Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Multumesc de raspunsuri, o sa caut ceva la o farmacie mai mare...sa vad unde gasesc una aici prin Berceni

Acuma, sincer vorbind el a mai avut odata problema asta asa, cand am folosit Baby Bath de la Buchen, cand era mai mic. Aia de noapte e ok, dar asta vad ca ii provoaca reactii. Renuntam, sa vedem ce iese. Ii pun galbenele in apa ca sa ii mai linisteasca pielea. E sensibil ca ma-sa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Din ciclul : " Ce vraji a mai facut Andra" de vreo cateva zile a descoperit ca se poate ridica in picioare din scaunul de masa. Si eu care ma bucuram ca am un scaun de masa bengos, ca e prea stramt intre picioare sa-si scoate picioarele... de unde? Se scurge ca sarpele printre plasticul ala si-si scoate labutzele , hop in genunchi si-n picioare. Ieri era sa lesin cand am vazut-o cum statea parca la trambulina sa sara cap . I-am dat papa si m-am intors o secunda sa-i spal castronelul de mancare. Cand ma uit la ea ... hlizita toata statea in picioare gata sa evadeze. Pesemne io fi placut mancarea si vroia sa-mi vina la picioare sa-mi multumeasca .
De acum s-a dus cu libertatea, ii pun catusele la masa .
Alta chestie distractiva la masa: sa bata cu piciorul intr-un anume loc de face scaunul zvang-zvang! Picatura chinezeasca Sa te fereasca Dumnezeu sa incerci sa-i tii piciorul sa mai bata acolo!

Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Neatza!

Lori deci asa...bb2??? Va tinem pumnii...sa treaca criza!

Socrate merci pentru dra. Carliontz! Eu ador (mai nou) produsele Weleda. Pe de alta parte, pentru ca-s greu de gasit (de comandat din afara costa mai ales timp...si nu-l aveti) as incerca un Atoderm Lait de la Bioderma.

Esme interesant ce povestesti tu acolo cu petrecerea de 1 an. Venim si noi? Cat despre pretul cazarii este super!

Noi acum mergem sa ne plimbam prin casa...de-a busilea, cum nimerim!E ffff interesant sa exploram toate sertarele. A propos, voi ce modalitate de blocare a sertarelor aveti?? Noi am gasit numai din cele care presupun gaurit de mobila si zau ca nu am chef.

Va dorim o zi frumoasa!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui inais

Esme interesant ce povestesti tu acolo cu petrecerea de 1 an. Venim si noi? Cat despre pretul cazarii este super!

Daca te referi de ce ziceam despre litoralul Francez...aia e cazare...in Austria e cazare plus toate mesele si bauturi.
Mai pe larg :
Mic dejun - bufet, Pranz - bufet, 16-17 ceai sau cafea cu prajiturele si inghetata pentru copii, Cina - 3 feluri plus bufet salate, de la 19 la 22 bar la liber cu bere, vinuri, bauturi racoritoare.
Intrare gratuita la piscina, teren de tenis, tenis de masa.

Daca defapt ai inteles de la inceput imi cer scuze pentru informatia redundanta

Esme

Mergi la inceput

Citat:

Noi acum mergem sa ne plimbam prin casa...de-a busilea, cum nimerim!E ffff interesant sa exploram toate sertarele. A propos, voi ce modalitate de blocare a sertarelor aveti?? Noi am gasit numai din cele care presupun gaurit de mobila si zau ca nu am chef.

Cat de primitiv suna si arata sa legi mobila cu ceva? . Situatii disperate cer solutii disperate! In sufragerie am 2 corpuri de mobila cu usita si voi lega usitele intre ele si asta e! Estetic va fi cand mai creste mandra Voi face o trendy flendy funda si zic ca asta-i noua moda la Paris Acu cat o dura sa descopere ca poate sa dezlege.. e partea a 2-a.

Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MsBB

Citat:

Cat de primitiv suna si arata sa legi mobila cu ceva? . Situatii disperate cer solutii disperate! In sufragerie am 2 corpuri de mobila cu usita si voi lega usitele intre ele si asta e! Estetic va fi cand mai creste mandra Voi face o trendy flendy funda si zic ca asta-i noua moda la Paris Acu cat o dura sa descopere ca poate sa dezlege.. e partea a 2-a.

Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

deci vecina inais, io am lipit cu scoci. Asta e. Avem o zona unde ne jucam, si unde isi baga degetele regulat. Acu e scoci peste tot. Primitiv.

aldaesme, despre Austria, da ne si noua linku pliz pliz... cu super oferta! sa murim cu el in dinti.

mi-a mai zis Michaela/Monik16, nu mai stiu cine, ca gaesc covoras puzzle de pus pe jos in Metro. Au fo socrii - e 60 roni mp2. Cam scump.

fug ca urla.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Esme, intelesesem (scriam pe scurt din motive de prichindica )dar detaliile au fost binevenite. M-ai facut chiar curioasa...imi dai mai multe detalii? Unde, ce si cu cum...Aveai adresa mea de mail/ID-ul de mess...daca preferi asa...

MsBB nu e deloc primitiva metoda. A fost prima la care ne-am gandit. Insa ce te faci cu dra. mea?? Are o forta frate de le trage pe toate o data...daca-s legate. Si le apuca din lateral si pac le inchide...peste degetele!! Avem si niste glisiere f bune, astfel incat cu un varf de deget deschizi un sertar...nu'sh ce ma fac cu dra!!

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

mi-a mai zis Michaela/Monik16, nu mai stiu cine, ca gaesc covoras puzzle de pus pe jos in Metro. Au fo socrii - e 60 roni mp2. Cam scump.

Eu ti-am zis in vreo 2 randuri ,m-am repetat pt ca ma gandeam ca poate n-ai vazut mesajul. Tot din Metro am luat si eu dar am dat 45 pe ele.
Sunt si mai ieftine la Billa, vreo 10 RON, dar ce nu mi-a placut la ele ca au chestii care se pot scoate. Aveau cu diferite fructe in mijlocul bucatii de puzzle si bucati din fruct se desfaceau.Asa ca le-am impachetat si le tin in balcon. Pe mai tarziu poate fi o activitate interesanta. Sa scoata si sa le aseze inapoi dar asta cand gura nu va mai fi principalul organ de cunoastere.
Oricum poate mai aduc fara chestii care se pot scoate-manca.
Or mai fi si in alte parti dar n-am mai avut rabdare sa caut asa ca le-am luat pe astea chit ca sunt mai scumpe.

Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Citat:

Esme, intelesesem (scriam pe scurt din motive de prichindica )dar detaliile au fost binevenite. M-ai facut chiar curioasa...imi dai mai multe detalii? Unde, ce si cu cum...Aveai adresa mea de mail/ID-ul de mess...daca preferi asa...

MsBB nu e deloc primitiva metoda. A fost prima la care ne-am gandit. Insa ce te faci cu dra. mea?? Are o forta frate de le trage pe toate o data...daca-s legate. Si le apuca din lateral si pac le inchide...peste degetele!! Avem si niste glisiere f bune, astfel incat cu un varf de deget deschizi un sertar...nu'sh ce ma fac cu dra!!

05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Atunci o solutie mai injinereasca - legi pe dupa corpul cu pricina ( bine daca-ti permite mobila ). Eu de ex pot lega f usor mobila si sa ascund funda la spate. Iti dai seama ce inseamna sa ai nevoie de ceva aflat acolo in mod regulat cu mobila legata asa?

Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

MsBB...nu-mi permite. Vorbim de mobila de bucatarie, de corpurile de biblioteca si de dulapurile cat peretele din camere. Incercam si scotch...am mai practicat si metoda blocarii cu ceva...a inchiderii complete a sertarului. Asta a mai functionat. Daca acel ceva nu o atrage si el si-l trage de acolo.

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput