit este sa fii constant obosit. Eu eram tare aproape sa cedez, simteam ca-mi pierd mintile de oboseala. Nu mai aveam nici rabdare, simteam ca ma sting.
Bai tocmai ce vorbeam de sertare , iata ca si fii-mea s-a apucat de scos de prin sertare, face inventarul vad... fug ca s-a apucat sa-mi manance hartiileeeee
Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste
gabitzam spune:
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2