Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

mai Alysh, eu n-as baga purcel la protap. tine minte ca am fost intr-o toamna invitatata la o petrecere a firmei la Valea Calugareasca..atmosfera campeneasca, lautari, frumos...din meniu si purcei bine rumeniti. erau mici dar atat de grasi, toata lumea cauta parti mai putin grase..nu prea s-a mancat...
si noi vrem sa organizam ceva acasa..poate cativa bebei cu parinti,harmalaie, galagie...de-astea obisnuite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alysh iar ne eclipsezi cu ideile tale marete??? ce dragut ca deja ai atatea idei, eu din pacate inca nu m-am gandit si nu stiu cum sa fac, ca deh, spatiul e mic in casa si sa vedem...
Cat despre iubit mai mult, si eu am increderea ca bb pe mami o s-o iubeasca mai mult, dar na, e nsaol sa intinzi mana spre el si sa nu vrea sa vina. Daca ar fi mama nu m-as simti nicicum...
dar alte persoane?? in fine...
Tin 10 pumni stransi maine!!!
ca-eric pai pune-l pe tati la treaba cu pozatul, nu-l cruta!! ca vezi ce ii iese din mana!
Ma duc sa intind rufele si la nani.
Siiis vin maine!!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Siiis vin maine!!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Nu vreau sa te intristez...dar parca tu ziceai ca de fiecare data cand vreti sa va vedeti ploua... Ia uite prognoza pe maine: http://vremea.kappa.ro/

Petrecerea de 1 an...probabil in curte la bunica-mea, cu familia strict. Aperitive, gratar, deserturi- tort&praji!
Mai este si varianta sa chemam si pitici dar cred ca la aniversarea de 1 an mai mult socializeaza parintii decat piticii...deci ma mai gandesc.

Iulia eu ziceam de hainutele de la M&S. Nu stiam ca toate-s "gandite" asa. Nu mai iau de la ei. Culmea e ca i-am comandat de pe La Redoute, Kiabi. Totul ok. Si-s si mai ieftine. Pacat...poate tine si de model la M&S...

Esme simpatica intalnire ati avut voi acolo. Asteptam pozele alea...

MissP succes cu mucenicii aia..! Eu am mancat de 2 ori azi. Din cei fierti. Suuuper!

Simona naspa faza cu gradi. :( Ce sa zic, tot cu cineva din familie e mai safe. Pe de alta parte nici nu poti sa-l tii acasa pana se face de 18 ani! Dificil de ales, insa gandeste-te la o chestie: macar David este mare si a zis ce si cum. Dar unu' mic de 1 an jumate- 2?? Chiar ca ma ia cu cald cand ma gandesc ce voi face cu Iasmi.

Va las acum, merg la somn!
Sa aveti o seara linistita!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

alysh, esti o draguta . mi-am amintit sa intru sa-ti urez multa bafta maine . fa-i praf!!!
mai vorbim si maine. noapte buna

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

buna la toata lumea

am intrat sa va zic ca am cunoscut si eu in cele din urma una bucata mladitza si una bucata muguras si mi-a placut tare de ei mladitza linistita si dragalasa asa cum mi-as dori sa fie fi-mea asta mica (ca cu 2 nebune in casa eu nu ma descurc!) si mugurasul cotrobaicios si alergacios, pare omulet cu mare potential sa ajunga ca fi-mea asta mare - care e la oferta apropo, o dau cui o cere in weekend a incercat sa o diversifice pe sora-sa cu biscuiti si ou kinder si ulterior cu MUFFIN (si nu briose cum ar zice neavizatii - si da, m-am prins ca sunt cu 2 gusturi ca ma uitam cu jind la fi-mea ca ea o luase pe aia cu ciocolata si mie imi daduse una fara, insa tare interesanta la gust )

in rest am mai vazut 2 mamici simpatice foc si grijulii care se straduiau sa bage niste terciuri lipicioase in procent cat mai mare in bebei si reuseau sa faca si conversatie sociala intre timp, haha, cu copii devi o clona de napoleon fara sa iti dai seama. vreau sa va mai zic ca uitasem perioada asta... valeleu ce ma asteapta. iara. nicolu meu e cu laptic inca, laura mananca singura de la 1.5 ani, trebuie doar sa curat dupa ea
si sa nu uit de taticii care au fost folositi pe post de scaun inalt, baveta, locotenent la schimbat pampers refulat, etc. si da, si ei faceau si conversatie in acelasi timp

ce sa zic, mi-a placut mult de ei si ii mai chem cu siguranta pentru o partida de balaceala in curte intr-una din cele 3 zile de vara belgiana, care speram cu totii sa pice in weekend si imi pare bine ca laura are parteneri de jughineala, apropo, gagica se adapteaza oricarei varste caci il urmarea pe robertel deabusilea prin casa - cu ocazia asta mai scapa sora-sa de tras de falcute, facut clap-clap cu manutele, tipat in urechi si alte dovezi de afectiune de la "grote zus"

pupici la toata lumea de la tot familionul, inclusiv puradeii adormiti de la ora 9, ce credeati?

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

Neata!Fetelor cum se da biotics-ul?De cate ori pe zi si cate pliculete?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena_g

Neata!Fetelor cum se da biotics-ul?De cate ori pe zi si cate pliculete?

niatsa. Nu stiu. Sigur nu in .

edit: f. dragutse belgiencele, dar nu ati dat si voi poza, ceva..... macar cu prajiturile gatite, sa murim aici de pofta.

voiam sa va mai zic ca la mine ultima menstruatie a fo 27 iulie 2007. Pna azi dim. Oare mi-au expirat absorbantele?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

CLEO...ma gandeam sa i-l pun in bere!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elena, eu am pus biotics direct in mancarica, in piure, in iaurt, in ce a fost in meniu in ziua cu pricina. Un plic pe zi am folosit eu.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

neata la cafea in viteza

Multumim pentru urarile de ieri, mamaaaaa... 9 luni! De fapt un an si jumatate de bebe, de fiinta minunata ce mi-a invadat inima, sufletul, viata si m-a facut sa stiu ce e aia fericirea...wow, nu pot oricum sa pun in cuvinte ce simt ma uit la el si sunt fericita.
Ne-am chinuit ieri (si cred ca si azi) un dinte (Dl. Dinte nr. 6) in rest a papat foarte bine si e tare cuminte si sociabil, rade si se joaca cu bunicii.
Am mentionat ca-l iubesc de mor, ca sunt i-re-me-di-a-bil indragostita?
Desi intr-un fel abia astept burtica si bebe mic, cu fatza cat palma, daaaar inca vreau sa ma bucur exclusiv de Robert! Suna ciudat? Vreau s ane avem unul pe altul pt inca o vreme, apoi frate sau sora va avea for life... Doamne ajuta sa treaza si criza ca altfel nu pup bb2. gabitza aveai dreptate asta vara cand ziceai ca parca ma vezi dormica de burtica (eu plangeam cu colicii si ziceam ca am dat si hainutele ca nu-mi mai trebuie bb2)

Iasmi pupa si Robert!

Alysh si eu vreau sa ma gandesc la petrecere de un an, dar va fi in familie, cred.

elena eu pus biotics in lapte cu cereale, deci vezi, paleta e larga... de la bere la lapte.

va pe toate, s-a terminat , buna ai mai facut-o Cleo acus treb sa va las, sa ma intorc la programul artistic cu bunicii.
Alinuk foarte frumos demersul tau; cred ca iti voi trimite si eu o pozica (dar sa o fac first), ca e intr-adevar mare minune alaptatul bebicului. Trimit pe am2000ro@yahoo.com

Elena apa termala cum? da-mi si mie un nume, ceva.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput