Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lori, banuiesc ca se refera la spray-ul cu apa termala de la Avene.
Daaa, ti-am zis eu bine ca te apuca dor de burtica, de bebe mic si uiti de toate belelele.

Drept e ca eu am avut un teribil sentiment de vinovatie fata de Andrei, dupa ce a aparut Raducu. Nu stiu, sa zica si alte mamici de bb2, daca li s-a intamplat. Simteam ca il privez de ceva, ca pina atunci a fost el centrul universului nostru, ca parca nu a fost destul am avut relatia aceea speciala, doar noi doi. E un sentiment tare amestecat.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

GABITZA..mersi...am sa-i dau si eu la fel.
LORICH...apa termala de la Avene,buna tare din punctul meu de vedere atat la fatuca cat si la fundulet.

Mersi de raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Neata fetele,

Noi am avut o noua noapte de cosmar
Nu stiu ce are frate, ca era totul ok. Nu mai pot da vina pe soacra. L-am pus langa mine, am dormit toti trei. El are treaba si noaptea. Se ridica in fund, abia am putut sa il pun jos, asta in repetate randuri. Si vorba aia seara ne jucam frumos nu ne alergam. Dar copilul e ocupat are treaba. S-a zbatut si zvarcolit toata noaptea.

In rest, Alysh draga mea, ce faci tu acolo ...pai poate la 18 ani sa aprecieze. Foarte frumos dar si eu as opta pt un gratar old fashion. Purcelul e de efect dar nu satura.

Laura, fii sigura ca Mirci pe tine te iubeste cel mai mult din lume.
Asa sunt ei, daca li se pare ca au ceva interesant,nu te mai baga in seama. Adica fi miu daca vede vreo pitipoanca la TV eu pot sa ma dau peste cap.

Stefany, biotics poti sa ii pui in laptic.Eu asa ii dadeam. Sau ceai daca bea.

Iulia sper sa va faceti bine repede. Din pacate bebeii primul lucru pe care il refuza e mancarea.

Inais ce zulufata ai tu acolo, asteptam sa va vedem life.

alra ce frumos ca v-ati intalnit si voi.Asteptam poze.

Fetelor eu as vrea mult bb 2 dar am cazut de acord de mult ca vom avea numai 1 si oricum daca nu castig la loto nu am cum.

Intrebare: al meu copil are pielea foarte uscata, adica se face asa ca si cum s-ar lua cu totul la un moment dat. As vrea o lotiune de corp mai hidratanta. Ce sugerati? Eu am folosit pana acum Johnsons si bubchen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare,

ziceam sa va zic...ca poate va dau idei. Daca sunt deplasata dati-mi una peste ceafa...virtuala. Noi cautam ca tot omul vacante pentru la vara. Ziceam 8 zile la munte si 8 la mare....astea din urma inca nu le-am gasit. Mai ziceam ca la munte sa vina socrii cu noi (i-am chemat si ep ai mei dar ei nu vor, ei avand casuta la muntele romanesc nu vad sensul de a se trambala pana in Alpi...ii inteleg). Asa...ieri am facut rezervarile la munte. Mie mi se pare ieftin...acu' cum spuneam daca credeti ca vorbesc aiurea nu ma bagati in seama. Deci 7 nopti, formula all inclusive, cu acces gratuit la piscina, terenuri de tenis etc. ne-a costat 264 de euro pe persoana - copilul vine gratuit, evident - in camera fara balcon si 284pp in camera cu balcon. Avand in vedere ca am rezervat pentru toata lumea, am luat o camera cu balcon, una fara si o camera single cu balcon pentru cumnatul meu. Cum vor fi si bunicii acolo o sa putem si noi sa jucam un tenis sa inotam cateva lungimi de bazin fara probleme organizatorice si poate chiar sa luam muntele la picior in cateva zile. Oricum vom cumpara si rucsac de carat copilul pe munte. Acum cautam litoral...nu african fiindca inca nu avem toate vaccinurile si de alea suplimentare inca nu vreau sa ii dau lui Lorelei...si nu litoral romanesc (va rog sa nu imi cereti sa explic). In principiu Slovenia, Croatia, Italia adriatica...sau coasta de azur (acolo am gasit casuta la 200 euro/7 nopti/casuta..;cu doua dormitoar,e living si bucatarie) dar partea negativa e ca ori gatesc ori mancam nonstop in localuri prima nu prea isi are locul in vacanta a doua ridica imens de mult costurile...asa ca...mai cautam.

La un an de Lorelei importan va fi tortul. Si da, la un an adultii se socializeaza, dar cum spuneam...asta e scopul, sa se socializeze si adultii din cand in cand . In capul nostru e clar ca ii vom tine ziua de ziua ei, respectiv pe 23 mai fiindca e chiar sambata, indiferent de vreme. Daca e vreme buna vor misuna pe afara, daca e vreme nasoala vor misuna prin casa. BBq este pe lista indiferent de vreme. Noi, cum spunea si alra avem asa in jur de 3 zile de vara in rest aproape zilnic ploua, sau e vant, sau e racoare, daca e sa stam dupa vreme nu facem in veci nimic. Si vom pune pe bbq chestii deja stiute gen:
- ciuperci umplute cu un soi de pesto,
- frigarui de pui, porc, vita, marinate, asortate cu ceapa, ardei, vinete, etc.
- peste (pastrav) marinat, poaste si peste in papiota...intre timp am descoperit si frunzele de bananier si trebuie incercate si retetele cu peste in frunza din aia,
- banane cu zahar brun,
- mere cu scortisoara (astea ultimele in folie).
O sa fie sigur ceva salate...ca am vegetarieni in gasca...carora abia astept sa le spun ultimele "descoperiri" si anume faptul ca ciupercile sunt defapt mult mai aproape de animale decat de plante .
Si evident masline, branzeturi si alte chestii din astea micute si la mana.
Avand in vedere ca majoritatea copiilor vor fi deja peste un an la timpul ala, voi incerca sa fac ceva cocaturi si pentru ei sa nu se uite in gura noastra mancand doar piureuri .
Tortul cel putin ala pentru adulti in care copii isi vor baga mainile va fi unul cu crema serioasa ca sa o vad pe fata mea toata manjita , dar ca sa li se dea si copiilor dulce daca vor voi face si un tort fara crema doar cu ceva glazura sau martzipan deasupra.

In mare asta e planul...nu fineturi, totul asa la botul calului tocmai ca sa ne putem socializa ca lumea. Apropo, la noi la bbq de regula barbatii il fac si de regula toti participa, la fiecare bbq...macar stau de vorba cu sefu daca nu si intorc carnea din cand in cand...

Bauturi tot ce trebe si suc proaspat de portocale pentru pitici...sau milkshake pentru cei care deja baga lapte de vaca (cum ar fi fi-mea ).

Socotind pe degete mi-a iesit 16 copiluti, majoritatea nascuti anul trecut dar mai sunt alti cinci nascuti in alti ani si apartinatori. Acu stim deja ca Robertzel fuge in Romania...asa ca defapt momentan sunt 14 copiluti si apartinatori...cu alte cuvinte speram clar pentru vreme buna .

Se facu ora si tre' sa incep munca!

O zi buna,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Noemi, eu zic sa intri intr-o farmacie mai buna si sa vezi acolo, din toate gamele dermato-cosmetice pentru copii, adica Avene, sau Mustela, sau Bioderma, sau ce o mai fi aparut intre timp.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Am gasit cautand acum pe net o firma de la care se poate comanda supozitorul minunat de eucalipt...evident si alte mii de chestii.

Mi-am facut cont si am remarcat ca se poate face si pentru adrese din Romania, de aceea va dau www.bioreform.eu/products.php?category_id=426&orderby=p.code&desc=1&lang=en" target="_blank">aici linkul direct catre pagina unde se afla si supozitorul impricinat. Altfel trebuie cautat dupa : Category: Natural Vitamins & Supplements Soria Bel. Eu sper ca eventual sa se poata si trimite in Romania daca aveti nevoie...va las pe voi sa explorati restul produselor.

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

zi de 2 lei. ma simt rau (poate de la maslinele cu migdale pe care le-am halit pe nerasuflate aseara??? ), iar idiotii mei de vecini nu mai termina cu bormasina aia. nu mai pot, imi vine sa-i . iar bietul copil se sperie de zgomotul ala infernal . oooof, abia astept sa ii dau sa pape de pranz si sa plecam in parc...
esme, ca de obicei, imi lasa gura apa cand citesc postarile tale, simt ca ma ingras cu fiecare cuvant citit
socrate, eu folosesc mustela. la inceput foloseam nivea, dar avea pielea foarte uscata, desi o dadeam cu ulei. apoi am luat mustela si si-a revenit gogoasa mea in 2 zile. dar cel mai bine e sa te duci in farmacie si sa te uiti pe indelete la ce produse mai exista pe piata, asa cum ti-a spus gabitza.
vecina, stiu ca nu-i chiar frumos afara, dar tot sper ca ne vedem azi. noi iesim, mai ramane sa iesiti si voi...

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aldaesme

Am gasit cautand acum pe net o firma de la care se poate comanda supozitorul minunat de eucalipt...evident si alte mii de chestii.

Mi-am facut cont si am remarcat ca se poate face si pentru adrese din Romania, de aceea va dau www.bioreform.eu/products.php?category_id=426&orderby=p.code&desc=1#9001 =en" target="_blank">aici linkul direct catre pagina unde se afla si supozitorul impricinat. Altfel trebuie cautat dupa : Category: Natural Vitamins & Supplements Soria Bel. Eu sper ca eventual sa se poata si trimite in Romania daca aveti nevoie...va las pe voi sa explorati restul produselor.

esme

sarutmana!! sa stii ca o sa comand... pe site-urile de la farmaciile mari (donna, sexiblue, helpnet nu am gasit).

voiam as va dau ceva amuzant:
Vorbe trasnite: De ce isi iubesc copiii mamicile?

"O iubesc pe mama pentru ca nu face diferente intre mine si fratele meu. Imi spune ca sunt cel mai frumos copil din lume... mai ales atunci cand se uita la el". Andrei

"O iubesc pe mama pentru ca e singura persoana din univers care stie ca intotdeauna ascund dulciurile de ea. Cu toate ca stie si unde (nu ma lasa sa mananc prea multe), uneori nu le gaseste". Janina

"De ce crezi ca Doamne - Doamne ti-a dat-o pe mama ta si nu ti-a dat oricare alta mamica? Doamne-Doamne stia ca mama mea ma place mai mult decat mamicile celorlalti copii". Ruxi

"O iubesc pe mama caci stie sa imi faca temele mai bine decat mine". Angi

"O iubesc caci imi spune intotdeauna sa nu mai ma cert cu copiii de la bloc, insa atunci cand totusi ma cert, o aud si pe ea certandu-se cu mama copilului. Cand eu ma cert cu acel copil imi spune sa nu se mai intample, cand ea se cearta cu mama copilului spune ca "s-a intamplat". Mihai

"Daca ar fi sa schimbi un singur lucru la mama ta care ar fi acela? I-as scoate ochii aceia invizibili de la spate. I-as scoate aripile acelea de inger pe care credeam ca le tine la spate, dar pe care de curand si le-a mutat in fata. Ana

"O iubesc caci stie sa ieftineasca zarzavaturile in orice taraba de la piata in doar cateva minute, cat sta de vorba cu vanzatorul". Mari

"O iubesc caci imi da din prajiturile ei fara ca eu sa ii dau din ale mele. O iubesc caci de multe ori, cand merit sa fiu pedepsit, mama uita ca trebuie sa ma pedepseasca". Cristi

"O iubesc caci e frumoasa chiar si atunci cand e urata si nu se machiaza". Ioana

"O iubesc cand reusesc sa o fac sa zambeasca, caci inseamna ca rade in ea". Ami

"O iubesc ca intotdeauna vrea sa ma invete ceva, desi cateodata nici ea nu stie prea bine ce anume". Danut

"O iubesc deoarece atunci cand ii daruiesc cel mai urat cadou de 8 martie, se mandreste si se lauda tuturor mamelor ca l-a primit pe cel mai frumos. O iubesc deoarece stie ca nu am talent special ca sa-i arat iubirea mea, dar cand va vedea ca am avut curaj si am incercat sa scriu aici, o sa spuna despre mine ca sunt cel putin un copil minune". Radu

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

v-am adus niste mucenici .
Stiti cum sta broasca cu burta la soare??? Asa eram noi ieri dupa ce am halit vreo 4-5 mucenici. Buniiii rau! Am mancat de nu ma puteam intoarce , stateam in pat cu burta-n sus si ma gandeam ca parca-parca ar mai merge unul

Esme - nu citesc, nu citesc . Suna a chef de pomina . Bai ce as vrea si eu sa vad 16 copiluti murdari de frisca

Alysh - BAFTA!!!! Asteptam vesti bune!

Vecina - nici nu stiu ce sa zic.... Ieri am tinut matza un pic la aer si azi-noapte s-a apucat iar de tusit serios . Este si tare maraita. Toata noaptea s-a foit, a plans in somn, se ridica in 4 labe, ba in genunchi, ba deschidea okii si apoi ii pica capul in piept. Acum s-a dus cu tati la culcare, eu i-am pus legumele la fiert, astept sa se treazca sa vad cum este. Oricum daca iesim tre sa fiu scurta pt ca neaparat trebuie sa ajung la cumparaturi. Am ramas si fara iaurt si fara fructe , ce mai ? bate vantul serios in frigider . Te sun cand se trezeste si-ti zic cum e , in ce dispozitie se scalda...

Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:
citat din mesajul lui aldaesme

Mi-am facut cont si am remarcat ca se poate face si pentru adrese din Romania, de aceea va dau www.bioreform.eu/products.php?category_id=426&orderby=p.code&desc=1#9001 =en" target="_blank">aici linkul direct catre pagina unde se afla si supozitorul impricinat. Altfel trebuie cautat dupa : Category: Natural Vitamins & Supplements Soria Bel. Eu sper ca eventual sa se poata si trimite in Romania daca aveti nevoie...va las pe voi sa explorati restul produselor.

esme

sarutmana!! sa stii ca o sa comand... pe site-urile de la farmaciile mari (donna, sexiblue, helpnet nu am gasit).

voiam as va dau ceva amuzant:
Vorbe trasnite: De ce isi iubesc copiii mamicile?

"O iubesc pe mama pentru ca nu face diferente intre mine si fratele meu. Imi spune ca sunt cel mai frumos copil din lume... mai ales atunci cand se uita la el". Andrei

"O iubesc pe mama pentru ca e singura persoana din univers care stie ca intotdeauna ascund dulciurile de ea. Cu toate ca stie si unde (nu ma lasa sa mananc prea multe), uneori nu le gaseste". Janina

"De ce crezi ca Doamne - Doamne ti-a dat-o pe mama ta si nu ti-a dat oricare alta mamica? Doamne-Doamne stia ca mama mea ma place mai mult decat mamicile celorlalti copii". Ruxi

"O iubesc pe mama caci stie sa imi faca temele mai bine decat mine". Angi

"O iubesc caci imi spune intotdeauna sa nu mai ma cert cu copiii de la bloc, insa atunci cand totusi ma cert, o aud si pe ea certandu-se cu mama copilului. Cand eu ma cert cu acel copil imi spune sa nu se mai intample, cand ea se cearta cu mama copilului spune ca "s-a intamplat". Mihai

"Daca ar fi sa schimbi un singur lucru la mama ta care ar fi acela? I-as scoate ochii aceia invizibili de la spate. I-as scoate aripile acelea de inger pe care credeam ca le tine la spate, dar pe care de curand si le-a mutat in fata. Ana

"O iubesc caci stie sa ieftineasca zarzavaturile in orice taraba de la piata in doar cateva minute, cat sta de vorba cu vanzatorul". Mari

"O iubesc caci imi da din prajiturile ei fara ca eu sa ii dau din ale mele. O iubesc caci de multe ori, cand merit sa fiu pedepsit, mama uita ca trebuie sa ma pedepseasca". Cristi

"O iubesc caci e frumoasa chiar si atunci cand e urata si nu se machiaza". Ioana

"O iubesc cand reusesc sa o fac sa zambeasca, caci inseamna ca rade in ea". Ami

"O iubesc ca intotdeauna vrea sa ma invete ceva, desi cateodata nici ea nu stie prea bine ce anume". Danut

"O iubesc deoarece atunci cand ii daruiesc cel mai urat cadou de 8 martie, se mandreste si se lauda tuturor mamelor ca l-a primit pe cel mai frumos. O iubesc deoarece stie ca nu am talent special ca sa-i arat iubirea mea, dar cand va vedea ca am avut curaj si am incercat sa scriu aici, o sa spuna despre mine ca sunt cel putin un copil minune". Radu

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

baga si mie o cutie si iti dau banii

Mergi la inceput