Copilasi de aug-sept-oct 2004 (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani, Naty!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Naty, La multi ani fericiti si sanatosi alaturi de fetite si de toti cei dragi!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ania

Raluca

Eliana

Cristia

Sa fiti sanatoase, fericite si iubite mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

LA MULTI ANI RALUCA multa sanatate si fericire alatiri de cele doua printese.

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI Eliana!!!!
LA MULTI ANI Cristia!!!!

Ania & Inutza (23 oct 2004) si 24+
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Buna Dimineata

La multi ani cu intarziere (si mii de scuze) pentru Ania si Raluca! Sa fiti sanatoase si fericite !

La multi ani Eliana si Cristiana! Multa sanatate si fericire alaturi de familie!

Va pup cu drag pe toate!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

LA MULTI ANI ELIANA SI CRISTIANA!
Sa fiti sanatoase, fericite si sa va bucurati de micutii vostri!

Multumesc si eu pentru urari

danyce am vazut pozele si v-am admirat si pe tine si pe printesa Alma.

Am pus si eu niste pozici noi - sunt la semnatura in albumul martie 2009. Am si poze cu buchetul adus de sotior de ziua mea (in albumul 14 martie).

Ioana mi-a facut si ea primul acdou de 8 martie, o felicitare pe care a lipit diferite imagini decupate de prin reviste si a "scris" la multi ani!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

RALUCA, SA FII IUBITA SI SANATOASA SI PRINTESELE TALE SCUMPE SA-TI FACA NUMAI SURPRIZE FRUMOASE MEREU!!!
LA MULTI ANI!

Chiar, ce mai zice Ioana de papusica mica?

Pufy, ce baieti maaari ai, si cum a crescut Nicolas, ce bucalat e, iar pe Alesio l-am pomenit zilele trecute, habar n-am cum mi-am amintit cand a zis el prima oara "buatalie", adik bucatarie . Dar ce mami cool au flacaii

Ania, nici cu voi n-am vorbit de muuult, pupic la burtic!

Noi suntem in continuare in trio acasa, deja ma depaseste sa stau non stop cu doua maimute mucioase... noroc ca ne mai inveseleste soarele asta. Imbratisari tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuulti ani, Cristia!

Multumesc muuuult pentru urari

Am vizionat si pozele noi... f. frumosi toti picii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput