Copilasi de aug-sept-oct 2004 (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

danina, imi pare tare rau! de la noi si Doamne-Doamne sa va ajute sa treceti cu bine peste aceasta incercare!

proud mammy
micul artist
in joaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Danina imi pare tare rau Multa putere sa terci peste asta, multa sanatate, sa-ti revi repede, si s-o luati de la capat. Data viitoare va fi bine

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Salutam lumile!
Va uram o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Asa sper fetelor, merci.

Acum stau cu Dia cu febra 39 de am si uitat prin ce am trecut , pt moment deocamdata. Are pt prima data amigdalita....chiar nu stiu de unde si cum, asa ca nici nu am timp sa ma mai gandesc cand o vad ca ii creste febra.

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Multa sanatate bolnaviorilor.
Distractie maxima celorlalti, care au wk prelungit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

ce we prelungit, se pare ca ati intrat deja in vacanta!

ce mai faceti - toata lumea ok, sper!!!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Suntem ok acum....
Am avut un weekend prelungit la mare. Am botezat fetitza unor prieteni in Eforie si am profitat de asta, asa ca am stat 4 zile, am facut si plaja, a fost cald si frumos, . Chiar ne-am relaxat, cu exceptia oboselii de dupa petrecere, dar acum ne-am revenit, o sa vin si cu poze.

Va pup si o zi frumoasa.

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna fetele, danina off imi pare rau pt ce s-a intamplat si ma bucur ca esti ok acum
noi suntem binisor, ma lupt cu oboseala, cu programul copiiilor, cu gradi, cu ore de masa ale cu rares, cu maraielile lui si tot asa
dar in ansamblu e totul ok, au fost un pic raciti de Paste, doar nas infundat si mucisori, dar m-am stresat rau ca au fost amandoi, si mi-era teama ca el sa nu faca febra ilinca a tusit destul de rau si tot asa
am avut botezul pe 2 mai, nu am pozele inca,, dar am pus cateva poze la semanatura chiar de saptamana asta, daca aveti timp sa le vedeti

pupici pt toti si incerc sa intru mai des

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Va pup fetelor!

Voiam sa va spun de noi ca ne-am mutat, suntem bine, ne instalam incet-incet, mai suntem cu diverse prin cutii, dar macar suntem la casa noastra!

Mironul s-a adaptat bine la noua scoala, cu noua educatoare, cu noii colegi. A si fost luat in primire de toti si e inca tratat altfel si poate de asta schimbarea nu a fost asa dureroasa.

Deja a fost invitat la un coleg de clasa in we ca sa se joace!

Cel mic e un dracusor. Face numai prostioare si ma gandesc ce copil cuminte a fost cel mare la varsta lui! Stefanu ne scoate untul din noi

Danina, fi tare, e cumplit prin ce ai trecut si sunt sigura ca va fi bine data viitoare!

Voiam sa va zic ca a nascut Cristina (Blue77)pe 14 mai.

Va pup pe toate si mai vin sa va dau vesti.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mitza biciclista cu Stefan Daniel (02 ian. 2008) si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut, mamici si pitici,

Imi pare bine sa va regasesc si sper ca vestile voastre sa fie din ce in ce mai bune.

Danina, imi pare bine ca ti-ai revenit putin. O sa vezi ca va fi bine data viitoare. Sanatate Dienutei!

Lorena, ce a nascut Cristina? Tot baietel?

Noi am fost in vacanta in Ro, dar a fost prea scurta vacanta si prea multe vizite in timp record. Asadar, nu prea am reusit sa ma odihnesc ca am fost doar cu Alma de data asta. O sa revin cu poze cat de curand.

Acum renovam cate ceva prin casa, am spart niste pereti sa modificam holul si proiectul asta ne cam papa tot timpul in ultimele zile si o sa cam dureze. De aceea nu apuc sa scriu aici, dar de citit o fac aproape zilnic (cand scrieti, of course).

Alma e o strengarita mamoasa si pupacioasa, asculta din ce in ce mai bine, devine o d-ra inteleapta.

Eu mi-am gasit un ajutor pt menaj (curatenie in toata casa si calcat 1 data pe saptamana) ca altfel as lua-o razna de as continua sa le fac eu pe toate.

Cam atatea despre noi. O sa revin cu pozele promise.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput