Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (81)
Raspunsuri - Pagina 19
gabitzam spune:
Ina, asta cu sertarele blocate mie nu mi-a reusit la Andrei. Tot ce am facut a fost sa scot de prin ele chestiile periculoase. Peste degete nu a reusit sa si le dea totusi. Dar ii facea placere sa insire pe jos tot continutul lor. Cam asa
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
belleane spune:
Salutare,
La multi ani copilasilor de 8,9,10!
Vreau sa urez mamicilor de M&M o primavara minunata si copii sanatosi si mancaciosi si in curand mergaciosi.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
belleane spune:
Simonacip: eu tot nu pot sa cred ca exista in Bucuresti asa ceva. Am vb si cu soacra mea care a fost mult timp directoare de scoala/gradinita in provincie si mi-a zis ca nici acolo nu practica pedepse fizice. Nu mai exista de mult timp asa ceva.Daca se afla la inspectorat zbori instant si tu ca educator dar si directorul. (Bineinteles daca nu e sustinut politic).
Totusi la 19 ani de unde atata rautate? Ma gandeam ca cele mai tinere sunt mai apropiate de copii si nici n-au trecut prin perioada cand se aplicau pedepse corporale.Uff tot felul de nebuni pe lumea asta, ce mai... lupul la oi!
Laura: fii sigura ca te iubeste enorm doar ca tu esti tot timpul cu el. Si te va iubi toata viata neconditionat.
Cleo: Bafta la examen! Deja ai terminat scoala de soferi? Ti-ar trebui o masina ca a mea fara ambreiaj. Doar frana si acceleratie. Eu ma simt regele soselelor in ea. Si nu mi se opreste motorul niciodata si sunt prima la plecarea de la semafor.
Inais: de blocat usi cred ca e buna ideea lui Cleo, eu am cumparat dispozitive de blocare cu adeziv care s-au dezlipit deja,asa tare a tras de ele.
Iulia: saracuta mufita sa se faca repede bine.
Eu i-am dat ceva foarte bun in loc de Biotics se numeste Enterol. 1/2 de pliculet pe zi vreo 10-20 zile. Le dati cum vreti in amestec cu mancarica sau in apa/ceai etc
Daca problemele la burtica sunt mai severe se da 1 pliculet.
Cat despre creme de fundulet cand e iritatia puternica nu prea ajuta nimic. Trebuie aerisita mult zona. La noi a mers mercurcrom. Alceva nu a fost bun.
socrate spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inais Neatza! Lori deci asa...bb2??? Va tinem pumnii...sa treaca criza! Socrate merci pentru dra. Carliontz! Eu ador (mai nou) produsele Weleda. Pe de alta parte, pentru ca-s greu de gasit (de comandat din afara costa mai ales timp...si nu-l aveti) as incerca un Atoderm Lait de la Bioderma. Esme interesant ce povestesti tu acolo cu petrecerea de 1 an. Venim si noi? Cat despre pretul cazarii este super! Noi acum mergem sa ne plimbam prin casa...de-a busilea, cum nimerim!E ffff interesant sa exploram toate sertarele. A propos, voi ce modalitate de blocare a sertarelor aveti?? Noi am gasit numai din cele care presupun gaurit de mobila si zau ca nu am chef. Va dorim o zi frumoasa! mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati 05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei" Cat de maaaare sunt!! |
Incearca sigurantele universale de la Primii Pasi. Noi astea le folosim, se lipesc.
belleane spune:
Alysh: super idee de petrecere venim si noi! De fapt la asta ma gandeam si eu sa nu mai facem la restaurant ci in curte undeva.
socrate spune:
Apropo de petrecere copil de taiat motz, noi vom face la un restaurant. Nu avem unde la curte, nu avem unde acasa, strict necesarul de invitati tot depaseste 10 persoane. Asa ca asta e. Bine veniti ar fi banii de la stat daca vin in final
gabitzam spune:
Noi vom face petrecerea de un an doar in familie cred. Foarte probabil la sora-mea in curte, la Constanta, ca ea este si nasa copiilor. Facem gratar, nu cred ca o sa fie ceva pretentios. O sa-i comandam un tort frumos. Oricum asta clar nu e petrecere pentru copil ci pentru adulti.
Mai vedem noi pina la vara ce si cum.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2
aldaesme spune:
sper sa mearga link-ul ca lumea. Puteti vedea www.neckermann.be/envoiture/DetailPage.aspx?fh_DETAILfh_view_size=10&fh_start_index=10&fh_sort_by=pr_commercialpriority&fh_sort_order=1&fh_secondid=nvb_ans_osah78n_s09&fh_lister_pos=19&fh_location=%2f%2fpackages%2fnl_BE%2fpk_active%3d1%2fpk_siteswitch%3E{nvb}%2fpk_vacationchannel%3E{car}%2fpk_country%3E{iso_at}%2fpr_boardtypes%3E{anvr_ai}&fh_eds=%C3%9F&fh_refview=lister" target="_blank">aici ce am comandat noi.
Edit:
Remarc ca duce la pagina initiala a ofertei, trebuie sa puneti la durata 7 nopti si sa alegeti o perioada dupa 16 august. In august si iulie oricum deja e aproape plin.
Esme
gabitzam spune:
Iupiii, mi-au venit restantele de indemnizatie din octombrie pina in ianuarie. Mi-au facut corectia de la 100ron la 600ron, din octombrie pina in ianuarie. Acum sa vedem cand vor face recalcularea. Zicea Costi ca se duce pe acolo pe la directoarea unde a fost data trecuta, sa vada care este treaba, poate afla ceva nou.
Andrada79 spune:
Bravooo gabitzam pt banisori. La noi a fost tati acum 2 saptamani in hambarului si i-au zis ca "teoretic din aprilie" incep sa dea banii din urma, adica diferenta pana la 85%