Copilasi de aug-sept-oct 2004 (2)
Raspunsuri - Pagina 8
lorena_andreianu spune:
Dana, am intrat special sa vad cum mai esti! Nu esti singura care se plange de sistemul spitalelor din Ro si imi pare rau prin ce treci.
Intr-adevar si eu am facut aici cand eram insarcinata cu Stefan o eco tot la 5 sapt si se vedea sacul embrionar doar... nu-ti spun prin ce idei am trecut... E drept, nu avea sangerari, doar dureri destul de nasoale. Si mie mi-a fost frica si am vazand defiland tot felul de scenarii. Am luat-o insa ca atare si am asteptat sa fie sarcina mai mare si sa refac eco (tot la 11 sapt).
Nu stiu ce sa-ti zic... D-zeu cred ca le aranjeaza mai bine ca noi...
Iti urez mult curaj si sa fie totul bine!
Din pacate eu n-o sa va mai scriu timp de o luna si mai bine. Luni ne mutam si nu vom mai avea net.
Va pup, numai bine si Paste Fericit!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mitza biciclista cu Stefan Daniel (02 ian. 2008) si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 4 ani
pufymic spune:
Sa aveti fetelor voi si familiile voastre un Paste Fericit, si Lumina Invierii sa va lumineze sufletele toata viata!
Danina si sper sa fie totul ok si sa nu fie sarcina oprita in evolutie!
Va pe toate, cu mult drag!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu!
elyanne spune:
Nu stiu daca o sa mai am timp sa mai intru pe DC mai tarziu, asa ca va transmitem acum...
Un Paste Fericit!
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
LiliaToma spune:
Buna,
Va uram si noi o sarbatoare cat mai frumoasa: Lumina invierii sa patrunda in casele voastre, deschideti larg sufltele si primiti linistea si bucuria acestei minuni ! Sa invatam de la ea sa iubim fara limite, sa ne bucuram de ce avem si sa fim buni si iertatori in toate
danyce spune:
Hristos a Inviat!
Sa aveti zile frumoase de sarbatoare!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
elyanne spune:
Adevarat a inviat!
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
CRISMIR spune:
HRISTOS A INVIAT!
DANINA,ma rog sa fie totul bine si sa auzim numai vesti bune!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
iulyp spune:
Adevarat a inviat! Se sarbatoreste sf. alexandru azi! LMA celor care poarta acest nume.
elyanne spune:
Sf. Alexandru azi? Nu stiam... sa ii zic fratiorului LMA
Cateva poze cu picii la tara:
http://picasaweb.google.com/elianacalin/Aprilie2009#
danina spune:
HRISTOS A INVIAT!!!
Din pacate ...de ieri nu mai am bb in burtica, mi-a fost extrem de rau si am ajuns la urgenta, unde s-a recurs la chiuretaj. Sarcina era oprita din evolutie. Imi este destul de greu pt ca l-am si vazut si mi-a ramas imaginea aceea micutza in minte..... . Acum am ajuns acasa unde o perioada o sa incerc sa ma refac.
Va pup si va urez toate cele bune.
Danina si Diana - strengarita familiei
Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 3 ani